- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.422
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
Barıştık ama hala benden kurtulma tekaşındasın
Bırakmıcam kız seni
Kimse alamaz seni elimden
Boyu boyuma kilosu kiloma uygun biri olsa bile istemiyorum artıkın
Zayıfolacam diyorum başka bişeycik demem bundan sonra
Sayın konu sahibi Lucky7 eğer zayıfolacam ı benden alırsanız yakarım buraları terk eder giderim
bende 27 yaşındayım evet çok beklememek lazım küsüyor diyorlar ben ilkinde hmen kalmıştım ama bakalım hayırlısı büyük konuşmak istemiyorum böle şeylerde nsip kısmet25 yasındayım Sen?
Evet aynen öyle. Bi yanımda ya olmazsada vakit kaybediyorsam diye korkuyor. Kısmet nasipten öte yol yok
canıııım seni bırakır mıyım, 3 lü eş alırım gene seni bırakmam benn
4 ay oldu Allahıma şükür...5 kilo falan koydum üstüne..hmm iyiymiş, sonunda boyu boyuma uygun birini buldum çok şükür, çatlayın işte
ne kadar oldu bırakalı sigarayı, bırakınca kaç kilo aldın, sonuçta yeni aldığın kilolar çabuk verirsin
bende 27 yaşındayım evet çok beklememek lazım küsüyor diyorlar ben ilkinde hmen kalmıştım ama bakalım hayırlısı büyük konuşmak istemiyorum böle şeylerde nsip kısmet
Canım geçmiş olsun Allah sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin inşallah sana ve isteyen herkesebende 27 yaşındayım evet çok beklememek lazım küsüyor diyorlar ben ilkinde hmen kalmıştım ama bakalım hayırlısı büyük konuşmak istemiyorum böle şeylerde nsip kısmet
tartıda kilonun fotosunu yolla tatlım..gruba katılım kuralı bu..Bende katılabilir miyim? Tanıdığım kimse yok ama eşsiz biri varsa eğer ben 85 kiloyum.
Şimdi kızlar benim eşimin boyu atıyorum 175se nolcak? Ben 157yim
Bende katılabilir miyim? Tanıdığım kimse yok ama eşsiz biri varsa eğer ben 85 kiloyum.
Ben seni hiç yalnız bırakmam kizaten mahzen buldu eşini, bana bakmaz artıkın
ne konuşmuşsunuz arkadaş yaoku oku takip edemedim
sanırım eş de bulunmuş bana nerde bakim o şanslı kişi
ekleyim hementartıda kilonun fotosunu yolla tatlım..gruba katılım kuralı bu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?