- 20 Ekim 2013
- 15.879
- 20.910
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
anladım ah şu kilolar farketmeden geliyorlar ama kolay kolay gitmiyorlaryok yavaş yavaş tamamen yemekten:) 54 ile evlendim yavaş yavaş 61 e çıktım sonra bir hamilelik geçirdim 4 aylık filandı o süreçte 63,5 64 kilo oldum şimdi veriyorum:)
hiç olur mu canım senin eşin şu an yakamoz küsmedi o sana barışmadınız mı siz ben gelirse biris diye dedim senin eşin hala yakamozz
zor barıştı, çok dil döktüm
büyük aşklar kavgaylar başlar düello sonuna doğru bizi terkedip gitmeyinde biz birbirimizi çok sevdik diye
yaklaşık 2 haftadır diyetisyene gidiyorum ilk hafta çok düzenli değildi ama bu hafta istikrarlıyım... Ben 50 kilodan 63,5 kilolara çıkıp vermeye çalışan biryim:) şuan da en son diyetisyende 61,2 çıktım
61 kiloyum resim şartmı yeni gördüm topiği :)
benm dediğim gibi talihsiz bir gebelikti ancak 4 ay sürdü o yüzden 2 kilo aldımallahtan fazla almamışsın, verirsin canım kısa bir sürede :)
61 kiloyum resim şartmı yeni gördüm topiği :)
benm dediğim gibi talihsiz bir gebelikti ancak 4 ay sürdü o yüzden 2 kilo aldım
evet canım akşamda atabilirsin bugün için ama resim şart kurallar gereği61 kiloyum resim şartmı yeni gördüm topiği :)
canım çok geçmiş olsun inşallah hayırlı şeyler olurbenm dediğim gibi talihsiz bir gebelikti ancak 4 ay sürdü o yüzden 2 kilo aldım
tamam canım lucky gelince ilk sayfaya ekler adını hoşgeldin
sağol canım ya şikoluk başa belayaaaa ben senin eşin olurum, bırakmam seni canııım
yalnız kalan benimilk sayfayı okumayınca tabi benim devreler karıştı eşin zayıfolacam mış yalnız kaldın sanmıştım ya yakamoz varmışya önemli olan kilo yüzdesi zaten sen 300 gr versen o 500 verse aynı yüzdede oluyorsunuz attım tabi aam öyle işte bence daha avantajlı olabilirsin bu durumda
Allah iyiliğini versin, canım ben mahzeni yalnız bırakmamak için yazdıydım, seni neden beğenmeyeyim, hele kilonu daha çok beğendim, bende bir gün o kiloda olur muyum ki
Ben hariçço halde herkes eşleşmiş beğenin birbirinizi bakayım manevi destek yapabilirsiniz diğer eşlere mesela olur mu
et evet bana eş arıyoruzkızlar mahzene e eş arıyoruz hadi bakalım birisi gelirse ilgilenin burda olanlar tartı resmini atsın bizeben hala kahvaltı yapmadım izninizle kahvaltıya kaçarken buraları size emanet ediyorum bu gidişle kahvaltıyı akşam yemeğiyle birleştircem
yalnızlık ne zor muş yaaTamam 70.5 sin . Lakeman ile eslestin. 80 civari arkadasin varsa cagirsana mahzene es ariyoruz.
inşallah yaaaaa benim de 5 kg falan vermem lazım size bakıncahadi bakalım, şimdiden elveda 3 hatta 4 kiloooo
ben varım canım bennnnben 86 kgım .eşleşebileceğim arkadaş var mı?
ha haaaa, sana talaep çoktu şimdi de yok mu, kıyamam ya ben ortada bırakmam seni, herşeye rağmen eşleşirim seninle, gözüm kalmıştı zatenbenim arkadaşlarımı mehzen ve lamekanı aldınız elimden , yakamozda küstü benlen ,arada yalnız kalan ben oldum
canım sanırım düşük yaptın, dört aylık dediğine göre çok geçmiş olsun, inşallah çabuk toparlarsın..yok yavaş yavaş tamamen yemekten:) 54 ile evlendim yavaş yavaş 61 e çıktım sonra bir hamilelik geçirdim 4 aylık filandı o süreçte 63,5 64 kilo oldum şimdi veriyorum:)
çok geçmiş olsun canım, ne kadar oldu?benm dediğim gibi talihsiz bir gebelikti ancak 4 ay sürdü o yüzden 2 kilo aldım
hoşgeldin canım, yaş ve boy kaç tanışalım biraz, ben 37 yaş 1,58 boy
ben ev toplamaya gidiyorum simdi sana eş geldi mahzen yalnız degilsinoff ya kardeşim ne kaynatmışsınız oku oku bitmedi, işiniz de mi olmuyor ki hiç
sağol canım ya şikoluk başa bela
yalnız kalan benim
Ben hariçç
et evet bana eş arıyoruz
yalnızlık ne zor muş yaa
inşallah yaaaaa benim de 5 kg falan vermem lazım size bakınca
ben varım canım bennnn
ha haaaa, sana talaep çoktu şimdi de yok mu, kıyamam ya ben ortada bırakmam seni, herşeye rağmen eşleşirim seninle, gözüm kalmıştı zaten
canım sanırım düşük yaptın, dört aylık dediğine göre çok geçmiş olsun, inşallah çabuk toparlarsın..
off ya kardeşim ne kaynatmışsınız oku oku bitmedi, işiniz de mi olmuyor ki hiç
yok malesf bakalım hayırlısı deniyoruz ama kısmetşart canım, akşama kadar resim çekip, yükleyebilirsin buraya :)
üzüldüm canım, kaçırdım kusura bakma, var mı şimdi çocuğun ?
Amin inşallahevet canım akşamda atabilirsin bugün için ama resim şart kurallar gereği
canım çok geçmiş olsun inşallah hayırlı şeyler olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?