Bu Duellolar Konuşulur :)

yok yavaş yavaş tamamen yemekten:) 54 ile evlendim yavaş yavaş 61 e çıktım sonra bir hamilelik geçirdim 4 aylık filandı o süreçte 63,5 64 kilo oldum şimdi veriyorum:)
anladım ah şu kilolar farketmeden geliyorlar ama kolay kolay gitmiyorlar

birini bulamadım 60 larda az önceki arkadaş tartı resmini paylaşırsa mahzene eş olur yoksa ona göre bişeyler yapıcaz çözüm var aklımda birkaç plan kimse gelmezse gelirse de 1 kişi daha bulmamız lazım onunda çaresine bakıcaz artık akşama daha var birleri gelir belki

off ya kardeşim ne kaynatmışsınız oku oku bitmedi, işiniz de mi olmuyor ki hiç

yaaaa ben senin eşin olurum, bırakmam seni canııım
sağol canım ya şikoluk başa bela

yalnız kalan benim
Allah iyiliğini versin, canım ben mahzeni yalnız bırakmamak için yazdıydım, seni neden beğenmeyeyim, hele kilonu daha çok beğendim, bende bir gün o kiloda olur muyum ki

o halde herkes eşleşmiş beğenin birbirinizi bakayım manevi destek yapabilirsiniz diğer eşlere mesela olur mu
Ben hariçç

et evet bana eş arıyoruz
Tamam 70.5 sin . Lakeman ile eslestin. 80 civari arkadasin varsa cagirsana mahzene es ariyoruz.
yalnızlık ne zor muş yaa

hadi bakalım, şimdiden elveda 3 hatta 4 kiloooo
inşallah yaaaaa benim de 5 kg falan vermem lazım size bakınca
ben 86 kgım .eşleşebileceğim arkadaş var mı?
ben varım canım bennnn
benim arkadaşlarımı mehzen ve lamekanı aldınız elimden , yakamozda küstü benlen , arada yalnız kalan ben oldum
ha haaaa, sana talaep çoktu şimdi de yok mu, kıyamam ya ben ortada bırakmam seni, herşeye rağmen eşleşirim seninle, gözüm kalmıştı zaten
yok yavaş yavaş tamamen yemekten:) 54 ile evlendim yavaş yavaş 61 e çıktım sonra bir hamilelik geçirdim 4 aylık filandı o süreçte 63,5 64 kilo oldum şimdi veriyorum:)
canım sanırım düşük yaptın, dört aylık dediğine göre çok geçmiş olsun, inşallah çabuk toparlarsın..

off ya kardeşim ne kaynatmışsınız oku oku bitmedi, işiniz de mi olmuyor ki hiç

ben ev toplamaya gidiyorum simdi sana eş geldi mahzen yalnız degilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…