- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
evet insülin direncim var maalesef
hafta sonu araya girince cok zorlanıyorum ben.eşime kızıma yemek hazırlarken atıştırıyorum bende
Ben odevim nedeniyle saliya kadar yokum.
Gorevleriniz:
1- Uc gun boyunca ekmek turevi , hamur isi vs vs. yememek. Ekmek yemek istediginiz yerde 5 i gecmemek sartiyla tuzsuz, kavrulmamis badem yemek. 3 badem ideal.
2- Ilk sayfadaki birlik esinizi tanimak. Onun kilo hikayesini bir kac cumleyle anlatip bana ya dadeadline arkadasiniza gondermek. Carsamba gunu ilk sayfada yayinlanacak hepsi.
3- Gunde en az 5 bardak su icmek. (Su sevmeyenler icin 5 , suyu seviyorsaniz 7)
4- Carsamba gunu oglen saat 12 ye kadar tarti resimli bildirim yapmak.
5- Herhangi bir sorundadeadline a danismak.
Sali gunu gorusuruz.
Tekrar slm=)
İş yeri mailiyle açmıştım hesabı .Siteden bildirim maili geliyor sürekli ayarladan kapattım ama geliyor.hesabı değiştirmeyi denedim mail değiştiremedim onaylanmadı üyelik bir türlü:S
Bende yeniden kişisel mailimle açtım hesap.
İş yeri mailleri takip ediliyodur sanırım emin değilim ama rezil olmayım birde
bu arada tokatlımısın bende tokatlıyım gerçi tokatta yaşamıyoruz ama tokatlıyım neticede
Tokatlıyım canım evet bende Tokat'ta yaşamıyorum 5 Yıldır istanbuldayım
yeniden mi üye oldun iyi yapmışsın canımTekrar slm=)
İş yeri mailiyle açmıştım hesabı .Siteden bildirim maili geliyor sürekli ayarladan kapattım ama geliyor.hesabı değiştirmeyi denedim mail değiştiremedim onaylanmadı üyelik bir türlü:S
Bende yeniden kişisel mailimle açtım hesap.
İş yeri mailleri takip ediliyodur sanırım emin değilim ama rezil olmayım birde
evet eşinin hikayesini öğrenip onu tanıycaksın sonra onun hakkında sen bize bir yazı yazacaksın neden kilo almış kilo lama hikayesiniGünaydın gıslar
Hala hastayım yerimden kalkamıyorum ama diyete devam
3gün ekmek yemek yokmuuuuDeneyelim bakalımm
Bu hikaye olayı ne kızlar? Eşimizin hikayesinimi bizmi atcaz deadline veya lucky'e
Hele hele gıslar bende tokatlıyım
Evet ya su hikaye olayini bende tam anliyamadim..simdi ocean7nin hikayesini ben niye atayim luckye canimGünaydın gıslar
Hala hastayım yerimden kalkamıyorum ama diyete devam
3gün ekmek yemek yokmuuuuDeneyelim bakalımm
Bu hikaye olayı ne kızlar? Eşimizin hikayesinimi bizmi atcaz deadline veya lucky'e
aslında şöyle eşini tanıyormusun adlı bir çalışma böyle esprili falan bir yazı yazabilirsin bu sefer başarıcağınızı anlatan ve nasıl kilo lamış onu tanımışmısın ilk sayfada bu yazılar yer alacakmış sen düşün ilk yazı benden olcaka o zaman görürsünüz artık nasıl bişey ona göre yazarsınızEvet ya su hikaye olayini bende tam anliyamadim..simdi ocean7nin hikayesini ben niye atayim luckye canim
Evet ya su hikaye olayini bende tam anliyamadim..simdi ocean7nin hikayesini ben niye atayim luckye canim
al benden de o kadarEvet ya su hikaye olayini bende tam anliyamadim..simdi ocean7nin hikayesini ben niye atayim luckye canim
Kendi hikayeni bir zahmet kendin ativer canim .banane senin hikayenden ben kendi hikayemi atcamal benden de o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?