- 20 Ekim 2013
- 15.879
- 20.910
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
bunu sevdim bende buna benzer bişey diyordumKimse kimseyle duello yapmasin. Simdi takim arkadasim deadline sen. Kilolarimiz yakin. Ben sana extra destek oluyorum ve sen bana mesela. Benim senden haberim var senin benden.
Herkes takim arkadasindan extra sorumludur.
Onun disinda herkes rakiptir. Sonucta yuzdeler carpisiyor.
katılabilirsin tartı resmini çekip yüklersen şimdiKızlarrr katılabilirmiyimmmm
Kızlarrr katılabilirmiyimmmm
Hadi kavga edin de ratingimiz yukselsin.
bunu sevdim bende buna benzer bişey diyordum
katılabilirsin tartı resmini çekip yüklersen şimdi
Tarti resminle katilabilirsin.
şu an baya yüksek zaten, daha mı olsun diyosunnnn
Ben iki yıl önce 71.5 kilo ile diyete başlayıp 2.5 ayda 57 kiloyu görmüştümAllah iyiliğini versin, canım ben mahzeni yalnız bırakmamak için yazdıydım, seni neden beğenmeyeyim, hele kilonu daha çok beğendim, bende bir gün o kiloda olur muyum ki
Tamam yüklüyorum ama kahvaltı fln yaptıgım için normalden fazla cıkacak haksızlık olmaz dimi
lucky ekmeği tost makinesinde yaktım kömür oldu burda takılırken evi yakcam az sonradaha kahvaltı yapmadım dolanıyorum ortada
Tamam yüklüyorum ama kahvaltı fln yaptıgım için normalden fazla cıkacak haksızlık olmaz dimi
Ben iki yıl önce 71.5 kilo ile diyete başlayıp 2.5 ayda 57 kiloyu görmüştüm
Tekrardan 5-6 kilo Alınca ocağın ilk haftası 63.5-64 arası başladım şimdi 57.7 yim
Bana göre bu bir mucize çocukluğum ergenliğim hep kilolu geçti lisedeyken 75 tim düşün artık insan isteyince yapamayacağı hiç bişey yok
Sadece kendine inan gerisi Çorap söküğü gibi gelir
tamam kesinlikle bırakmam artık seni, bende o kiloyu istiyoruuum
Şimdik böyle cıktım
Birkaç 100gr aşağısını kabul edebilirimm
Olmuyor olmuyor biraz bel alti vurun sac basa girin. Ben mi ogreticem size bunlari.
Tamam seni kahvalti ettigin icin 70.6 kabul edelim. Lamekan369 ile eslestin sen.
Ben kahvaltıdan sonra +1 oluyorumOlmuyor olmuyor biraz bel alti vurun sac basa girin. Ben mi ogreticem size bunlari.
Tamam seni kahvalti ettigin icin 70.6 kabul edelim. Lamekan369 ile eslestin sen.
bende 900 gr falan oluyor ama baılerında çok değişmiyor demekki çok yiyoruzBen kahvaltıdan sonra +1 oluyorum
Çokmu yiyorum ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?