Bu Duellolar Konuşulur :)

bunu sevdim bende buna benzer bişey diyordum

lucky ekmeği tost makinesinde yaktım kömür oldu burda takılırken evi yakcam az sonra daha kahvaltı yapmadım dolanıyorum ortada

Allah iyiliğini versin, canım ben mahzeni yalnız bırakmamak için yazdıydım, seni neden beğenmeyeyim, hele kilonu daha çok beğendim, bende bir gün o kiloda olur muyum ki
Ben iki yıl önce 71.5 kilo ile diyete başlayıp 2.5 ayda 57 kiloyu görmüştüm
Tekrardan 5-6 kilo Alınca ocağın ilk haftası 63.5-64 arası başladım şimdi 57.7 yim
Bana göre bu bir mucize çocukluğum ergenliğim hep kilolu geçti lisedeyken 75 tim düşün artık insan isteyince yapamayacağı hiç bişey yok
Sadece kendine inan gerisi Çorap söküğü gibi gelir

lucky ekmeği tost makinesinde yaktım kömür oldu burda takılırken evi yakcam az sonra daha kahvaltı yapmadım dolanıyorum ortada

Ah canim kiyamam. Sutlu gevrek bir seyler ye. Ekmek yeme sen malum ayni kilodayiz.
Tamam yüklüyorum ama kahvaltı fln yaptıgım için normalden fazla cıkacak haksızlık olmaz dimi

Bi kosu wc ye git gel . Yok olmaz bekliyoruz. Herkes kararli kilo verme konusunda. 200-300 gram bize bir sey yapmaz.

tamam kesinlikle bırakmam artık seni, bende o kiloyu istiyoruuum

Şimdik böyle cıktım
Birkaç 100gr aşağısını kabul edebilirimm

Eklentiler

• 961148_783906588324197_2100176940_n.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…