- 4 Mart 2010
- 568
- 8
- 96
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işte dediğim gibi gitmek istemiyosun sen masraftan falan değil insan istedikten sonra herşeyi yapar en iyisi gitmeyin ama eşinize gitmesini söyleyinn altınıda kısmayın kar edicez die zarar etmeyin ; kendizi onların yerine koyun yeter
bencede... bana göre en iyisi takı seti almak msla yüzk bilezik kolye eşim kolyeyi takar, sende yüzük bilezik...hem değeri de fazla görünür. sen gidemeyeceksen bile eşin gider bu da karımdan der olur biter :))
sen evlenirken bu kadar değerlimiydi??? (bildiğim kadarıyla son 1,5yılda fiyatı katlandı da) altın senin zamanında ne kadarsa o kadarlık tak fazladını takma ki çocuğunuz var.Ayrıca kaç sene öncesiyle şimdiki bir değil ki kimsenin kötü düşüneceğini sanmıyorum... sizin kimseye açıklama yapmak zorunda değilsiniz. çocuğunuzun rızkınıda bölmek zorunda değilsiniz..
en azından benim fikrim... eşinle konuş gerçekten yazık günah o kadar masrafı geçtim çocuk hasta olacak kesinhava değişimi soğuk vs.
maddi açıdan belinizi bülkmeyin. Ayrıca taksit ödüyoruz diyorsunuz. bizdede mesela ne kadarlık taktıysa takma var ama taksit ödeniyorsa ne kadarına bütçemiz yetiyorsa o kadar takılır... genelde de bu böyledir diye biliyorum kimse ne kadar takmış diye bankaya kredi ödeyenlerin.... takısına bakılmaz diye bizde...
hay alllah razı olsun bi taneside beni anladı çok teşekkür ederim beni üzen hem yol hem masraf hemde oğlımla o kadar yolu çekmek niye bu kadar olmsuz bakıyor insanlar.tabi ki bende en iyisini yapmak isterim onlar eşimin olduğu kadar benimde akrabalarım en iyisini yapmak da isterim .
arkadaşım ben gitsemde gitmesemde altın tabii takılacak eşim mutlaka gider zatensana illa git diyen yokki zaten sen maddiyata takmışsın o kadar altın tak diyende yok bi takı seti yeter onuda yapmam diosan sen bilirsin yani benim demek istediğim tamam sen borçlu olabilirsin ama onlar senin düğünde takı takarak sana yardımları dokunmuş zaten şimdi iyilik yapma sırası sende
arkadaşım ben gitsemde gitmesemde altın tabii takılacak eşim mutlaka gider zaten
fikir belirtmek istemiyorsan sağ üst köşede çarpı işareti var oraya tıklayabilirsin. benim gitmeme fikrimi soruyorum ayrıca bi karar vermiş değilizEşiniz mutlaka gidecekse ve o altın takılacaksa bu fikri değiştiremeyecekseniz bize neden soruyorsunuz?
ne kadar doğru demişsin herkes beşkuruşun hesabını yapar başaksına sıra gelince harca gitsin. biraz empati kurmak gerekiyor ben takacağımdan değil baana ekstra gelecekyol masrafından ve maaştan gidecek kısımda bahsediyorum.ben o maaş için oğlumu bakıcılara bırakıp gidiyorum elbette harcarken düşünmem gerekirben olsam bende gitmek istemem o kadar yol cocukla kar da kışta....masraf da cabası...bende böle bır konu acmıstım millet ustume yürüdü.burdakı cogu ınsan emın ol bu olaylar kendı başlarına gelse aynı sekılde tepki verirler..........ben senı anlayabiliyorum ama eşine karısma gitmek istıyorsa gitsın altın konusuna gelınce uygun birşeyler alın gitsın...aynısını yapmak zorunda degılsınız......
dikkatli okumanı öneriyorum arkadaşım altını zaten atakacağım yeni evlisin daha çocuğun yok belli çocu olunca ne demek istetdiğimi çocuğun o yollarda nasıl perişan olabileceğini anlayabirsinSizin asıl niyetiniz gitmemek zaten,parayı altını yolu bahane ediyorsunuz.
Ancak bunun arkasına sığınıyorsunuz...
X işaretini öğrettiğiniz iyi oldu zira söylemeseniz konudan nasıl çıkacağımı bilmiyordum.
Komiksiniz gerçekten.