Bu dünya nasıl bir dünya

Annelerin erkek çocuklarını iyi ve vicdan sahibi olarak yetiştirmesi gerekiyor. Bazıları o erkek herşeyi yapar kafasında.Olan kadınlara çocuklara hayvanlara oluyor.
Birde en nefret ettiğim şeylerden birisi bir hayvana zarar verildiginde bunun cezasının olmaması

Gecen sene hamileyken birde madde bagimlililarini kurtarmaya yonelik calisiyordum.1 yil dayananildim..oyle hayatlara sahit oldum ki..yasadigim sehirden sogumustum nitekim atandim ve baska sehee yerlestim.
Gecen yil cok sorguluyordum..cok etkileniyordum..
Sadece 1 ornek..19 yasinda guzel bir genc kiz madde bagimlisi..
15 yasinda madde kullanmaya baslamis kullandigi bigun araba carpiyor bi ayagi sakat kaliyor..oda soksklardayasiyor..ve 5 tl ye kendini pazarlayip madde parasini cikartiyor..
Annesi hergun arayip kizimi kurtarin diyor..bastauvey baba var eve almam diyor o pisligi.
Piril pirilgencler ve daha ne hikayeler var sahit oldugum..hergun tv lerde goruyoruz ama sahit oldugum donem hayattan sogumustum bende..simdi kucuk bir ilcede yasiyorum daha huzurluyum sehir hayatina gore daha iyiyim

Reactions: Z P
Bazen düşünüyorum hep mi böyleydi insanlar, yani eskiden de bu olaylar aynen böyle oluyordu ama iletişim araçları çok değildi ondan mı duyulmuyordu olanlar yoksa eskiden herşey normaldi git gide insanlar mı kudurdu???? Bunu hep sorguluyorum. Hatta acaba diyorum yediklerimizde birşey mi var da böyle inanılmaz davranışlar göstermemize neden oluyor???

ben de çok üzülüyorum bu duruma
psikolojim bozuluyor eşim takip ediyor haberleri ben kulak misafiri oluyorum ama hepimiz bunları duydukca daha da gerılıyoruz

bence bu kadar da sansürsüz yayınlanmamalıı

adam karıısnı sokakta tekme tokat dövüyor ve kanal bunu komlpe sansürsüz yayınlıyor

ben rahatsız oluyorum cok fazla

psikolojısı düzgun ınsanı da bozup bu insanlar haline gelmesinde katkı sağlanılıyor bence, uzun vade düşünürsek.

Bende inanki boyle seyleri surekli dusunuyorum. Evet onceden de boyle bisey vardi bence ama bu kadar degildi bende kucukken hatirliyorum taciz edildigimi ama kucucuk aklimla kimseye bisey diyememistim. Hatta o an ne yapmaya calistigini bile anlamamistim halada soylemedim yillarca sakladim. Ama bence yediklerimizde de sikinti olabilir.

Aynen oyle canim ya ben her izledigimde moralim bozuluyor. En cok etkilendigim kediye kopege cocuklara tecavuz oldurme olayi. Daha cocugum dogmadan korkmaya basladim. Allah korusun

Yaşadığınız taciz olayına çok üzüldüm ben de ilkokula giderken bir gün okul dönüşü apartmanımızın kapısında bir adam bekliyordu ben apartmana girdim bu da arkamdan girdi yavaş hareket ediyor ama geride kalmaya çalışıyor ben hızlıca merdivenlerden tam bir iki basamak çıktım bu pislik beni arkamdan yakamdan tutup öyle bir çekti ki ben hemen anneme seslendim ama duyması imkansızda neyse ki Allah korudu pis herif hemen kaçtı bu kadarlık bir tacizin bile hala etkilerini yaşıyorum Allah belasını versin bu yaratıkların

Sağ gözünü kapatıp sola güvenmeyeceksin öyle bir devirdeyiz malesef. Hiçkimsenin birbirine guvenmedigi bir dünyadayız. Allah zalimlere fırsat vermesin . Bütün insanları korusun.

Amin canim yine senin tanimadigin bir insan bana taciz eden resmen kendi koylumuz akraba kadar yakin ve kiracimizdi . Ve dugunlerde vs hala yuz yuze gelebiliyoruz. O belki de benim aklima gelmicegini dusunuyordur ama hep aklimda

Amerikada da seri cinayetler
ogrencisiyle yatan ogretmenler
öz kızından cocuk yapan onu bodruma kapatan
ensest iliski yasayanlar
var..Sadece bizim ulkemizi kapsamiyor bu durum..Sadece Turkiyede sapik yok..
Ben aile yapisi ve egitime bagliyorum vur oglum kir oglum diyen annecikler
cocuguna kucukken iskence eden ailer
hayvanlari dövdüren aileler
cocugunu ezen aileler..
iste bunlar sapık yetistiriyor katil buyutuyor sevgisizlikten bu insanlat boyleler yoksa bunlar da el kadar masum bebekti..
Ne yapacagimiz kısmına gelince kimseye guvenmicez oyle konu komsu dost akraba artık cok az cok dikkat edicez..malesef once biz dicez..

Amin canim yine senin tanimadigin bir insan bana taciz eden resmen kendi koylumuz akraba kadar yakin ve kiracimizdi . Ve dugunlerde vs hala yuz yuze gelebiliyoruz. O belki de benim aklima gelmicegini dusunuyordur ama hep aklimda
İnşallah yaşattığını yaşamadan ölmesin bu yaratıklar... Siz de unutmaya çalışın Allah’a havale etmek en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…