• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu Dünya'da adalet yok..

O olaylar neden yaşanıyor biliyor musunuz? Siz bu olaylardan gereken dersi çıkarıp bir daha tekrar etmeyesiniz diye.
Bundan sonrası için bir tecrübe olsun diye.
Ne demişler bir musibet bin nasihatten iyidir.

Ayrıca küçük bir not: yazdiklarinizdan iliskinizin çok da yolunda olmadığını sezimsiyorum.

nasıl bi bakış acısıdır ya bu, ben benim çocuğumdan çıkacak kadar bi işkence etmedim kimseye. resmen derdi olan insani daha da derlendirmekten başka bir şey değil Yaptığın.
Napıyım pohpohlayım mı. Burada herkes aynı fikride olacak diye birşey yok ki. Eğer dunyanın adaleti olmasını istiyorsanız ben burda adaletin bu şekilde olacağını düşündüğümü söylüyorum. Sonucta adam sana hiçbirşeyi zorla yaptırmamış neyin adaletini bekliyorsun ki

Gönül işlerinde ah olmaz.

Sevememişse sevememiştir zorla aşk olmaz.

Adam gibi davranmayan adama takılıp sonra da Allah Allah neden kötü davrandı demenin bir anlamı yok, kötüyse keser atarsın kardeşim sen de kör ,sağır,beyinsiz bir insan değilsin ki. Adam gel benimle ol diye başına silah dayamamış. Kendi seçimlerini kadere yükleyemezsin, ahlık bir durum yok.

Şuan onun yanındaki kız için tam ona göre demişsiniz. Neyi kastettiniz? Belki içimizden biri? Eski erkek arkadaşınızın hıncını hiç tanımadığınız bir kızdan çıkartmaya çalışıyorsunuz ki bu hiç hoş değil. Bu dünya da ilahi adalet diye bir şey var. Ama sırf sen onun üzüntüsünü istiyorsun diye olmaz.

benım şu an 4 yıllık bir ilişkim var. bundan 5 sene önce 2.5 yıllık ilişkim bitmişti. Aklım halen onda değil asla değil ama birşeyi merak ediyorum. ayrı şehirlerdeydik bu kişiyle başta severken sonra bana yapmadığını bırakmadı. aramızda 8 saatlik bir mesafe vardı. 2-3 kere görüştük, bir tatil beldesinde yaşıyordu ben tatile gittikçe görüştük. bir kerede ben sırf onu çok özlediğim için annemi babamı alıp başka bir arkadaşımla görüşeceğim bahanesiyle yollara düşmüştüm, 7 saat yolu çekmiştim otobüslerde annemlerle birlikte. sonra bi avm de görüşmüştük. gene diyorum Aklım halen onda değil ama benim bu yaptıklarımın acısı bir gün çıkar mu ondan? tamam onun yanına gidip görmek benim tercihimdi ama o da çok kandırdı beni. gitmek istediğim zaman gelme demedi, ama bi pislik gibi davrandı. yani karma denen şey var mi gerçekten, ben onun Yüzünden çok Ağladım çok acı çektim ama o şu an tam kendine uygun bir kızla (!) çıkıyor ve mutlu Anladığım kadarıyla. şu anki ilişkimde çok mutluyum, herşey iyi gidiyor seviyoruz da birbirimizi. ama Dünya'da adalet denen şeyin olmadığına inanmaya başladım yavaş yavaş.. :KK43:

Boşverin artık olmuş bitmiş.Geçmişe Mazi Yenmişe Kuzu denir yapacak bir şey yok şu saatten sonra düşünmeyin bile.Kendiniz de diyorsunuz" yeni bir ilişkim var ve çok mutluyum" diye geçmişe saplanıp kalmayın demek istediğim.
Ayrıca
Adaletin ayağı topaldır yavaş yavaş yürür ve tecelli ettiği zaman ortalığıda kasıp kavurur.
Karma yasası var ve olmaya da devam edecek kısaca:)

Back
X