- 29 Nisan 2013
- 4.079
- 1.964
- 448
- Konu Sahibi kahvekokusu32
İyiysen yıpranırsn söyledklerine katlyorm. İyinin yeri yok bu dünyada. İ.adaletöbür tarafta..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben öyle düşünmüyorum. Ben bu dünyada hep iyi niyetli yaklaşırım herseye işim hep o kadar rast gider ki. Bazen istediğim bişey olmaz olsun ne yapalım hayırlısı buymuş derim. Hop çok kısa bi zaman sonra istediğimden çok daha iyisi oluverir. Kimse hakkında kötü düşünmem ve sonunda kazanan hep ben. Olurum. Bence sizde olumsuz düşünmeyin bazen bazı seyler olmuyorsa sizi daha güzeli bekliyor olabilir. Ayrıca o mutlu gördüğünüz kötü insanların sadece yansıttıklarını biliyorsunuz belki de zannettiğiniz kadar mutlu değildirlerevet, hiç iyi birinin kazandığını görmedim ben... nerede kötü, içten hesaplı fesat insanlar varsa hep onların yüzü gülüyor bu dünyada... bu zamana kadar hep dürüst yaşadım, iyi kötü elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım herkese, ama hiç bi işim yolunda gitmiyor, etrafımda o kadar merhametli insanlar var bir tanesinin yüzü gülmüyor... ama nerede yalan dolan kumpas peşinde olan insanlar var hayret ediyorum gayet mutlular,yaptıkları tüm kötülüklere rağmen, öylesine değil gerçekten mutlular... ahireti bilmem ama burada yapılan haksızlıklar hep insanların yanına kalıyor... dünya kötülerin dünyası...
Birde şu geldi aklıma. Yüce Allah bir dönemin firavununa her istediğini vermiş. Öyle ki bir gün bile hastalık görmemiş. O Zamanın peygamberi neden bu sekilde olduğunu sorunca. "Ona dert vermiyırum ki yanlışlıkla bile ağzından Allah adı çıkarsa onu affetmek istemiyorum " cevabını almış. Sonra firavun kibirlenip Allah'a ok atmaya kalktığı sırada bir sinek burnundan içeri gitmiş. Kafasında vız vız gezindikçe firavun kafayı yemiş sonunda da kölesine verdiği tokmağı kafasına Vurdura vurdura ölmüş. Yani demem o ki dertsiz olana özenme sonunun ne olacağı belli olmaz. Hep hayırlısını dile ve geleceğine inan Rabbim onu saba verirevet, hiç iyi birinin kazandığını görmedim ben... nerede kötü, içten hesaplı fesat insanlar varsa hep onların yüzü gülüyor bu dünyada... bu zamana kadar hep dürüst yaşadım, iyi kötü elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım herkese, ama hiç bi işim yolunda gitmiyor, etrafımda o kadar merhametli insanlar var bir tanesinin yüzü gülmüyor... ama nerede yalan dolan kumpas peşinde olan insanlar var hayret ediyorum gayet mutlular,yaptıkları tüm kötülüklere rağmen, öylesine değil gerçekten mutlular... ahireti bilmem ama burada yapılan haksızlıklar hep insanların yanına kalıyor... dünya kötülerin dünyası...
Allah inancınızı kaybettirmesin.inancım yerinde çok şükür, sadece yapılan her kötülüğün cezasının bulunmadığı bi dünyada yaşıyoruz, bunu söyledim. inancım olmasa ne İLAH'tan ne de ADALET 'ten bahsederim...