- 4 Temmuz 2014
- 3.508
- 3.431
- 168
- Konu Sahibi kahvekokusu32
ilahi adalette zaman asımı yoktur denir ya cok dogru bir sekilde kotuler buluyor belasını
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
katılıyorum sonuna kadar.onlara en büyük kötülük; yine kendi içlerinde yaşadıkları haset, kışkançlık ve hırslarıdır sanırım
düşünsenize onlara hayat ne kadar zor...
hep herkesten iyi olmak isterler, bunun için sürekli bi mücadele peşinde olmak zorundalar
kafaları hep daha önce söyledikleri yalanlarla dolu, unutmamak için
ya da kendinden başka insanların mutluluğundan ne kadar rahatsız oluyorlardır kimbilir...
o yüzden belki kazanan onlardır, ama öyle kazancı alıp tepe tepe kullanabilirler...
kötülerin dünyasıymış...![]()
evet, hiç iyi birinin kazandığını görmedim ben... nerede kötü, içten hesaplı fesat insanlar varsa hep onların yüzü gülüyor bu dünyada... benim bu zamana kadar hep dürüst yaşadım, iyi kötü elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım herkese, ama hiç bi işim yolunda gitmiyor, etrafımda o kadar merhametli insanlar var bir tanesinin yüzü gülmüyor... ama nerede yalan dolan kumpas peşinde olan insanlar var hayret ediyorum gayet mutlular,yaptıkları tüm kötülüklere rağmen, öylesine değil herçekten mutlular... ahireti bilmem ama burada yapılan haksızlıklar hep insanların yanına kalıyor... dünya kötülerin dünyası...
canımm, iyi olmak hibi bi düşünceleri yokki; başka mutluluklara daonlara en büyük kötülük; yine kendi içlerinde yaşadıkları haset, kışkançlık ve hırslarıdır sanırım
düşünsenize onlara hayat ne kadar zor...
hep herkesten iyi olmak isterler, bunun için sürekli bi mücadele peşinde olmak zorundalar
kafaları hep daha önce söyledikleri yalanlarla dolu, unutmamak için
ya da kendinden başka insanların mutluluğundan ne kadar rahatsız oluyorlardır kimbilir...
o yüzden belki kazanan onlardır, ama öyle kazancı alıp tepe tepe kullanabilirler...
30 yaşındayım, ben bulanını henüz görmedim...ilahi adalette zaman asımı yoktur denir ya cok dogru bir sekilde kotuler buluyor belasını
hayır canım ana mesaj kötü olmak değil, insanların ettiğini bulmaması...Konunun ana mesajı ne? Bu dünyada mutlu olmak istiyorsak kötü mü olalım yani?
öyle de farketmeden işlediğimiz günahlar ayrı; bir de bile bile yapılan haksızlıklar var...Allah kotuye karsi hesabi erteleyendir. Ona bakarsak fark etmeden isledigimiz gunahlar var. Yaptigimiz anda bize azap etse ne olurdu halimiz?
Allah yarina birakir ama kimsenin yanina birakmaz.
umarım Nevreste... herkes ettiğini bulur umarım ...Size katılıyorum.Hep öyle oluyor..
Ama birgün yaptıklarının cezasını bulurlar diye bekliyoruz..
''İnsanlar yaşattıklarını yaşamadan ölmezler'' umarım öyle olur..
öyle de farketmeden işlediğimiz günahlar ayrı; bir de bile bile yapılan haksızlıklar var...
bu aralar biraz umutsuz vakayımyok o kadar da olduğu düşünmüyorum bu kadar ümitsiz değilim ben ve ailem bana yetiyor...
kötü olanları da gördükçe uzaklaşıyorum...
çünkü onların mutlaka bir yerde kaybedeceklerini düşünüyorum
Her ne kadar dışarıdan mutlu mesut hayat sürüyor gibi gözükseler de fesat, kötü niyetli insanların, asla tam anlamıyla mutlu olabildiklerine inanmıyorum.hayır canım ana mesaj kötü olmak değil, insanların ettiğini bulmaması...