İlk kez böyle bir şey duydum.Biraz ayıba kaçan bi konu olcak ama artık bu durum bana ağır geliyo
2 yıllık sevgilim var.. her insanın kusuru var mükemmel diyemem ama çok tatlı anlayışlı iyi biri evlenilcek ideal bi aday.çok sık buluşmazdık halada sık buluşmuyoruz o gelmezdi istemezdi.. arkadaşlarım bile acıyarak bakıyordu bana o çocuk seni sevmiyor der gibi laf çarpmalar (dost değil düşman tarzı laf çarpmalar)
bi arkadaşım bi günde dedi sen onu çok seviyorsun aşk delisi ama sizin durumda hiç normal değil dedi hemen peşinden sevmek değil sevilmek isterim çok güzel bi duygu dedi hiç unutmuyorum..
bende sevgilimle bol bol kavga ediyordum. yanıma gelmek istemiyorsun yani sevmiyorsun ayrılalım kavgalarının sonucunda pes edip gerçeği 6 7 ay önce itiraf etti.. kapalıyım, dar giymem hatta vücut şekli belli olmasın diye pantolon bile giymiyorum.sevgilime sarılıp koluna girmekten başka bişey gerçekten yapmıyorum yapmıyoruzz...
soruna gelcek olursak beni görünce bi hoş oluyormuş heyecanlanıyomuş akıntısı geliyormuş.. her defasında gusl alması gerektiği için yanıma az geliyormuş... normaldede heyecanlı stresli yapısı var. tek beni görünce böyle oluyormuş
yakın civarda oluyor bi saat vaktim oluyo yanına gitmiyorum bu durum yüzünden. ortalama 1 buçuk 2 haftada bir görüşüyoruz..
bu durum artık zoruma gidiyo kaldırması ağır hala milletde az buluşuyorsunuz laf çarpmaları... kimseye anlatamıyorum :S
bunun bu durumu niye böyle bişey diyin yorum yapın akıl verin
teşekkürler şimdidennn
İlk kez böyle bir şey duydum.
Takıntısı mı var acaba, hastalık gibi.
Yanınıza gelemeyecek kadar ciddi bir sorun olduğuna göre.
Mantikli değil. Bu ilişkiyi bir daha gözden geçir tatlım.
SEVGİLER
Koca bir yalancı...
Ama aferin kliselerin dişina cikmis sesini cikartmayacagn noktayi bulmus..
Senaryo super...
Sevgilisini ihmal eden tum erkekler icin muthis bahane...
Hem surekli gorusme, bulusup vakit ve para harcama...
Hem kiza bir tek onu gordugunde durtulerini kontrol edemedigini soyleyerek onu etkile...
Hem de alttan alta cinsel mesaj ver...
Ve bu oyunda sizi rahatsiz eden sey onun bu komik bahanesi degil de...
Elalemin sık bulusmuyorsunuz demesi...
Ustelik yillardir...
Lutfen bu kadar 'iyi niyetli' olmayin...
daha önce kimseyle beraberliği olmadıysa ya da kız arkadaşı bile olmadıysa ondan da olabilir ilk defa senin elini tuttuğunda hissetdiyse bunu hemen tahrik oluyordur. kendini tutması lazım ne bu hormonları tavan mı yapmışpsikolojik olabilir bu durum bence yaşı kaç sevgilinin?
1 buçuk 2 haftada bir görüşme az mıymış?
Her şeyin b.kunu çıkarmaya da pek meraklıyız.
Oysa özlemek de güzeldir..
eğer doğru söylüyorsa psikolojik olabilir dediğim gibiilk sevgilisiyim .. 22 yaşındayız.. ama kız arkadaşları vardı hani kızlara hepten kapalı biride değildi ki..
eğer doğru söylüyorsa psikolojik olabilir dediğim gibi
ayrılalım diyince geçti karşıma ağladı gönlümü almak için hediyeler aldı....
beni uzaktan görmek için çok gelirdi ama uzaktan görmek için sadece :Sgelir uzaktan görür giderdi
bence bir doktora görünsün.
yoksa ilerde evlenince çok daha fazla sorun olur.
yaa doğru söylüyorsa :S belki böyle bi hastalık var itiraf eden ilk kişi :S ? yala söylediğinenasıl emin olcam kiAyrilmamak icin aglayan...
Sevgilisini gorunce abdesti bozuluyor diye sık gorusmedigini soyleyen erkek...
Bu forum ayrilmayalim diye aglayip bir yandan turlu isler ceviren cok erkek gordu de...
'Seni gorunce abdestim bozuluyor o yuzden bir bucuk iki haftada bir goruselim' diyeni ilk kez goruyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?