Bu durum artık canım sıkıyo :(

yaa doğru söylüyorsa :S belki böyle bi hastalık var itiraf eden ilk kişi :S ? yala söylediğinenasıl emin olcam ki
[/QUOTE]

Hala dogru oldugunu dusundugunuze gore maalesef yasayarak...

Erkekler zari esnek kadinlarin bakire olduguna inanmaz da...

Kadinlardan erkeklerin sadece kendisini gorunce tahrik olduguna inanani cikar...

Forumda kadin kiliginda konu acan ergen oglanlara da gun dogdu...

Seni gorunce kendime hakim olamiyorum diyerek birkac haftada bir bulusur kizla...

O arada kafasini dinler, baska mesgaleler bulur.

Kiz da iyi hisseder, kendi de...

Cinsel kimlik algisina dusuk, zekasina yuksek not verdim cocugun...

Aşırı muhafazakâr yapıya mi sahip erkek arkadasiniz ? teknolojiye uzak mi? Kendini sırf ibadete mi adamı?
sorularımı mazur görün.. erkek arkadaşınızın abdeste bu kadar özen gösteriyor olması öyle biri olduğu izlenimi bıraktı..
Eğer öyle değilse artık bişeyleri aşmanın vakti geldi diye alttan alta mesaj veriyor bile olabilir..2 yıl uzun bir süre.. Eğer telefonla bile iletişim sağlayamiyorsaniz bu adamı nasıl tanıyıp evlenecekmisiniz..

Aşırı muhafazakâr yapıya mi sahip erkek arkadasiniz ? teknolojiye uzak mi? Kendini sırf ibadete mi adamı?
sorularımı mazur görün.. erkek arkadaşınızın abdeste bu kadar özen gösteriyor olması öyle biri olduğu izlenimi bıraktı..
Eğer öyle değilse artık bişeyleri aşmanın vakti geldi diye alttan alta mesaj veriyor bile olabilir..2 yıl uzun bir süre.. Eğer telefonla bile iletişim sağlayamiyorsaniz bu adamı nasıl tanıyıp evlenecekmisiniz..

körü körüne ibadete bağlı değil.. ama benden önce namazlarını hiç aksatmazmış ortak arkadaşımız hep anlatırdı namaz konusunda hassas diye. benden sonra sapıttı işte yine dikkat ediyo ama yanıma geldiği günler gusl alana kadar aksıyo :S kızlarla konuşur kız arkadaşları var ama sevgili konusuna tamamen günah gözüyle bakıyo. aileside beni biliyo fazla muhafazakâr sayılmazlar

Akıntı gelmeyle tahrik olmayla gusül alması mı gerekiyormuş erkek arkadaşın pek cahilmiş bu konularda. Yok eğer boşalıyorsa el tutmayla falan, yuh denir buna! gerdeğe girince kalpten gitmez inşallah Yalan mı gerçek mi ona bakmam ben mazereti çok bağnaz ve cahile.. Bunu söylemesi daha da vahim.

o bence sevgili konusuna günah olarak bakıyo her defasında vicdanı sızlıyo :S masturbasyon yapıyomu bilmiyorum :S
sanırım yapmıyor, yalan söylediğini düşünmüyorum ama bastırılmış cinselliğin böyle sonuçlara yol açabildiğini biliyorum.. bunu kendisinin çözmesi gerek, senin yapabileceğin bir şey yok malesef..

Ne olursa olsun, sevgilisini haftada bir görmeye gelen erkek gerçek anlamda sevmiyordur. Sizi görünce gerçekten etkilenebilir, abdest alması gerekebilir. Lakin, gerekirse o güzel yüzünüs, sevginiz ve hatırınız için hergün alır. Bu durum, buluşamamanız için engel teşkil etmez.

Gel gelelim, etkilenme mevzusunun gerçek olup olmama ihtimaline. Benim kanaatimce yüzde yetmiş oranında sevgiliniz size yalan söylüyor. Ne için yalan söylediğini siz "kendiniz" ölçüp tartarak karar verebilirsiniz.

Diyelim ki, gerçekten öyle bir durum var, o zaman dikkat. Daha sizi görünce böyle bir durum başına geliyorsa, iş ciddiye gidince ve ileride evlilik durumu konusulmaya baslandığında, ola ki nişanlanırsanız kapı elbette cinsellik için çalacaktır ve büyük sorunlar çıkabileceğini şimdiden görebiliyorum. Daha bunun öpüşmesi var, ön sevişmesi var, vs vs =) Bu ülkede cinsellik çok büyük tabu olduğundan, nice başarısız cinsel hayatların sonuçları olur boşanmalar. O zaman bu ilişkiyi yeniden düşünmeniz gerekecektir.

Sonuç olarak, öyle ya da böyle ilişkiniz hakkında her iki ihtimal için de gözden geçirmeniz gereken ciddi durumlar var =)

internetten baktım erkekleriçin akıntı gelince gusle gerek yokmuş. zaten boşalmış olsa belirgin derecede ıslaklık olur pantolonunda değilmi ? açık kot giydiğigünlerde oluyo boşalsa anında belli eder ?

evlenince olmaz olmaz diyip duruyo :S :S :S
aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık

Duş alacağı günler görüşsün madem senle :)

Allahım ne hayatlar var..

Bence bu cocuk film ceviriyor, sizin muhafazakar olmanizdan faydalanip cinsel konular bahane ediyor ki daha fazla desmeyin.

Arkadaslariniz hakli olabilir, dikkat.

evlenince olmaz olmaz diyip duruyo :S :S :S
aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık
Hııı evlenince olmaz emin ol. Ne kadar çok evlilik cinsel hayat yüzünden sallantıda haberin var mı senin? Eğer doğruysa bu çok ciddi problem. Ama sen dikkate almayacaksın tabi. Evlenince burada konu açıp ağlarsan şaşırmam.

evlenin o zaman neyi beklio erkek arkadaşın bu kadar sadece uzkatan görmeyle bile gusullük oluosa durumu vahim :))

Yuh!!! Bu ne bea nasıl yani seni görünce mi oluyomuş sadece sende mi böyle oluyomuş erken boşalma sorunu mu aman ne biçim şey ya bu yalan mı gerçek mi ne itici

Sevgilim bana böyle dese ben ondan sogurum
Ki ben tiksinirim ne bilim belki de dumur
Olurum

tedavisi filan yokmubunun? bu durum için doktora gidilir mi gitse ne dicek ki offf çok sıkıldım yaa bigünde gelsin yanıma eve gidince duş almasın gerçekten kendimi iğrenç hissediyorum o gidip duş alınca...

Erken Boşalma sorunu olabilir.

B
nde tiksinirim. Dusunsene gün boyunca ıslak donla geziyor, belkide elinide sürüyor et sıkışması olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…