Bu durum artık canım sıkıyo :(

yaa doğru söylüyorsa :S belki böyle bi hastalık var itiraf eden ilk kişi :S ? yala söylediğinenasıl emin olcam ki

nefsi kontrol için oruç tuttur? Kabul ederse, tutarsa ve daha sık görüşmeye başlarsanız, literatüre geçsin sendromu.

Ya çok tecrübesiz, ya erken boşalma sorunu var ya da yalan söylüyor.

Tecrübesizse yanına gelmeden önce masturbasyon yapsın, daha rahat olur.

Erken boşalma problemi varsa, evliliği geçirme bile aklından evlilik zehir olur.

Yalan sööylüyorsa (nasıl anlaşılır bilmem) kaç kurtar kendini dostum.

yaa doğru söylüyorsa :S belki böyle bi hastalık var itiraf eden ilk kişi :S ? yala söylediğinenasıl emin olcam ki

Bu bir hastalık olsa neden sadece size karşı olussun? Ayari mi varmis bu hastaligin...

gözünüzü seviyim bu kadar da saf olmayin ya 14 16yasinda olsaniz neyse diyeceğim

nefsi kontrol için oruç tuttur? Kabul ederse, tutarsa ve daha sık görüşmeye başlarsanız, literatüre geçsin sendromu.

koskoca ramazan ayında hiç buluşmadıkki orucu bozulmasın diye... oruç tutarsa hiç görüşmeyiz nafile oruç kazaya kalmıyor dimi ?? denemek lazım bi gün aslında

Ya cidden mümkün mu boyle bir şey vallahi her gun KK da bir yasima daha basiyorum.. 22 yas küçük bir yas değil hani ergen falan diyeceğim de sasirdim ben de :)

Vallah banada atiyor gibi geldi, ama tebrik etmek lazim degisik bisi bulmus, heleki sadece sarilmaktan.... Ama dogruysada yandiniz kacin kurtarin kendinizi oda tedavi görsün.... Yok yok yaaaa atiyor....hey allahim ya nekadar yaratici bi beyni varmis...

koskoca ramazan ayında hiç buluşmadıkki orucu bozulmasın diye... oruç tutarsa hiç görüşmeyiz nafile oruç kazaya kalmıyor dimi ?? denemek lazım bi gün aslında

Ben doğruyu söylemediğini düşünüyorum, madem nefsini kontrol edemiyor, nefsini kontrol altına alcak şeyi kendi yapsın, iradesini güçlendirsin.

Gece gece güldürdünüz beni yahu. :) Biz kadınlar zeki varlıklarız oysa, bizzat yaşayınca mı kör oluyoruz? Abdesti o kadar önemliyse ortalıkta dolanmayacak, basacak nikahı. Ha önemli değilse bunu bahane edip gelmemezlik etmeyecek. En nefret ettiğim konudur bir şeylerin yarım yamalak olması. Günahsa o da günah? Açık açık sevgilin seni ya görmek istemiyor, ya da alttan alttan cinsellik çağrılarında bulunuyor. Direk olamasa bile seninle bunları konuşmak hoşuna gidiyordur büyük ihtümalle. Hem de görüşmemenin bahanesi, oh!

tedavisi filan yokmubunun? bu durum için doktora gidilir mi gitse ne dicek ki offf çok sıkıldım yaa bigünde gelsin yanıma eve gidince duş almasın gerçekten kendimi iğrenç hissediyorum o gidip duş alınca...
bu bir bahane değilse eğer diğer arkadaşlarında dediği gibi bundan emin olmalısın önce. bu durumlarda da gidiliyor psikayatris seksoloji uzmanı sanırım tam bilmiyorum bi araştırın.

bazı insanlar inançları gereği masturbasyonu günah kabul ediyorlar ve yapmıyorlar. böyle bir durumda buna benzer şeyler yaşanabiliyor..

Günahını almak gibi olmasın da bana hiç inandırıcı gelmedi, evlenmelik tutuyor olabilir kendince.

Ya cidden mümkün mu boyle bir şey vallahi her gun KK da bir yasima daha basiyorum.. 22 yas küçük bir yas değil hani ergen falan diyeceğim de sasirdim ben de :)
Ne bileyim, çok inandırıcı değil ama cinsellik o kadar bastırılıyor ki ülkemizde her şey mümkün olabiling.

Yani agzım açık kaldı başka bir bahane bulsaymış keşke su var sabun var canım bu da sorun mu

bazı insanlar inançları gereği masturbasyonu günah kabul ediyorlar ve yapmıyorlar. böyle bir durumda buna benzer şeyler yaşanabiliyor..

o bence sevgili konusuna günah olarak bakıyo her defasında vicdanı sızlıyo :S masturbasyon yapıyomu bilmiyorum :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…