- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.177
- 798
yaa doğru söylüyorsa :S belki böyle bi hastalık var itiraf eden ilk kişi :S ? yala söylediğinenasıl emin olcam ki
yaa doğru söylüyorsa :S belki böyle bi hastalık var itiraf eden ilk kişi :S ? yala söylediğinenasıl emin olcam ki
nefsi kontrol için oruç tuttur? Kabul ederse, tutarsa ve daha sık görüşmeye başlarsanız, literatüre geçsin sendromu.
Ya çok tecrübesiz, ya erken boşalma sorunu var ya da yalan söylüyor.
Tecrübesizse yanına gelmeden önce masturbasyon yapsın, daha rahat olur.
Erken boşalma problemi varsa, evliliği geçirme bile aklından evlilik zehir olur.
Yalan sööylüyorsa (nasıl anlaşılır bilmem) kaç kurtar kendini dostum.
koskoca ramazan ayında hiç buluşmadıkki orucu bozulmasın diye... oruç tutarsa hiç görüşmeyiznafile oruç kazaya kalmıyor dimi ?? denemek lazım bi gün aslında
ne bileyim ürolojiye falan gitsin.ne doktoruna gitcekki
bu bir bahane değilse eğer diğer arkadaşlarında dediği gibi bundan emin olmalısın önce. bu durumlarda da gidiliyor psikayatris seksoloji uzmanı sanırım tam bilmiyorum bi araştırın.tedavisi filan yokmubunun? bu durum için doktora gidilir mi gitse ne dicek ki offfçok sıkıldım yaa bigünde gelsin yanıma eve gidince duş almasın gerçekten kendimi iğrenç hissediyorum o gidip duş alınca...
Ne bileyim, çok inandırıcı değil ama cinsellik o kadar bastırılıyor ki ülkemizde her şey mümkün olabiling.Ya cidden mümkün mu boyle bir şey vallahi her gun KK da bir yasima daha basiyorum.. 22 yas küçük bir yas değil hani ergen falan diyeceğim de sasirdim ben de :)
bazı insanlar inançları gereği masturbasyonu günah kabul ediyorlar ve yapmıyorlar. böyle bir durumda buna benzer şeyler yaşanabiliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?