- 16 Mayıs 2025
- 150
- 42
- 13
- 25
- Konu Sahibi yagmurzelis
-
Ya işte öyle birini neden kıskandım ki? Kendime de sinir oldum ayrıca naparsa yapsın yani. Ama arkamdan iş çevrilmiş gibi de hissettim. Sırf farklı düşüneyim diye mesajlarımızı okudum ona da pişman oldum çocuğu tehtid etmişimKıskanmışsınız doğal olarak
Ama anacı insan olduğunu kendinize hatırlatın bol bol.
Aksine sevinin
Arada da buraya uğrayın anacı koca konuları okuyun daha çok sevinin
Geçmiş olsun
Durum yokta niye öyle oldu ya sinir oldum kendime de. Arkamdan iş çevrilmiş gibi olduKiskanacak bı durum yok, neden bittiğini düşün ve yarışmacıya başarılar dile, yoluna devam et, hiçbirseye müdahale etme, seviyesiz bı duruma dusme
E tamm işte çevirdilerse çevirdiler kendi başlarıni yesinler sana ne kiDurum yokta niye öyle oldu ya sinir oldum kendime de. Arkamdan iş çevrilmiş gibi oldu
İş çevrilmiş derken abla dediği kadınla takipleşmesi falanE tamm işte çevirdilerse çevirdiler kendi başlarıni yesinler sana ne ki
İnsan duyguları keşke hep kontrol edebilsek ama öyle olmuyor.Ya işte öyle birini neden kıskandım ki? Kendime de sinir oldum ayrıca naparsa yapsın yani. Ama arkamdan iş çevrilmiş gibi de hissettim. Sırf farklı düşüneyim diye mesajlarımızı okudum ona da pişman oldum çocuğu tehtid etmişim
İyi de kadın size yakın mıydı ki yani niye iş çevrilmiş olsunİş çevrilmiş derken abla dediği kadınla takipleşmesi falan
Birbirimizi sevmezdik ama benimle ilişkisi olduğunu biliyordu. Çocukta ona abla gözüyle bakıyorum derdi hep. Şimdi böyle bir şey olduysa belki önceden beri böyle düşüncesi vardıİyi de kadın size yakın mıydı ki yani niye iş çevrilmiş olsun
Önceden kızla yakın değildi adı ağzında yoktu. Herkes birbirini tanırdı çalıştığım mevkide ama ben işten çıktım kızla yan yana yerlerde çalıştılar birden yakın oldular. Ben varken de çocuğun hayatında o kız vardı belki daha önceden öyle düşünceleri vardısen reddetmişsin görüşmüyorsun, senin nasıl arkandan iş çevriliyor ki?
e beraber calisiyolarsa yakın olabilirler? zaman gecirdikçe belki de ısındılar?Önceden kızla yakın değildi adı ağzında yoktu. Herkes birbirini tanırdı çalıştığım mevkide ama ben işten çıktım kızla yan yana yerlerde çalıştılar birden yakın oldular. Ben varken de çocuğun hayatında o kız vardı belki daha önceden öyle düşünceleri vardı
Farklı yerde çalışıyor bu çocuk aslında sadece birbirinin dükkanına gidip para alışverişi yapıyorlardıe beraber calisiyolarsa yakın olabilirler? zaman gecirdikçe belki de ısındılar?
iletişimi var sonuçta yani. tamamen alakasız olup bi anda eklemiş değil. konunun seninle hic bi ilgisi yok yani.Farklı yerde çalışıyor bu çocuk aslında sadece birbirinin dükkanına gidip para alışverişi yapıyorlardı
iletişimi var sonuçta yani. tamamen alakasız olup bi anda eklemiş değil. konunun seninle hic bi ilgisi yok yani.
Takip etmeyi bırak, inceleyip durma.Alacağın ilk aksiyonda dertsiz başına dert alırsın.Aç bir diziye falan başla,kendini oyala....Eski konularımda da var bir flörtüm vardı istemedim ve bitirdim. Annesine düşkündü çocuk vs. Bugün tesadüfen önüme çıktı instagram profili ve benim eski çalıştığım yerdeki kızla takipleşmeye başlamışlar. Ben işten çıktıktan sonra kız benim yerime geçmişti ve aralarında bozuk para mevzusu dönüyordu. Ne oldu ne bitti ben anlamadım takipleşiyorlar. Ve çocuk kıza abla falan diyordu. Şimdi nereden çıkardın belki insani şeklinde vs diyebilirsiniz ama kız hakkında çalışırken çok şey duymuştum. Herkese yazıyor gibi. Bu durumu fark edince içimde bir hırs mı dersiniz bilmem bir his oluştu. İçten içe duruma müdahale etmek istedim. Hani ne alaka gibi bu his neden oldu sizce? Kendimi anlamıyorum ve böyle bir olayda ne yapabilirim?
Hiçbir şey yapamazsınız hissin nedeni de kaçan balık büyük olur o hikaye işte başka bir şey değilEski konularımda da var bir flörtüm vardı istemedim ve bitirdim. Annesine düşkündü çocuk vs. Bugün tesadüfen önüme çıktı instagram profili ve benim eski çalıştığım yerdeki kızla takipleşmeye başlamışlar. Ben işten çıktıktan sonra kız benim yerime geçmişti ve aralarında bozuk para mevzusu dönüyordu. Ne oldu ne bitti ben anlamadım takipleşiyorlar. Ve çocuk kıza abla falan diyordu. Şimdi nereden çıkardın belki insani şeklinde vs diyebilirsiniz ama kız hakkında çalışırken çok şey duymuştum. Herkese yazıyor gibi. Bu durumu fark edince içimde bir hırs mı dersiniz bilmem bir his oluştu. İçten içe duruma müdahale etmek istedim. Hani ne alaka gibi bu his neden oldu sizce? Kendimi anlamıyorum ve böyle bir olayda ne yapabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?