Sadece yemek degil hersey oyleki telefonu kapattiktan sonra ne yapacagimizi bile biliyorlar
:)
Yalniz oldugunu bilse sorar kaynanam yeni evliyken sormustu
:) :) Allah sabir versin bize ne diyimGerçi benim kv de sormuştur yani beklerim :)
:) :) Allah sabir versin bize ne diyim
Anladım. Eşine 'yeter artık bu kadar konuşmayın' demen sadece öfkeni bastırır. Eline hiç bir şey geçmez, daha az konuşmazlar yani. Bunun için eşinle aranı bozma. Sende başka şeylerle uğraş.İste her aksam olunca kontrol gibi geliyor hani evlenmeden oncede esim ailesinden farkli bir yerde kaliyordu iki uc gun konusmuyordular belki daha fazla
evlendijten sonra olunca ister istemez rahatsizlik veriyor
Zaten aram bozulmasin diye ses cikarmiyorum sakayla karisik verdinmi yine gunluk rapor diyorum o kadarAnladım. Eşine 'yeter artık bu kadar konuşmayın' demen sadece öfkeni bastırır. Eline hiç bir şey geçmez, daha az konuşmazlar yani. Bunun için eşinle aranı bozma. Sende başka şeylerle uğraş.
Nerdeyse üc ay olucak evleneli su son bir aydir esim ailesiyle her aksam konusup resmen günlük rapor veriyor mesela bir gün esim aramasa ya annesi ariyor yada babasi ne yaptiniz ne yediniz ne yapacaksiniz diye bi sürü soru sorup duruyorlar hic özelimiz yok ben nefret ediyorum bu durumdan esime rahatsiz oldugumu söyluyorum ama soruyorlar ne yapayim diyor bari bi kac günde bir ver rapor bu ne hergün hergün diyorum bakiyorum ertesi aksam yine ayni durum.artik aksam olsun istemiyorum
nisanliyken hic bi zaman hergun konusmuyordular hatta ben diyordum ara konus diye.evlendik ogullari kiymetli oldu
bu durumu esime nasil anlatayimki beni yanlis anlayip inat yapmasin yada kiskandigimi düsünmesin
kesinlikle kiskanmiyorum sinir oluyorum rahatsiz oluyorum
banada bi akil verin lütfen
Nerdeyse üc ay olucak evleneli su son bir aydir esim ailesiyle her aksam konusup resmen günlük rapor veriyor mesela bir gün esim aramasa ya annesi ariyor yada babasi ne yaptiniz ne yediniz ne yapacaksiniz diye bi sürü soru sorup duruyorlar hic özelimiz yok ben nefret ediyorum bu durumdan esime rahatsiz oldugumu söyluyorum ama soruyorlar ne yapayim diyor bari bi kac günde bir ver rapor bu ne hergün hergün diyorum bakiyorum ertesi aksam yine ayni durum.artik aksam olsun istemiyorum
nisanliyken hic bi zaman hergun konusmuyordular hatta ben diyordum ara konus diye.evlendik ogullari kiymetli oldu
bu durumu esime nasil anlatayimki beni yanlis anlayip inat yapmasin yada kiskandigimi düsünmesin
Aynisini benim kv bana yapar. Birde biz ayni evdeyiz. Naptiniz, nereye gittiniz, nasildi, guzel miydi vs diye.Nerdeyse üc ay olucak evleneli su son bir aydir esim ailesiyle her aksam konusup resmen günlük rapor veriyor mesela bir gün esim aramasa ya annesi ariyor yada babasi ne yaptiniz ne yediniz ne yapacaksiniz diye bi sürü soru sorup duruyorlar hic özelimiz yok ben nefret ediyorum bu durumdan esime rahatsiz oldugumu söyluyorum ama soruyorlar ne yapayim diyor bari bi kac günde bir ver rapor bu ne hergün hergün diyorum bakiyorum ertesi aksam yine ayni durum.artik aksam olsun istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?