bu durum beni cok sıkmaya basladi artik

Sadece yemek degil hersey oyleki telefonu kapattiktan sonra ne yapacagimizi bile biliyorlar

Yanlış anlamayın ama gülesim geldi. Yani bazı özel şeyleri de sormuyorlardır galiba.bırakın konuşsunlar belki zamanla azalır.Siz kendinizi gereksiz yere üzersiniz.Eşinizle aranız bozulmasın.

Onuda sorsalar sasirmam ne yalan soyliyim gerci yeni evlendigimiz zaman kaynanam yaptinizmi diye sormustuda neyse

Zamana birakicam umarim duzelir zamanla yada ben alisirim bu duruma

yaşayan bilir arkadaşlar ya sorun anne baba oğul konuşması değil a dan z ye herşeyin anlatılması D dreamssss aynı şeyleri bende yaşıyorum gerçekten sinir bozucu aslında merak ediyorum özelimizi de soruyorlar mı diye :)

Bende annemle her akşam konuşurum mutlaka, ne yemek yaptığım, günümün nasıl geçtiği falan filan..
Özlüyorlar demek ki birbirlerini, ne konuşabilirler başka, ne yaptığını falan anlatacak işte.
Belki maksat sizi kontrol etmek değildir demek istediğim.

İste her aksam olunca kontrol gibi geliyor hani evlenmeden oncede esim ailesinden farkli bir yerde kaliyordu iki uc gun konusmuyordular belki daha fazla
evlendijten sonra olunca ister istemez rahatsizlik veriyor

İste her aksam olunca kontrol gibi geliyor hani evlenmeden oncede esim ailesinden farkli bir yerde kaliyordu iki uc gun konusmuyordular belki daha fazla
evlendijten sonra olunca ister istemez rahatsizlik veriyor
Anladım. Eşine 'yeter artık bu kadar konuşmayın' demen sadece öfkeni bastırır. Eline hiç bir şey geçmez, daha az konuşmazlar yani. Bunun için eşinle aranı bozma. Sende başka şeylerle uğraş.

Anladım. Eşine 'yeter artık bu kadar konuşmayın' demen sadece öfkeni bastırır. Eline hiç bir şey geçmez, daha az konuşmazlar yani. Bunun için eşinle aranı bozma. Sende başka şeylerle uğraş.
Zaten aram bozulmasin diye ses cikarmiyorum sakayla karisik verdinmi yine gunluk rapor diyorum o kadar
artik baska seylerle ugrasicam telefonu kapatana kadar cok tskler cvp icin

Aslında bana göre takıntı yapılacak bir durum yok ortada sizleri merak ediyorlar ne yediniz içtiniz diye sadece en fazla 15 dk konuşsun ne var bunda tabi bu benim fikrim biraz bazı şeyleri görmezden gelirseniz bu kadar sıkıntı yapmazsınız .Sevgiler.

hergün arayıp rapor istemeleri çok sorun değil yeterki eşin onların aklıyla hareket etmesin...

Canı sıkılıyordur kadının, arayıp konuşmak istiyordur. Sizden haber aldıkça mutlu oluyordur. Kendi monoton hayatını sizin yaptıklarınızla renklendiriyordur.. Benim annemde hergün aramaya alışık bir kadın mesela. Ben ters bir durum göremedim. Eşinizede sırf annesi ile konusuyor diye ana kuzusu diyenlere anlam veremedim. Ana kuzuluğu bu mu yani ne alakası var.. Özelim kalmadı demişsin eşinle yediğinz yemek, o an tv izliyor olmanız ve bunları söylemeniz özelinizin teşhir edildiği anlamına gelmez. Ki bunlar özeliniz de sayılmaz. Anlatılmayacak, ikinizin aranızda olan bazı şeyler zaten anlatılmaz. Ne yediğinizi söylemiş, film izliyoruz vs. demiş ne olacak yani. Ben konunuzda sıkıntılı hiçbir durum göremedim.

Biz de kardeşimi arardık bazen günde birkaç kere.. neredesin, ne yaptın, yemek yedin mi, eve vardın mı..vs diye..
Ama o zamanlar Türkiye'nin bir ucunda üni okuyordu kardeşim.. Evlenmiş olsa, eşi, yuvası olsa niye zırt pırt arayayım.?
Yani evlenince de ararım tabii ki ama öyle rapor ister gibi her akşam her akşam olmaz..
Eğer kv nin çocukları hiç evden uzaklaşmamışsa siz evlenene kadar, çocuğu ilk kez başka şehre giden ebeveynler gibi aramaları normal sanırım..: )
Bence bir süre daha idare etmeye çalışın.. Zamanla onlar aramayı azaltır, eşin de hesap vermekten bıkar zaten..
Olmadı, akşam oldu mu telefonları kapatıp, saklarsın..

3 ay olmuş daha evliliğin başları ve siz arıyorlar diye durduk yere sorun mu çıkarıyorsunuz? saçma sanki eşinle mutluysan herhangii bir sorun yoksa hesap verse nolacak vermese ne olacak bu kadar abartmayın bence.

Aynisini benim kv bana yapar. Birde biz ayni evdeyiz. Naptiniz, nereye gittiniz, nasildi, guzel miydi vs diye.
Ornegin sinemaya gidecegiz, evden cikarken baslar. Boyle guzel giyinmis nereye? Hangi film vs. Gittik geldik diyelim, film nasil kalabalik mi dan yemek yediniz mi ne yedinize kadar.

Benim esim suratini asar cevap vermez, bana dusuyor cevap vermek artik ogrendim detaylandirmiyorum ama o detayi merak eder. Mutfakta yemek yesek, yemek yerkem gelir, yemek mi yiyorsunuz-sanki halaya cekiyoruz, goruyorsun iste-
Yemek nasildi, begendiniz mi ooo ne guzel degil mi diye devam eder. Okurken icim sisti com tanidik.

En azindan sizi SIK bogaz etmiyorlar, bizde ben cevap vermek mecburiyetindeyim. Ama insan geriliyor, bir cift goz hep uzerinizde sanki, kontrol memuru gibi

offff...malesef önüne geçilmez bir durum..annesine düşkünse tamamdır.vazgeçiremezsin.alışçaksın başka çare yok malesef...zamanla azalır biraz sadece..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…