Daha oyun çocuğu bu çocuk. Günde 10-11 saat ders çok fazla. Oyun oynaması yaşıtlarıyla sosyalleşmesi gerek. Kurs yerine etüd daha sağlıklı bu yaş için.Merhaba kızım 2.sinifa baslayacak. Ben çalışıyorum. Bu sebeple çocuğum zaten okuldan sonra (14.45 te okul bitiyor) halihazirda bir etüt merkezine gidiyor servisle ve onu iş çıkışı ben alıyorum. 5 gibi. Orada ödev yapıp oynuyor. 1. Sınıfta gitti. 2.sinif için de kayıt yaptım. Fakat. Yakinimiza bir ingilizce kursu açıldı. Yine okuldan sonra başlayıp 5e kadar ingilizce olan bir paketleri varmış ve benim etüt için odeyecegim fiyata çok yakın. Ama ödev yapmamış olacak ve eve gelince bir de ödev yapacak. Şimdi 2 problemim var.
1. Bu durum çok ağır gelir mi 2.sinif bir çocuk için ?
2. Ağır gelmez derseniz etüt merkezi için seneye erken kayıt yapmıştım kayıt sildirmek mümkün olur mu ? Bi ödeme yapmak zorunda kalır mıyım ?
Tabi ki etüt en azindan eve gelince kendine vakit kalir sizle oynar ,arkadaslari ile oynar. Yazik kücücük bedenlereMerhaba kızım 2.sinifa baslayacak. Ben çalışıyorum. Bu sebeple çocuğum zaten okuldan sonra (14.45 te okul bitiyor) halihazirda bir etüt merkezine gidiyor servisle ve onu iş çıkışı ben alıyorum. 5 gibi. Orada ödev yapıp oynuyor. 1. Sınıfta gitti. 2.sinif için de kayıt yaptım. Fakat. Yakinimiza bir ingilizce kursu açıldı. Yine okuldan sonra başlayıp 5e kadar ingilizce olan bir paketleri varmış ve benim etüt için odeyecegim fiyata çok yakın. Ama ödev yapmamış olacak ve eve gelince bir de ödev yapacak. Şimdi 2 problemim var.
1. Bu durum çok ağır gelir mi 2.sinif bir çocuk için ?
2. Ağır gelmez derseniz etüt merkezi için seneye erken kayıt yapmıştım kayıt sildirmek mümkün olur mu ? Bi ödeme yapmak zorunda kalır mıyım ?
Buna katılmıyorum ben mesela.Evde odev vb olmadan vakti gecirmenin kiymetini bilin. Ingilizce dediginiz bilmeyen icin cok muhim gorunur ama akademisyen olmayacaksa sonra da ogrenir - ki 8 yasinda turkce ne biliyor ki ingilizce ne ogrenecek - vb vs. Ayrica dil lazim olursa zaten ogrenir. Ancak onunuzde bir iki seneniz var sonra zaten sinavlar sinavlar..bir daha cocugunuzla oyun telaffuz edemeyeceginiz rahat vakit geciremeyeceginiz yillar geliyor. Basbasa kalacaginiz zamani arttiran hangisiyse o.Bence :) Su an yasadigin yerde okulla birlikte odev vb bitiyor sonra evde aileyle zaman ve 20:30da yataga giren cocuklar var. Cocuklar cocuk gibi. Bizdeki proje cocuklari gibi 2 dil, 1 keman, 1 bateri, basketbol, robotics, ozel matematik , su- bu dersleriyle tum sulalenin yapamadiklarinin yuklendigi ve beklendigi cocuklar degil.
Benim oğlan bu sene (3.sınıf) kabul etti etütü, evin tımarhaneye döndüğünü fark ederek kabul etti hem de.Etüt merkezi, İngilizce ağır gelir. Oğlum özele gidiyor. Ödevleri az ama o bile canımıza yetiyor. Ödev yapıp eve gelmesini tercih ederdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?