- 22 Ocak 2015
- 208
- 47
- 36
- Konu Sahibi mavibalon260988
13-14 yaşından beri horlama problemim var. Bunu lise sonda otobüs yolculuğunda bi arkadaşım söyleyince farkettim ama yolculuk uzaktı bende yorgunluktandır diye düşündüm sonra üniversitede yurtta arkadaşlarım da söyleyince problem haline getirmeye başladım. Maddi durumumuz iyi olmadığı için devlet hastanesine gittim ve KBB doktoru bana "bende horluyorum ne var bunda" deyip beni yolladı. Başka bi doktora gittim başka şehirde devlet hastanesine yine "burnunda bi sıkıntı yok dil kökünde bi sıkıntı var bu yüzden bıçak alltına mı yatacaksın aklını mı kaçırdın sen" dedi.. Bende bu sebepten ötürü hasteneye gitmeye küstüm. İşe girersem özele gideceğim ama bi türlü atanamadım. iş sahibi olamadım Bi de ameliyat olmak zorunda kalırsam diye de korkuyorum biraz ama bu yüzden başka yerlerde uyuyamıyorum insanları rahatsız etmekten utanıyorum Aslında kilo probelmim de yok Şimdi söz nişan telaşım var ve kısmet olursa temmuz ağustos gibi düğün olacak ve ben gece horlayıp eşimi rahatsız edersem diye çok endişeleniyorum bana bazen diyor ki "uyurken ne kadar tatlı melek gibi uyuyorsundur seni izlemeye doyamam galiba" diyor bu yüzden evlenmek bile istemez oldum