Bu durum evlenince sorun yaratır mı sizce? :(

mavibalon260988

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2015
208
47
36
13-14 yaşından beri horlama problemim var. Bunu lise sonda otobüs yolculuğunda bi arkadaşım söyleyince farkettim ama yolculuk uzaktı bende yorgunluktandır diye düşündüm sonra üniversitede yurtta arkadaşlarım da söyleyince problem haline getirmeye başladım. Maddi durumumuz iyi olmadığı için devlet hastanesine gittim ve KBB doktoru bana "bende horluyorum ne var bunda" deyip beni yolladı. Başka bi doktora gittim başka şehirde devlet hastanesine yine "burnunda bi sıkıntı yok dil kökünde bi sıkıntı var bu yüzden bıçak alltına mı yatacaksın aklını mı kaçırdın sen" dedi.. Bende bu sebepten ötürü hasteneye gitmeye küstüm. İşe girersem özele gideceğim ama bi türlü atanamadım. iş sahibi olamadım :KK43: Bi de ameliyat olmak zorunda kalırsam diye de korkuyorum biraz ama bu yüzden başka yerlerde uyuyamıyorum insanları rahatsız etmekten utanıyorum :KK43: Aslında kilo probelmim de yok :KK43: Şimdi söz nişan telaşım var ve kısmet olursa temmuz ağustos gibi düğün olacak ve ben gece horlayıp eşimi rahatsız edersem diye çok endişeleniyorum :KK43: bana bazen diyor ki "uyurken ne kadar tatlı melek gibi uyuyorsundur seni izlemeye doyamam galiba" diyor :KK43: bu yüzden evlenmek bile istemez oldum :KK43:

Bence tedavisi ni ol sonucta kimse hergun yaninda horlanmasini istemez hem kendinde rahat edersin aksatma hemen git doktora daha yaza cok var iyilesirsin o zamana
ameliyat mı olmam gerekiyor acaba ben çok korkuyorum ameliyat olmaktan :KK43: biraz panik atak var bende :KK43: çok mu masraflı olur acaba? özel hastaneye gitmem gerek bunun için çünkü burada devlette hiç önemsenmiyor :KK43: şu an çalışmıyorum ve düğün hazırlıkları masrafları olduğu için acaba özelde ameliyat çok mu masraflı olur ki :KK43:

Uyku bantları var horlamayı kesen azaltan. Hem geniz etinizi aldırdınız mı ? Belki ondanda olabilir. Tedavinizi aksatmayın olun hemen hatta mümkünse devletin araştırma hastanelerine gidin görüşün ya da özel tıp merkezleri hastanelere nazaran daha uygun bi onlarla görüşün isterseniz.

tatlım siz eş olacaksınız. birbirinizin en berbat hallerini bile göreceksiniz. sıkıntı yapmasana :) ne şişman, çirkin insanlar birbirlerine aşık oluyorlar. ve mutlu oluyorlar. bu tür şeyler görecelidir tabi de. neyse birbirinizi sevince o horlama sesi onu rahatsız etmeyecektir. emin ol...

1 gece bizde kalmıştı odasının kapısından dinledim hiç horlamıyordu :KK43:

nerede yasiyirsunuz bilmiyorum ama bazi ozel hastanelerde muayene ucreti o kadar da fazla degil. 50 100 tlye muayene olabilirsiniz. istanbulda erdem hastanesi umran tip falan cok uygun mesela.

daha detayli ilgilenip sorunun kaynagini brlirlerler siz de gidip devlette ameliyat olursunuz eger gerekirse

Dil kökü ameliyatı olacaksan eğer gerçekten zor bi ameliyat ve dr lar yapmak istemez. Sonuç da alamayabilirsin ayrıca yüksek bi oranda. İşe yararlılık oranı düşük. Kilo verebiliyosan biraz daha vermeyi dene. O bölge de rahatlar çünkü. Özelde ya da devlette yaptırman değil önemli olan. Gece sesini kaydet belki cok az bi sure oluyodur. Müstakbel eşinin annesi, babası, kardesi horluyodur belki alışıktır. Once bi sorun haline gelsin daha sonra bakarsiniz çaresine.

bence çokta kafaya takılcak birşey yok..uyku hali yarı ölü hali derler..burnun üstüne bant yapıştırıyorlar ya ondan dene bakalım..belki faydasını görürsün..

13-14 yaşından beri horlama problemim var. Bunu lise sonda otobüs yolculuğunda bi arkadaşım söyleyince farkettim ama yolculuk uzaktı bende yorgunluktandır diye düşündüm sonra üniversitede yurtta arkadaşlarım da söyleyince problem haline getirmeye başladım. Maddi durumumuz iyi olmadığı için devlet hastanesine gittim ve KBB doktoru bana "bende horluyorum ne var bunda" deyip beni yolladı. Başka bi doktora gittim başka şehirde devlet hastanesine yine "burnunda bi sıkıntı yok dil kökünde bi sıkıntı var bu yüzden bıçak alltına mı yatacaksın aklını mı kaçırdın sen" dedi.. Bende bu sebepten ötürü hasteneye gitmeye küstüm. İşe girersem özele gideceğim ama bi türlü atanamadım. iş sahibi olamadım :KK43: Bi de ameliyat olmak zorunda kalırsam diye de korkuyorum biraz ama bu yüzden başka yerlerde uyuyamıyorum insanları rahatsız etmekten utanıyorum :KK43: Aslında kilo probelmim de yok :KK43: Şimdi söz nişan telaşım var ve kısmet olursa temmuz ağustos gibi düğün olacak ve ben gece horlayıp eşimi rahatsız edersem diye çok endişeleniyorum :KK43: bana bazen diyor ki "uyurken ne kadar tatlı melek gibi uyuyorsundur seni izlemeye doyamam galiba" diyor :KK43: bu yüzden evlenmek bile istemez oldum :KK43:
kız aynı sorun bende var amelıyat olamadım bı ay sonra evlencm bnde dusunuyrm yaza dogru burun amelıyatı olcm ıcte kemık egrılgı varmıs ama horlaman gıdermı bılmem dıyo doktor uyku apnesıde olabılır sadece bırını elemıs olurz dedi...valla bende cok utanıyorum benm daha kotu agzım acık yatıyorum ve hep akıyo cok cok ıgrenc nolcak bılmıyorum cozum varsa banada deyın:KK17:

kız aynı sorun bende var amelıyat olamadım bı ay sonra evlencm bnde dusunuyrm yaza dogru burun amelıyatı olcm ıcte kemık egrılgı varmıs ama horlaman gıdermı bılmem dıyo doktor uyku apnesıde olabılır sadece bırını elemıs olurz dedi...valla bende cok utanıyorum benm daha kotu agzım acık yatıyorum ve hep akıyo cok cok ıgrenc nolcak bılmıyorum cozum varsa banada deyın:KK17:
:KK43: :KK43: :KK43: :KK43: inşallah evlenmeden tedavi olup kurtuluruz. peki sen erkek arkadaşına söyledin mi cnm :KK43:

Uyku bantları var horlamayı kesen azaltan. Hem geniz etinizi aldırdınız mı ? Belki ondanda olabilir. Tedavinizi aksatmayın olun hemen hatta mümkünse devletin araştırma hastanelerine gidin görüşün ya da özel tıp merkezleri hastanelere nazaran daha uygun bi onlarla görüşün isterseniz.
yok geniz etimi aldırmadım. :KK43: ben tekrar hastaneye gideyim en güzeli. Burası ilçe olduğu için araştırma hastanesine bayağı uzak :KK43:

X