Bu Durum Hakkında Fikirlerinize İhtiyacım Var Hanımlar

Bence sen iş araştır iş yok deme araştır heryere başvur. Sana o yol parasını veriyorlar diye hükmetmeye çalışıyorlar akıllarınca.

Kpss ye çalış canım yani başka bişi aklıma gelmiyor ya iş için ilçeyi değiştireceksin ya kapss ya da bunlara ses çıkartmayacaksın
Kpss bu yıl ekim de ve benim altyapım sıfır neredeyse. 5 ayda 90 puan almak neredeyse imkansız sonra yine ben açıkta kalırım kpss ye çalışırım ama kazanamazsam o saatten sonra kimin kapısına gtcem iş diye diyorum

Daha yolun çok başındasın.Böyle sıkıntılar olur.Ama vasıfsız eleman olabileceğin iş imkanları da var.İlla muhasebecilik diye bakma.Başka bir iş yeri de olur.Orda çalışırken hem para kazanırsın hem çevre edinir başka bir iş bulursun.

Tamam sen dogrusunu yapmissin fedakarligini da esirgememissin ama isyerindekilerin tutumu yanlis, ayni sartlarda baska bir yerde part time tecrube edinirsin madem, kim yok gelme dicek sana?
Ama köyden gelip gidiyorum ya saatlerde sıkıntı mesela son arabam akşam 6 buçuk da kalkıyor hem part time çalışıp hem başka bi muhasebeci de iş öğrenmeye gitmek zor gibi o saatler içersinde

Bence sen iş araştır iş yok deme araştır heryere başvur. Sana o yol parasını veriyorlar diye hükmetmeye çalışıyorlar akıllarınca.
Hergün araştırıp soruşturuyorum burdakileri de sıkıştırıyorum çok acale ediyosun daha öğrenmen gereken seyler var böle iş bulamazsın henüz diyorlar

Seni resmen somuruyorlar evde otur daha iyi evet

Ama ya olmazsa, yani ona güvenip de yola giremem ki... Ben şuan da burda ki insanlarada güvenmiyorum kendime güveniyorum biraz daha dişimi sıkarsam bişeyler daha öğrenirsem elbette kendim iş bulabilirim diye düşünüyorum

muhasebe bürsosunda iş öğreten olmaz..
hatta öğretmemek için çaba sarfederler..
başka iş bakın bir taraftan..

canım maaşlı yerlerde de öğrenirsin işi hem de daha güzel öğrenirsin. kusura bakma ya bunlar çok net seni kullanıyorlar. iş öğretiyoruz ayağına iş yaptırıp beş kuruş da vermiyorlar. insan bi harçlık verir 50 değil 100 tl verir bu kadar mı durumları kötü..
sen kendine niye iş yeri aramıyorsun. asgari ücretle bile çalışsan hem cebine para girer hem sigortan yatar..

İşte onların gözünde sanki ben iş öğrenmek istemiyorum işten kaçıyorum, hastaneye gitcem izin istiyorum sanki çalışan gibi ona bile sonradan bu bizim köyden olan adam gecen gün gene kaçtın sana bişey öğretcektim ama hanımefendi sen gelmedin diyo

Güzelim sen ya o olmazsa,ya bu olmazsa ya kpss yi kazanamazsam ya iş bulamazsam ...böyle hayat geçmez ki.Yola gireceksin.Her tecrübeli iş bilene de ha diye iş olmuyor.Hem diyorsun burda sıkıntı çekiyorum iş öğrenemiyorum hem diyorsun biraz dişimi sıkayım birşey öğreneyim.Bu şekilde birşey öğrenemezsin.Vaktin boşa gider.Çabanda.Burad vakit kaybedeceğine evde otur ders çalış daha iyi.

yıpranıyorsun bence çık değmez başka hiç iş imkanın yok mu?

Asgari ücrete ben iş bulabilsem kurban keserim Yol parasını isterken bile yerin dibine giriyorum vallahi

Mali müşavirlik ofislerinin adamı böyle sömürme adetleri var. Resmen emek hırsızlığı. 1 saatte iş öğrenilmez zaten.
İş öğrenmek için daha fazla buna katlanma. Muhasebe hep öğrenmek zorunda olunan bir meslek. Evet şimdi hazırsın oldun denecek bir iş değil.
Mali müşavirin adını ver hemen şikayet edeyim.

ne öğretcekmiş sonra öğretiversin o ne öyle. hakkın mı yanıyor o saatte orda değilsen.

Ama köyden gelip gidiyorum ya saatlerde sıkıntı mesela son arabam akşam 6 buçuk da kalkıyor hem part time çalışıp hem başka bi muhasebeci de iş öğrenmeye gitmek zor gibi o saatler içersinde
Yok sadece bir muhasebecinin yaninda part time takil demek istemistim, calismayi askiya alirsin o durumda
Veya bir sure part time kasiyerlik yapip para biriktirirsin sonra is ogrenirsin muhasebe burosunda falan

Beş kuruş almadan aylardır bu işte nasıl çalışıyorsunuz? İşi öğreteceğim bahanesiyle resmen kullanıyorlar sizi.

Şikayetlik bi durum yok ki sigortam da var onu olsun yaptılar daha sonra kendileri stajyer alabilmek için benim stajım bittikten sonra beni 2 ay istihdam etmek zorundalar onlarda sigortamı yaptılar sanki maaş veriyormuş gibi görünüyorlar yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…