Bu Durum Hakkında Fikirlerinize İhtiyacım Var Hanımlar

Acilen ordan ayrılmalısınız. Resmen iş öğretme kisvesi altında sizi kullanıyorlar... Üzerine pişkin pişkin senin gönlün yok ayağıyla el pençe divan durmanı istiyorlar. Hem kel hem fodullara bak sen!!!!

Ne oturması aksama kadar durmadan çalışıyorum hatta bazen o konumda anlattığım adam sıkıştırıyor bile hadi kelebek hadi biraz daha hızlı diye abi valla yapıyorum elimden geldiğince diyorum ben bilmem bak bütün gün o işle uğraştın. İş öğrenmek isteyen insan bian önce bitireyim ne öğrensem kardir der 1 işi 1 günde bitirmez diyo. Sanki bos boş oturuyorum günün yarısında bana öyle muamele yapıyo deli oluyorum. Ben geçen yemekte bana is bakiyo musunuz diye sordum ablanın biri de senin önceliğin burda ki işleri öğrenmek olsun dedi patron da arkadaşlar kıza öyle ümit vermeyin bizim elemana ihtiyacimiz yok oni en kisa zamanda bi yere yerlestircez dedi ne kadar utandım ağladım sanki beni ise alın dedim de ben onlara. Ümit vermeyin diyo. Bazen de nerdeyse 1 sene oldu kelebek hiç hevesli değilsin bunu öğrenmiş olman lazimdi diyorlar mesela bana geri zekalı muamelesi yapıyorlar Allahım beni kurtar burdan diye ağlıyorum. Bunu ogrenmedin mi dediği şeyi de 1 kere gostermislerdir ama pratikte gel yap dememislerdir ben nasıl ogrencem ki otur yap demeyince

Benim gibi iş arayan kaç kişi var kim bilir öyle bi imkan olduğunu düşünmüyorum açıkçası

senin gibi düşünürse kimse gitmez işte oraya..
onlar buluyorlar merak etmeyin ..
siz cv nizi bırakın..
gidin derdinizi anlatın..

üniversitede okurken yapmışlığım var sallama konuşmuyorum yani..

Canim senin emegine de yazik hic bosa zaman kaybetme ayril ordan elemana ihtiyaci yoksa neden hizli olman gereksin ki seni kullaniyolar lutfen kendini ezdirme...

bak sana diğer mesajımda da yazdım..
muhasebe bürolarında bir insan evladına rast gelmezsen iş öğretmezler..

sen 1 senedir ordasın mesela neler yapıyorsun..

Bunlar sana is bulsun ben de saclarimi kokunden keserim.

KULLANILIYORSUN. Yetmiyor kendi ifadenle 'salak" yerine konuluyorsun kelebek.

Zaten bi sure sonra senin de canina tak edecek ayrilacaksin ama onlarin hesabi "kullanabildigimiz kadar kullanalim" oldugu icin yine onlar kazanmis olacak. Daha fazla kullandirma kendini. 1 senede is ogretmeyen adam kac senede ogretecek Allah askina. Yapma etme. Adamlar bide egolarini tatmin ediyorlar senin ustunde "ogrenmek isteyen acele eder" falan.

Acilen cik. Yuzlerine de tukur bu pisliklerin. Sikayet et. Bisey yap. Stokholm sendromu gibi yasadigin su hal. Ne bu ya!

Kpssyi kazanamiyacagina inancin neyse carp onu bir milyonla o kadar inaniyorum bu adamlarin sana is bulmyacagina.

bak sana diğer mesajımda da yazdım..
muhasebe bürolarında bir insan evladına rast gelmezsen iş öğretmezler..

sen 1 senedir ordasın mesela neler yapıyorsun..
Valla onlar ne yap derse yapıyorum yanlış anlaşılmamak adına bu kiz işten kaçıyo demesinler diye ilk günden beri hep yaptım orda yapılabilecek en angarya is fatura sıralamak onu bile hala günlerce yapıyorum

fatura işleyebiliyormusun
kdv muhtasar hazırlayabiliyormusun

Başka iş ara 1 2 ayda bulursun

fatura işleyebiliyormusun
kdv muhtasar hazırlayabiliyormusun
Aaa siz biliyosunuz bişeyler ben detaylı yazmak istemedim bilginiz yoktur diye genel anlamda sordunuz sandım. Zaten en çok yaptığım sey fatura sıralayıp işlemek. Kdv muhtasar daha yeni yeni öğrenmeye başladım hep onları izliyodum başına geçip yapmayınca öğrenemiyodum 1-2 kere başına geçip yaptım. Hatta bu ay şöyle bi olay oldu. Bu köylüm olan adam gecen hafta perşembe günü fatura koydu önüme bunları işle diye kdv lerin son günleriydi yani . Satışlar gelmişti hepsini işledim cuma günü de mal alışlarla giderler falan geldi aynı firmanın. Ogün de herkes stopajları çıkartıyo ama ben saat 4e kadar o abinin faturalarını işledim bide bana diyo ki hadi kelebek çabuk ol bak burda stopajları öğretcem sana diyo ama benim elimdeki iş de onun faturaları. Bana demiyo ki sen ver onları ben işlerim sende o sırada başkasının yanında otur beyanneme doldurmayı öğren. Bide pazartesi son gündü abi benim bitirmemi beklesen olmaz mı dedim cuma günü, hem pazartesi son günmüş dedim ben işimi son güne bırakmam dedi. Cuma günü Saat 4den sonrada faturaları işledim diye yanına gittim sen otur izle kusura bakma yetiştirmem lazım çok gec bitti işin dedi.

seni kullandıklarını tamamen anlayıp kabul etmen için daha kaç kişinin söylemesi gerek?
kendi canını sıktığına inanki değmez, ayrıl evinde otur senin için daha hayırlı olur.
Allah büyük elbet bir kapı açar, köydeyim iş bulamam diye kendini ümitsizliğe düşürmene gerek yok.
5 ay staj görüp 3 ay da orada çalışmışsın zaten, varsın kalanları da bir sonraki işinde öğren, hangimiz tam donanımlı işe girdikki?

Ben zaten emeğimin kullanıldığının fazlasıyla farkındayım, inanın bende memnun değilim sabahtan akşama kadar eşek gibi çalış çalış 1 kuruş para alma, ama evde oturup elime ne geçecek böyle de hiç hoş olmuyor ama en azından 3-5 bişey öğreniyorum şuan da bildiklerim yeterli değil kendi başıma bi işe girmeye. Ancak birilerinin aracı olması gerek öylee... Ben kimseden beni işe sokmalarını istemiyorum sadece amacım bişeyler öğrenip bian önce burdan çıkmak başka bi iş bulmak. Artık öyle bi devirdeyiz ki kimse yetiştirmek için eleman almıyor ne mezunu olduğunu bile bakmıyorlar işi biliyosan bi kapı açılıyo dahası yasadığım yerde de iş imkanı yok evde oturup iş aramakla bulamam yani

çok ümitsizsin, inşallah hakkında hayırlısı olur ama orada hiç mutlu huzurlu olamayacağın çok açık

Kızlarrrrrrr, ben iş buldum çok mutluyum sizede haber vereyim dedim
Şartlar pek ahım şahım değil ama aylık 200 liradan çok daha iyidir
Hepinize güzel dilekleriniz için tesekkür ederim

Hayırlı olsun merak ettim nerden buldun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…