Bu durum özgüvenimi etkiliyor! :(

canım sen başka bir sağlık sorunun olmadığından emin ol ,bana da psikolojik gibi geldi ama ne olur ne olmaz.Bir de ellerin titremeye başlayınca ellerine değil yaptığın işe odaklan,çünkü bence kısır döngüye giriyor olabilirsin.Yani heyecanlanınca ellerin titriyor,ellerin titredikçe heyecanlanıyorsun,sen heyecanlanınca ellerin daha çok titriyor.Bunu biyerde kırmak sana düşüyor.

Denemedim,ama iyi ki söyledin papatya çayı almak istiyordum ama bayyadır ihmal etmiştim rahatlatıcı etkisi olduğunu duymuştum papatya çayını alim bir bunuda denim bakalım,belki faydası olur.Teşekkürlerr :)

Haklısınız yinede bir nörolojiye gitsem iyi olucak sanırım.Benim anlamadığım en yakın arkadaşlarımın yanında heyecanlanmasamda bu titremenin devam etmesi.Normal şu anda elimi uzaksam çok çook az bir titreme vardır o da normal olanı ama bir şeyi tutunca olsun,dikkat gerektiren bir iş olsun hemen titrer.

ailenizde var mı eli titreyen sizden başka?

heyecan, stres gibi extrem durumlarda annemin eli titrer, ablamın da, benim de..

doktora gittiğimde, aile öyküsünde varsa doğal, üzerinde durulacak birşey yok dedi yolladı..

Normal şu anda elimi uzaksam çok çook az bir titreme vardır o da normal olanı ama bir şeyi tutunca olsun,dikkat gerektiren bir iş olsun hemen titrer.

benim de normal zamanda da çok az da olsa bir titreme var
çok hafif de olsa bir titreme gibi bişe olur her zaman

benim de normal zamanda da çok az da olsa bir titreme var
çok hafif de olsa bir titreme gibi bişe olur her zaman

Evet normal olanı bir sorun teşkil etmiyor zaten asıl sorun şu derse girerken yapmam gereken deneyleri aksatarak yapmam,veya yapamamam.Ve 2.vizemizde deney yapmam gerekicek yapamazsam direk '0'

Evet normal olanı bir sorun teşkil etmiyor zaten asıl sorun şu derse girerken yapmam gereken deneyleri aksatarak yapmam,veya yapamamam.Ve 2.vizemizde deney yapmam gerekicek yapamazsam direk '0'

Heyecandan oluyodur büyük ihtimal Psikiyatriye git bence hemen bana ilaç verdi bugun başladım..Nörolojiyede gidebilirsin biran önce git ki hemen iyileşesin

Heyecandan oluyodur büyük ihtimal Psikiyatriye git bence hemen bana ilaç verdi bugun başladım..Nörolojiyede gidebilirsin biran önce git ki hemen iyileşesin

Sendede mi aynısı vardı?Hangisine gitsem ki?Nöroloji şimdi bir sürü test ister :/ Şu sıralar gidemiyorum vizelerim başlicak ama 1,5 hafta sonra gidicem.
İnan resmen o dersin olduğu gün gelmesin diye bakıyorum

Genetik olabilir ailede varmi baska birinde? Bende de ayni durum var malesef bi cozumu yok eger aileden gelen biseyse ama gunu kurtaricak ilaclar var en azindan benim bildigim var tabi bunun icin doktora gitmen gerek.

Genetik olabilir ailede varmi baska birinde? Bende de ayni durum var malesef bi cozumu yok eger aileden gelen biseyse ama gunu kurtaricak ilaclar var en azindan benim bildigim var tabi bunun icin doktora gitmen gerek.

Doktora gitmedim henüz.Gidicem inş.Ama ailede yok.Annem ve babamda hiç denk gelmedim,dikkatimi çekmedi.Benim ki psikolojik sanırım.

Benimde annemde babamda yok ama halamda var ve banada gecmis malesef normal yasantinda heyecan yapmadigin zamanda titriyorsa benim gibisin demekki ama hafif bi titreme ve heyecanliyken daha fazla. Dedigim gibi bi ilac onermisti doktor bana bunu genelde ogrenciler sunum yaparken filan aliyorlarmis ama bazi riskleri olabilir diyede duymustum o yuzden doktor gitmeden alinmamasi gerekir umarim kurtulursun bu durumdan cunku biliyorum cidden cok kotu bi his..

İnanılmaz iğrenç bir his ilaç ismini özelden yazabilir misin yasak değilse almam ama en azında bir araştırırım yan etkilerini falan.Nöroloji mi verdi ilacı?

Benim bir iki defa el titremesi olmuştu sürekli olmuyo heyecandan olduğunu biliyodum sosyal fobi dedi bana..Benim bi tanıdığımın sürekli titriyodu yaşı genç olmasına ragmen o nörolojiye gitmiş onada ilaç verilmiş...Bide o dersin olduğu güne yoğunlaşırsan daha çok sıkıntı yaparsın git gide büyür gözünde..Bana bide psikolog önerdi ama ben şimdilik ilaçla idare ediyorum..

Bence psikiloga gitmeden önce doktora gitmelisiniz..Tahlillerinizi yaptrın..
Tiroid, kan değerlerinde düşüklükte el titremesine neden olabiliyor.

Ne kadar yoğun olursanız olun ihmal etmemelisiniz.
İlerlediği zaman tedavisi daha güç oluyor sıkıntılarımızın.

Evet gözümde de büyültüyorum ama gerçekten insanlar içinde rezil olduğumu düşünüyorum.Onlar istemsiz el titremesi olduğunun farkında değiller.Dalga geçmeye meyilliler zaten bu da beni üzüyor.Halbuki tamamen istemsiz,heyecana bağlı birşey

Vizelerden sonra ilk iş gidicem zaten çok canımı sıkmaya başladı bu iş Buranın doktorlarını pek tavsiye etmeselerde görünmekte fayda var.

bende bu sebepten müzdaripim malesef bana da biri olumsuz bir şey söylediğinde kendimi savunmam gereken zamanlarda kalbim kontrolümden çıkıyor stresten hızlanıyor.hele böyle stres yapacağım biri ile karşılaşırsam ellerim bi iş yaparken titriyor bu çok onur kırıcı bir durum resmen eziliyorsunuz.antidepresan kullanmak istemeyen biriyim beyne zararı çok fazla ama bi ilaç var kalp ritmini düzenliyormuş ben malesef böyle durumlarla karşılaşabileceğim zamanlarda onu içiyorum gerçekten titremeyi geçiriyor ama her gün başıma gelebilecek zamanlar oluyor o yüzden buda çözüm değil galiba özgüven eksikliğinden bilinçaltında birşeyler oluyor acaba gerçekten bir çözüm varmı. konuyu açan arkadaş naptı acaba

Canım bence psikolojik bu. Gene olucak daha önce de oldu gbi weswese geliyodur buyuk ihtimal. Ama weswese uzerind n kadar durursan o kadar buyur. Balon gbidir weswese.uzerind durdukca şişer.ewet bu sferde olucak ama az olacak ve böle böle gececek psikolojisine girmen gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…