- 1 Nisan 2011
- 5.104
- 1.972
- 448
merhaba canım, bitkisel çayları denedin mi? ben de odak nokta olduğumda heyecanlanırım ellerim titrer. ama bu özgüvenini zedeleyecek bir durum değil kesinlikle. bak derslerini bile etkiliyor. yalnız kaldığın zamanlarda topluluk içindeymiş gibi hayal kurup, heyecanını yenme yöntemleri geliştirebiilrsin kendine. bir de papatya çayı çok güzel rahatlatır. bence denemelisin. ben de fakültedeyken çok titrerdi ellerim. çünkü çok kahve içerdim. kahveyi kesince bitmişti. :)
canım sen başka bir sağlık sorunun olmadığından emin ol ,bana da psikolojik gibi geldi ama ne olur ne olmaz.Bir de ellerin titremeye başlayınca ellerine değil yaptığın işe odaklan,çünkü bence kısır döngüye giriyor olabilirsin.Yani heyecanlanınca ellerin titriyor,ellerin titredikçe heyecanlanıyorsun,sen heyecanlanınca ellerin daha çok titriyor.Bunu biyerde kırmak sana düşüyor.
Normal şu anda elimi uzaksam çok çook az bir titreme vardır o da normal olanı ama bir şeyi tutunca olsun,dikkat gerektiren bir iş olsun hemen titrer.
benim de normal zamanda da çok az da olsa bir titreme var
çok hafif de olsa bir titreme gibi bişe olur her zaman
Evet normal olanı bir sorun teşkil etmiyor zaten asıl sorun şu derse girerken yapmam gereken deneyleri aksatarak yapmam,veya yapamamam.Ve 2.vizemizde deney yapmam gerekicek yapamazsam direk '0'
Heyecandan oluyodur büyük ihtimal Psikiyatriye git bence hemen bana ilaç verdi bugun başladım..Nörolojiyede gidebilirsin biran önce git ki hemen iyileşesin
Genetik olabilir ailede varmi baska birinde? Bende de ayni durum var malesef bi cozumu yok eger aileden gelen biseyse ama gunu kurtaricak ilaclar var en azindan benim bildigim var tabi bunun icin doktora gitmen gerek.
Benimde annemde babamda yok ama halamda var ve banada gecmis malesef normal yasantinda heyecan yapmadigin zamanda titriyorsa benim gibisin demekki ama hafif bi titreme ve heyecanliyken daha fazla. Dedigim gibi bi ilac onermisti doktor bana bunu genelde ogrenciler sunum yaparken filan aliyorlarmis ama bazi riskleri olabilir diyede duymustum o yuzden doktor gitmeden alinmamasi gerekir umarim kurtulursun bu durumdan cunku biliyorum cidden cok kotu bi his..
Sendede mi aynısı vardı?Hangisine gitsem ki?Nöroloji şimdi bir sürü test ister :/ Şu sıralar gidemiyorum vizelerim başlicak ama 1,5 hafta sonra gidicem.
İnan resmen o dersin olduğu gün gelmesin diye bakıyorum
Benim bir iki defa el titremesi olmuştu sürekli olmuyo heyecandan olduğunu biliyodum sosyal fobi dedi bana..Benim bi tanıdığımın sürekli titriyodu yaşı genç olmasına ragmen o nörolojiye gitmiş onada ilaç verilmiş...Bide o dersin olduğu güne yoğunlaşırsan daha çok sıkıntı yaparsın git gide büyür gözünde..Bana bide psikolog önerdi ama ben şimdilik ilaçla idare ediyorum..
Bence psikiloga gitmeden önce doktora gitmelisiniz..Tahlillerinizi yaptrın..
Tiroid, kan değerlerinde düşüklükte el titremesine neden olabiliyor.
Ne kadar yoğun olursanız olun ihmal etmemelisiniz.
İlerlediği zaman tedavisi daha güç oluyor sıkıntılarımızın.
Canım bence psikolojik bu. Gene olucak daha önce de oldu gbi weswese geliyodur buyuk ihtimal. Ama weswese uzerind n kadar durursan o kadar buyur. Balon gbidir weswese.uzerind durdukca şişer.ewet bu sferde olucak ama az olacak ve böle böle gececek psikolojisine girmen gerekEvet bilgisayarda çok zaman geçiriyorum ama tahminen benimki heyecandan oluyor gerçe en yakın arkadaşlarımın yanında dahi heyecanlanmasamda dikkat gerektiren işlerde(fotoğrafı çekilen bir kağıdı tutuyor olsam dahi) ellerim titriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?