Yazmayı unutmuşum bunu ben de yapıyorum ama geceyi bekleyemem mesela gün içinde enfeksiyonum tuttu bir tencere maydanoz suyunu içtim sapının da üstüne oturdum biraz iyi geldi ama dediğim gibi tam iyi gelmiyor muhakkak antibiyotik almak zorunda kalıyorumBenim uyguladığım bir yöntem var yapar mısınız bilmem maydanozu sapı ile kaynatiyorum soğutup bu sapları iç çamaşırına yerleştiriyorum bu sapların arasına bir iki diş kadar da sarımsak dogruyorum gece yatarken iç camasirima koyuyorum teninize degmesinden rahatsız oluyorsanız kağıt havluya da sarabilirsiniz ben etkili olsun diye sarmiyorum sabahta duşa girip çıkmadan elma sirkeli suyla yıkıyorum çok faydasını gördüm tavsiye ederim
Sarımsak da ekleyin derimYazmayı unutmuşum bunu ben de yapıyorum ama geceyi bekleyemem mesela gün içinde enfeksiyonum tuttu bir tencere maydanoz suyunu içtim sapının da üstüne oturdum biraz iyi geldi ama dediğim gibi tam iyi gelmiyor muhakkak antibiyotik almak zorunda kalıyorum
Bir dahaki sefere onu da deneyeyim.Sarımsak da ekleyin derim
Onun karnibahar kuru de var deneyeyim o zaman ya ne kaybederim.Ben kronik hem idrar yolu hem vajinal enfeksiyon hastasiyim.
Ağrım yokken bile test versem cikardi hatta bu yüzden sol yumurtami kaybettim. Çocuğumun olmasina engel oluyordu.
Tedaviler uyguladık karı koca yine kurtulamadım.
İlac kullandiğim ay bile oldum enfeksiyon..
Sonra dedim ne yapsam saraçoğlunun soğan kurunu dinledim ne kaybedicem dedim
Adamın dediginin aynısini yaptim
O ay ilk kez ömrümde enfeksiyonum cikmadi ve hamile kaldim şok oldum ve hamileliğim boyunca da enfeksiyonum cikmadı.
Ama dikkatli yapmak lazım kafaya göre yapmamak lazım.
Geçtim o da antibiyotik verdi pkjjhgffBu kadar sık enfeksiyon olmanız çok yıpratıcı.
Kadın doğum kontrolünden de geçtiniz mi?
Geçmediyseniz smear vs vermenizi öneririm.
Eşli tedavi aldiniz mi?Önceden de idrar yolu enfeksiyonu olurdum ama artık ayda bir oluyorum. Ve doğal yollar enfeksiyon geldikten sonra hiçbir ise yaramıyor muhakkak antibiyotik kullanmak gerekiyor.
Enfeksiyon olmamak için azami gayret ediyorum çok su içiyorum nioli yağı kullanıyorum cranberry meyvesi kullanıyorum eşimle ilişkiden önce muhakkak orasını yıkatıyorum kendim ilişkiden sonra hemen idrar çıkışı olmasına dikkat ediyorum ayaklarımı soğuktan koruyorum
Ama ben artık son 3 seferdir nerede hata yapıyorum anlamıyorum bile ayda bir hatta en son 22 haziranda gitmişim doktora bu gün mecbur yine gittim aydan bile az psikolojim çok bozuldu oturdum ağlıyorum artık
Antibiyotikler beni mahvedecek diye korkuyorum böbreklerime zarar verecek diye korkuyorum anksiyete olusacak yakında bu konudan
Onun karnibahar kuru de var deneyeyim o zaman ya ne kaybederim.
Bir dönemler ben de böyleydim bol su içmeye başladıktan sonra geçti..Önceden de idrar yolu enfeksiyonu olurdum ama artık ayda bir oluyorum. Ve doğal yollar enfeksiyon geldikten sonra hiçbir ise yaramıyor muhakkak antibiyotik kullanmak gerekiyor.
Enfeksiyon olmamak için azami gayret ediyorum çok su içiyorum nioli yağı kullanıyorum cranberry meyvesi kullanıyorum eşimle ilişkiden önce muhakkak orasını yıkatıyorum kendim ilişkiden sonra hemen idrar çıkışı olmasına dikkat ediyorum ayaklarımı soğuktan koruyorum
Ama ben artık son 3 seferdir nerede hata yapıyorum anlamıyorum bile ayda bir hatta en son 22 haziranda gitmişim doktora bu gün mecbur yine gittim aydan bile az psikolojim çok bozuldu oturdum ağlıyorum artık
Antibiyotikler beni mahvedecek diye korkuyorum böbreklerime zarar verecek diye korkuyorum anksiyete olusacak yakında bu konudan
Eşinizle iliskiye girmeden once 1 tane antibiyotik icmeyi deneyin.Bir de py diye baslayan bir ilac var idrar yollari enfeksiyonu icin antibiyotik degil bu bana cok iyi geliyor.Önceden de idrar yolu enfeksiyonu olurdum ama artık ayda bir oluyorum. Ve doğal yollar enfeksiyon geldikten sonra hiçbir ise yaramıyor muhakkak antibiyotik kullanmak gerekiyor.
Bi bitik asit kaldı denemediğimKocan tedavi olsun bence sıkıntı onda bir de öncesinde çıkın idrara. Ben 30 yıllık ömrümde 2 kere oldum geberdim sandım sarımsak sokmaya kadar gittim borik asit vs denediniz mi cranberryyi takviye olarak al kadın sağlığı içim olan probiyotik dene
Yok randevum var enfeksiyon birimine bu sefer eşli tedavi talep edeceğimEşli tedavi aldiniz mi?
Biraz araştırdım da bu ilacın hem yan etkisi çok hem de çabuk bağışıklık kazanıldığı yazıyor sizde durum nedirEşinizle iliskiye girmeden once 1 tane antibiyotik icmeyi deneyin.Bir de py diye baslayan bir ilac var idrar yollari enfeksiyonu icin antibiyotik degil bu bana cok iyi geliyor.
Eşinizle iliskiye girmeden once 1 tane antibiyotik icmeyi deneyin.Bir de py diye baslayan bir ilac var idrar yollari enfeksiyonu icin antibiyotik degil bu bana cok iyi geliyorÖnceden de idrar yolu enfeksiyonu olurdum ama artık ayda bir oluyorum. Ve doğal yollar enfeksiyon geldikten sonra hiçbir ise yaramıyor muhakkak antibiyotik kullanmak gerekiyor.
Son yillarda artik eskisi kadar sistit olmuyorum ama az bir belirti hissettigimde bir tane iciyorum belirtinin arkasi gelmiyor.Devamli icilen birsey degilki bagimlilik yapsin.Sadece idrar yolu enfeksiyonu oldugunda iceceksinBiraz araştırdım da bu ilacın hem yan etkisi çok hem de çabuk bağışıklık kazanıldığı yazıyor sizde durum nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?