• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu durum siz çiftlerde varmı?

Konunun sahte oldugunu dusunmuyorum.

Konu sahibi baska bir topikte internetten tanisilan adama ne kadar guvenilebilecegini sormus.

Bu konuya birlestirince anliyoruz ki netten bir sapikla tanismis.

Fazla ilgisiz ve yalniz kalmis olacak ki o kisiye erkek arkadasim diyor.

Soz konusu sapik da firsattan istifade camasir fantezisini hayata geciriyor.

Diger konunuza buradan cevap vereyim.

Netten tanisilan insanlara guvenilebilir ama sapkinligi bu kadar asikar olan adama guvenip guvenilmeyecegi sorulmaz.
Allah razı olsun işte buuu

bir kıız netten tanıştığı bir adam iç çamaşırını istediği an ona sapık derdi. kalkıp birde burada konu bile açmaz ona yol verirdi. bunu 15 yaşında bir kıza sorsan, o adama defol pis sapık derdim, der.

Bu forumda 15 yasindaki o kizin verecegı tepkilere hasret birakan onlarca kiz gormedik mi?

O kiz doven, hakaret eden, aldatan, taciz eden adamlara da aynisini der...

Burada o adamlarin pesinden kosan cok kiz gorduk...

Nette tanisip yillarca gorusmeden yazistigi adamdan sevgilim diye bahseden vs...

Zaten boyle kizlar olmasa erkeklerin arka bahcesi arşa deger mi?

Tum hoduklerin mimari bu kafadaki kizlar... :ssz:

Sen bayagi geri kalmissin bu işlerden anladim..

Her sevgilisi olan kadin alt ve ust olmak üzere bir gün boyu giydiği iç camasirini gun sonunda sevgilisine paket yapip hediye olarak verir. Bu en klas hediye olarak süregelmiştir günümüze kadar.

Yani sen adam isteyene kadar neden bekledin. çoktan yapmis olman gerekirdi

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:böyle soruya böyle cevap iyi güldüm

Burda bana fake diyenler eğer kendinize güveniniz varsa ispatlayim kendimi sorun değil

şimdi ben iki konuyu birleştireyim:KK69:
bu sevda namazında niyazında bir kızcağızmış:KK69:
nette bir doncuyla tanışmış:KK69:
sonuç kızcağız diğer konuda soruyor namaza devam edeyimmi yoksa şeytana uyayımmı die:KK69:
ilk konuda kafasına takılmış cvp alamamış birde bu konuyu açmış:KK69:
canım daha birleştireceğin konu varmı:KK14:

Kizlar sari sari parlayan bilmem kacincu takim falan olan ünvanlar nedir üye isimlerin altinda o_O Biri sevabina beni aydinlatsin yahu :KK45:
Konusahibi cidden böyle biseyi danismak icin konu actiginiza inanamiyorum, eskileri verin gitsin, ne diyelimmm...:KK14:

sevda gelmis, ispatlarim lan kendimi diye bagirmis.

Biz ispat mispat istemiyoruz.

Sorumuza cevap ver once.

Ic camasirini sen kullanmadan once mi sen kullandiktan sonra mi istiyo ?

Bu forumda 15 yasindaki o kizin verecegı tepkilere hasret birakan onlarca kiz gormedik mi?

O kiz doven, hakaret eden, aldatan, taciz eden adamlara da aynisini der...

Burada o adamlarin pesinden kosan cok kiz gorduk...

Nette tanisip yillarca gorusmeden yazistigi adamdan sevgilim diye bahseden vs...

Zaten boyle kizlar olmasa erkeklerin arka bahcesi arşa deger mi?

Tum hoduklerin mimari bu kafadaki kizlar... :KK14:
bu kızın erkek arkadaşı değil yalnız u adam. netten yeni tanışmış. ıq su düşük olmayan her insan bir adam daha ilişki olmadan iç çamsşırını isterse buna normal bakmaz

Kizlar sari sari parlayan bilmem kacincu takim falan olan ünvanlar nedir üye isimlerin altinda o_O Biri sevabina beni aydinlatsin yahu :KK45:
Konusahibi cidden böyle biseyi danismak icin konu actiginiza inanamiyorum, eskileri verin gitsin, ne diyelimmm...:KK14:

Zayıflama takımlarıymış onlar, yukarda bir arkadaş açıkladı :)

şimdi ben iki konuyu birleştireyim:KK69:
bu sevda namazında niyazında bir kızcağızmış:KK69:
nette bir doncuyla tanışmış:KK69:
sonuç kızcağız diğer konuda soruyor namaza devam edeyimmi yoksa şeytana uyayımmı die:KK69:
ilk konuda kafasına takılmış cvp alamamış birde bu konuyu açmış:KK69:
canım daha birleştireceğin konu varmı:KK14:
o zaman konu devamı niteliğinde bu konu. ne yapalım oradan devam edelim. bunu kapatayım.

Back
X