Bu durum sizi rahatsız eder mi?

Abim 3-4 yaşlarındayken babaannem babamı(3 çocuk sahibi koca adamı) birazda anneme inat kucağına yatırıp “Bunu ben doğurdum bu benim oğlum” diye sevmiş.Abimde babaanneme terlik fırlatmış o yaştaki bir çocuğa bile saçma gelmiş galiba yoksa babama çok düşkün değildir..babaannemde değildi ya işte söz konusu gelin olunca...

Amin amin.
Sizin evlatlarınızı da size bağışlasın Rabbim.
Ömür boyu evlatlarımız ah vah demesin.
Hamilemisiniz şu an?

Ben rahatsız olmazdım sanırım, niye olayım ki annesi o, ben yokken de vardı ve benim gelmemle illâ her bişey değişmek zorunda değil, beni ilgilendirmez. Ama iyi anlaşamıyorsanız ne yapsa batar, bu da bi gerçek...

1-Cocugunu ailesinden , esinin ailesinden , (Görümce , elti )kiskananlari hiic anlamadim.
2-Eşini kayinvalidesinden kiskananlari hic mi hic anlamadim. Ve de anlamak istemiyorum
Yahuuuu dogurmus buyutmus beslemisss sanaaa koca etmis birak ta nasil sevecegine annecigi karar versin.
Hayir erkek cocugum yok empati yapiyorum yine anlayamiyorum. ister dove dove severim ister seve seve bunun da mi bir siniri var.
Nekadar abartmayi seviyoruz milletce .

Keşke benide annem böyle sevse bana doğru dürüst sevgisini göstermedi.. göstermeye çalıştığı nadir zamanlarda ben utandım rahatsız oldum düşünün utandım ne kadar garip bulduysam. Keşke sevse ..hiç sevmiyor beni

Niye itici gelsin yahu o onun annesi istediği gibi sever. Benimde oğlum var gelinim olsa gelin var diye sevemeyecek'miyim? Istediğim gibi severim kime ne? Asıl böyle bir düşünce yapısı itici.

Haa bak bu yorumu yeni gördüm o zaman başka sizede haksızlık yapılmaması taraftarıyım tabiii böyle de olmaz. Bende masum bir sevgi seli sanmıştım pardon

Gayet de sevebilir evladı. Yarın öbür gün bi bakmışsınız o yaşlara geldiğinizde sizde aynı şekilde sevmeye başlamışsınız. Çok aşırı olmadığı sürece niye olmasın. Annesidir ondan daha çok kimin içi yanar ki evladına...

Sanirim sizin asıl bozuldugunuz kayinvalideniz esinizi boyle vıcık vıcık severken, sizi gormezden gelmesi. Yoksa tabiki herkes evladini istedigi gibi sever. Bunda sorun yok. Ama siz de bosverin. Bunlari kafaniza takmayin. Yaşı ilerlemiş insanlar gercekten bazen anlamsiz seyler yapabiliyorlar. Umrunuzda bile olmasın. Eşiniz de kendiyle ilgili kısmı birakin nasi isterse oyle halletsin ya da 3 yasinda bebeler gibi kendini sevdirmeye devam etsin.

Herkesin sevgisini ifade ediş biçimi farklı.
Anneler evlatlarını sevmez mi, hep sever, belki zamanla seviş şekilleri değişir, kucağımıza alıp hoplattığımız neredeyse totosunu öptüğümüz evlatlarımız büyüdükçe şekli de değişiyor bazı şeylerin.
Şimdi ben 5 aylık oğluma senin popişini yerim diyorum bunu muhtemelen 30 yaşında söylemeyeceğimdir.

İçten gelen davranışla yapmacık olan ayırt ediliyor aslında. Sizin kayınvalideniz de size nispet yapıyorsa irrite olmakta haklısınız.

Gayet te rahatsız eder .Eşim ve annesi birbirlerini öyle sevdikleri için çok iyi bilirim.Komik geliyor bana. Sanki kimsenin çocuğu ya da ana babası yok .Ben benim inadıma yapıldığını biliyorum özellikle annesi ve ablası tarafından . Ama herhangi bir art niyet olmadan yapılıyorsa sıkıntı olmaz

düşünsene çocuk doğurmuşsun , ne zorluklarla uykusuzluklarla büyütmüşsün , sonradan elin kızı oğlu bişeysi geliyor ve
oşomo onnoso vocok vocok sovoyooor orroto oloyorom diyor ...
inşallh sizin evladınızın eşide irrite olmaz sizin doğurduğunuz evlada olan sevginizden ..
birazcık empati ....

eğer evliliğinizi sıkıntıya uğratcak bi durum yoksa karışmayın . vicdanınızla hareket edin.

Oğluşlarını çok seviyorlar ne yapalım beni m annem de öyle oğlu bi yana dünya bi yana hatta biz 2 kızkardeş olmasak da olur yani ben de bundan aşırı şikayetçiyim valla açık ve net kıskanıyorum hatta dün akşam yine inşallah geberir oğlun diye çok ağır bi laf ettim çünkü ailecek başımızı belaya sokmakta üstüne yok parayiyici bencil köpek işte ay delirdim yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…