Baska bir sehirden kayinvalidem geldi bize.Aksam saati oglum benim yanima yatti.Kocamda gitti annecim diyerek annesinin yanina ,dizine uzandi. Benim oglum benim kuzumsa, esimde annesinin kuzusu.Yas kac olursa olsun annelerin gozunde evlatlari buyumez. Evlat icinde annesinin yeri degismez.Ama elbette kayinvalide gercekten bunu gelini rahatsiz etmek icin yapiyorsa can sıkıcı olabilir.Dunde esime sarildim kocaman optum.Kayinvalidem de arkadaymis .Benim oyle sarilip optugumu gorunce gulerek " cok tatli di mi "dedi. Bende valla oyle dedim.Ama Allah var kayinvalidem iyiniyetli kadindir, hep mutlu olalim ister. Anne -cocuk arasinda ki sevgiye bisey denilemez , bende cocugum buyudugunde istedigim gibi seveyim isterim.Anne-cocuk arasindaki bağ başka birşeyYorum yapan arkadaşlar da bunu anlamıyor tabiki sevebilir sevemez demiyorum bu durumu yadırgayıp yadırmadıklarını sormuştum
Eşimle sarılıp poz verdim diye yiyecek gibi bakmıştı bi keresinde bana yeni evliydim hatta.Baska bir sehirden kayinvalidem geldi bize.Aksam saati oglum benim yanima yatti.Kocamda gitti annecim diyerek annesinin yanina ,dizine uzandi. Benim oglum benim kuzumsa, esimde annesinin kuzusu.Yas kac olursa olsun annelerin gozunde evlatlari buyumez. Evlat icinde annesinin yeri degismez.Ama elbette kayinvalide gercekten bunu gelini rahatsiz etmek icin yapiyorsa can sıkıcı olabilir.Dunde esime sarildim kocaman optum.Kayinvalidem de arkadaymis .Benim oyle sarilip optugumu gorunce gulerek " cok tatli di mi "dedi. Bende valla oyle dedim.Ama Allah var kayinvalidem iyiniyetli kadindir, hep mutlu olalim ister. Anne -cocuk arasinda ki sevgiye bisey denilemez , bende cocugum buyudugunde istedigim gibi seveyim isterim.Anne-cocuk arasindaki bağ başka birşey
Kayınvalideniz kocanızı her seferinde "ay yavruum kurban olurum anneem can parçam bitanem kuzuuummm" diye sevse. Kocanızın Sosyal medyaya koyduğu fotonun altına "annemm bitanem seni çok seviyorum sen benim yaşama sebebimsin annesinin oğlu kurban olduğum" tarzı yorumlar yapsa bu size itici gelir mi yoksa annesidir istediği gibi sevebilir diye mi düşünürsüz?
Zorunlu düzeltme: hanımlar tabi ki eşime ya da annesine bu konuyla ilgili bir şey belli etmem bişey söylemem ben sadece başka insanların fikrini merak ettim.
Yok tabii boyle de olmamali. Ama size de oyle geliyor olabilir mi? Belki sevgisini bu sekilde gosteren bir kadindir . Elbette gelinini kiskanan annelerde var, bunu da dogru bulmuyorum.Eşimle sarılıp poz verdim diye yiyecek gibi bakmıştı bi keresinde bana yeni evliydim hatta.
Eşimle sarılıp p
Aslında ben kıskanmıyorum ama o bana böyle davrandıkça üstüne de böyle sevdikçe batıyor sanırım bir de üstlerde yazdığım farklı sebeplerden. Bikeresinde gittik sarma yapmış akşam ben de yapmıştım eşim de güldü "ne şanslıyım akşam tersbiri de yapmıştı sağ olsun" dedi kv hemen sen benim yaptığımı bi ye oğluşum benim daha güzel oldu diyor. E heralde yani seninki güzeldir kaç yıllık annesinn.Yok tabii boyle de olmamali. Ama size de oyle geliyor olabilir mi? Belki sevgisini bu sekilde gosteren bir kadindir . Elbette gelinini kiskanan annelerde var, bunu da dogru bulmuyorum.
Kayinvalidenizin yaptigi da hos degil.Ne olur gelinimde cok guzel yapmistir deyip gonul alsa. Boyle pozitif davransa siz hicbirseyden rahatsiz olmazsiniz diye dusunuyorum.Ogluna nasil davrandigindan ziyade aslinda size nasil davrandigi bence sizin takildiginizAslında ben kıskanmıyorum ama o bana böyle davrandıkça üstüne de böyle sevdikçe batıyor sanırım bir de üstlerde yazdığım farklı sebeplerden. Bikeresinde gittik sarma yapmış akşam ben de yapmıştım eşim de güldü "ne şanslıyım akşam tersbiri de yapmıştı sağ olsun" dedi kv hemen sen benim yaptığımı bi ye oğluşum benim daha güzel oldu diyor. E heralde yani seninki güzeldir kaç yıllık annesinn.
Güzel olmuştur falan demesin onu geçtim ama kendini benle kıyaslamasın artık bizim düğünden 1 ay sonra koltuklarını beyaz eşyalarını yeniledi neyse gidip gördüm güle güle kullan anne çok güzel dedim "güzel tabi ne sandım sadece sizin eviniz mi güzel olacaktı" diye bi cevap aldım. Normal gelmiyo mesela bu bana kimse kusura bakmasınKayinvalidenizin yaptigi da hos degil.Ne olur gelinimde cok guzel yapmistir deyip gonul alsa. Boyle pozitif davransa siz hicbirseyden rahatsiz olmazsiniz diye dusunuyorum.Ogluna nasil davrandigindan ziyade aslinda size nasil davrandigi bence sizin takildiginiz
Kadın rahatsız oluyorsa engellesin. Bence nispet yapıyor kadın.Her fotoğrafın altına bu tarz yorumlar bana öyle geliyor.
Güzel olmuştur falan demesin onu geçtim ama kendini benle kıyaslamasın artık bizim düğünden 1 ay sonra koltuklarını beyaz eşyalarını yeniledi neyse gidip gördüm güle güle kullan anne çok güzel dedim "güzel tabi ne sandım sadece sizin eviniz mi güzel olacaktı" diye bi cevap aldım. Normal gelmiyo mesela bu bana kimse kusura bakmasın
Ben olmamKayınvalideniz kocanızı her seferinde "ay yavruum kurban olurum anneem can parçam bitanem kuzuuummm" diye sevse. Kocanızın Sosyal medyaya koyduğu fotonun altına "annemm bitanem seni çok seviyorum sen benim yaşama sebebimsin annesinin oğlu kurban olduğum" tarzı yorumlar yapsa bu size itici gelir mi yoksa annesidir istediği gibi sevebilir diye mi düşünürsüz?
Zorunlu düzeltme: hanımlar tabi ki eşime ya da annesine bu konuyla ilgili bir şey belli etmem bişey söylemem ben sadece başka insanların fikrini merak ettim.
Kayınvalideniz kocanızı her seferinde "ay yavruum kurban olurum anneem can parçam bitanem kuzuuummm" diye sevse. Kocanızın Sosyal medyaya koyduğu fotonun altına "annemm bitanem seni çok seviyorum sen benim yaşama sebebimsin annesinin oğlu kurban olduğum" tarzı yorumlar yapsa bu size itici gelir mi yoksa annesidir istediği gibi sevebilir diye mi düşünürsüz?
Burdan kaynanasını sevmeyen bayanlar senin yorumunda kaynana sevdalısı olmus... Bırakın kim ne derse desin gıcıklığına yapıp sanki annesi oğluşuna çok düşünmüş gibi sevgi pıtırcığı olup oğlunun eşine karsı bu sekilde davranması çok itici bosver canım gül geççKayınvalideniz kocanızı her seferinde "ay yavruum kurban olurum anneem can parçam bitanem kuzuuummm" diye sevse. Kocanızın Sosyal medyaya koyduğu fotonun altına "annemm bitanem seni çok seviyorum sen benim yaşama sebebimsin annesinin oğlu kurban olduğum" tarzı yorumlar yapsa bu size itici gelir mi yoksa annesidir istediği gibi sevebilir diye mi düşünürsüz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?