- 10 Kasım 2019
- 695
- 580
- 53
Yok artık ya onu da demek istemedim. Sadece bu kadar rahatsız oluyorsa engellesin dedim. Çünkü nispet yapıyor çok net.tabiki gelinin keyfinin yanında anne nedir ki ? öldürüp gömsün kadını bence , toptan kurtulmuş olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok artık ya onu da demek istemedim. Sadece bu kadar rahatsız oluyorsa engellesin dedim. Çünkü nispet yapıyor çok net.tabiki gelinin keyfinin yanında anne nedir ki ? öldürüp gömsün kadını bence , toptan kurtulmuş olur
yani bir tek millette evlat anne baba yok, benim de annem var bende evin en küçüğüyüm ama annem fotoğrafa yorum yapacaksa eşimle paylaştıklarıma yavrularıM mutlu olun hep böyle gibi yorumlar yapar. ben evlenirken de ağlamadı kadın kızım evleniyor diye :) abim evlenince de ağlamayacaktır :)
mesela benim eşimin ailesi, eşim ikimizin fotoğrafını paylaştı mı beğenmez :)
Dalga geçtiğinizi düşünüp neyse deyip geçiyorum yoksa neden engelliyim adamın anasını ben kendi kendime garipserim bu durumu aralarına girmemKadın rahatsız oluyorsa engellesin. Bence nispet yapıyor kadın.Her fotoğrafın altına bu tarz yorumlar bana öyle geliyor.
Benim nikahımda kayınvalidem ağlamıştı ve benim ailemden kimsenin yüzüne bakmamıştı![]()
Ne eve uğramaması tam tersi evin bütün yükü eşimdeydi kp sorumsuzdur eşim çalışıp annesine kardeşine eve bakmış. Evin neredeyse herşeyini eşim almıştır çalışmaktan okulunu bile bırakmak zorunda kalmış sürekli bana anlatırlar bunları ahh oğlumuz şöyle bakardı böyle bakardı diyemuhtemelen sizin de eşiniz bekarken eve uğramayanlardandır. ben anlamıyorum ki niye biz evlenince bu adamlar değerleniyor?
ya biz eşimle geçen yaz boşanma aşamasına geldik ailesi yüzünden sonra eşimle barıştık ve ayıptır söylemesi telefonunu karıştırdım. ablalarından birisi ablacım sana araba alalım demiş diğer ablası evini merkeze taşıyalım demiş. şimdi ben bu insanlara nasıl tahammül edebilirim? resmen dört gözle boşanmamızı bekliyorlar. ben kötüyüm desem eşim benden boşanırdı ama adliyeye gittim adam yalvar yakar ayrılmayalım her şeyi düzelteceğim dedi.
nispeten sevgi gösterisleri ve sözcükleri sarfediyorlar demek ki.
enerjilerini gercekten esini sevmeye harcasalar zaten sende anlar ve ters gelmezdi sana bu durum.
ama klasik kv ve görümce modelleri bunlar iste.. yapcak birsey yok.
aldirmamaya calis zaman icerisinde onlarda sacmalamaktan vazgecerler.
cocuklarini yeni evlendiren aileler bazen bu duruma adapte olamiyor öyle sacmalamaya basliyorlar iste..
disardan bariz de belli oluyor komik duruyor aslinda :)
Ne eve uğramaması tam tersi evin bütün yükü eşimdeydi kp sorumsuzdur eşim çalışıp annesine kardeşine eve bakmış. Evin neredeyse herşeyini eşim almıştır çalışmaktan okulunu bile bırakmak zorunda kalmış sürekli bana anlatırlar bunları ahh oğlumuz şöyle bakardı böyle bakardı diye
Ya işte onu diyorum canını çıkartmışlar bekarken adamın şimdi o abartılı sevgi sözcükleri bana samimiyetsiz geliyorooooo senin ki daha fenaaa, kadın baya boşluğa düşmüş
İşte tam da bunu söylemeye çalışıyorum sevgi öyle sadece öpüp sarılıp yavrum demekle olmuyor.Ya herkes annedir, evladini istedigi gibi sever demis de ben ogluma hic oyle yapmiyorum. Elbet o benim evladim, onun ayagina tas degse benim canim yanar, o benim canimin parcasi ama ne biliyim ya birilerinin yaninda da oyle yapamam ben. Gerek yok bence. Sevmiyor muyum, evlat sevilmez mi? Ama oyle sapur supur herkesin icinde yapmam. O da onu sevdigimi bilir, ille kurban oluruuuum dememe gerek yok ki, hissediyor zaten herseyi.
Eski esimle annesi birbirlerini gelip gidip yanaklarindan operlerdi. O bana cok abarti gelirdi. Cunku disaridan sanki birbirlerine kurban gibi gozuken bu insanlar, sadece iyi gunlerde boyleydi. Gosteris gibi. Cunku mesela oglu ameliyat oldugunda annesi gelmemisti hic. Iyilestikten sonra gelmisti.
Benim annem beni oyle sevmez mesela. Ama sevdigini bilirim. Ama ben ameliyat olsam annem kosackosa gelir basimda durur, birakmaz beni bilirim.
Sevdigini gostermek icin ille bunlari yapmaya gerek yok bence. Sevgi emek zaten. Sozle anlatilacak birsry degil. Sevince karsi taraf o enerjiyi hissediyor zaten, birsey soylemeye gerek bile kalmiyor.
Sevgiyle kalin bu arada..
6 aydır görüşmüyoruz ve eşim geçen gün ablasına gelinlerce ile çok mutluyuz demiş :) hayatım ailenle görüşmediğim için bu mutluluk dedim :) umarım anlamıştır artık
Ya işte onu diyorum canını çıkartmışlar bekarken adamın şimdi o abartılı sevgi sözcükleri bana samimiyetsiz geliyor
Eşim rahatsız zaten ama ne desin annesi.Bence bu durumdan eşinizin rahatsız olması lazım. Çünkü bir insana yaşama sebebimsin demek o insanın üzerinde çok büyük duygusal yük oluşturmak demektir.
Eşiniz reşit değil mi yada herhangi bir akıl sağlığı yoksunluğu yoksa kendi kendine karar verebilir,samimiyetsizliği fark edebilir,gerekirse annesine rahatsız olduğunu söyleyebilir değil mi?Ya işte onu diyorum canını çıkartmışlar bekarken adamın şimdi o abartılı sevgi sözcükleri bana samimiyetsiz geliyor
Niye kendinizin yapmayacağını şeyleri başkasına engelle gitsin diye yorum yapıyorsunuz?Kadın rahatsız oluyorsa engellesin. Bence nispet yapıyor kadın.Her fotoğrafın altına bu tarz yorumlar bana öyle geliyor.
Sanki nikah değilde cenaze vardı ortada öyle bir üzülmekben anlıyorum sizi zaten normal aileler bu şekilde davranmaz. insan tabi ki çocuğunu yavrum kuzum diye sever ona lafımız yok ama bir de böyle davrananlar var. evlendi diye ağlamak nedir?
Eşim rahatsız zaten ama ne desin annesi.
[/QUOTEm
Madem eşinizle aynı şeyi düşüyorsunuz o zaman hiç üzerinde durmayın bile.
esinin ailesine de üzüldüm simdi ama hak etmisler sanirim :)
dedigim gibi bu erkek tarafin aileleri ogullarini evlendirince cok degisik sürecler icerisine girebiliyorlar niyeyse
Allah mutlulugunuzu daim etsin.
Esinizin ailesi de biran önce sacmalamayi birakir ve topyekün güzel güzel gecinirsiniz insallah.