Merhaba kizlar
Size bir şey danışmak istiyorum.Ben bir universitede asistan olarak ise basladım. Toplantılarda not alıyorum,sunum hazırlıyorum, mail gönderiyorum vs. Çalıştığım odada 2 akademisyen var yani onlarla çalısıyorum.Toplantıya hocalar geliyor bende yanlarında kalıyorum fakat söyle ki,bazen hocaların yakın arkadas hocaları geliyor benim yanımda rahat konuşmadıklarını farkediyorum ki haklılar.Sonuçta beni tanımıyorlar ve yasça büyük insanlar benden.Sorun şöyle ki ben işe basladığım zaman yerimin onların odasında oldugumu zannediyordum.Söyle söyliyim odanın bulundugu kat bir salon buyuklugunde yani yaklasik 10 oda var.Hol gibi bir yer ve benim yerim,masam ve dolabim odanın girisinde olucakmis.Yani holde.Ve bu duruma canım cok sıkılıyor kizlar..Odaya herkes giremesin diye olacakmısım..Oda aslında bir kisiyi daha kaldırır toplantı icin bir adet masa bulunmakta.Hani hocaya desem bana o masayı onume bahane olarak koyacağı a eminim.Yani oda kucuk vs. Diyecek..Kalacağım yerde ne bir cam ne bir klima bulunmakta..Ve orada insanlar odalarindan gun icerisinde cıkıp bir yere gitme halindeler...Birisi mutfaga gider birisi lavobaya birisi asansore..Ben odadayken bile kapiyi kapattıgim oluyor cünkü ayak seslerinden dikkatim dagiliyor.Kaldi ki tam disarda olacagim zaman nasil olur bilmiyorum.Cok dikkatim dagilacak eminim..Ve goz onunde olmayi sevmiyorum.Surekli tetikte olucam.Cam panel yapicaklarmis da o da fayda etmez ki neticede insanlar onumden gecicek.Her neyse benim daha.masam ve dolabim gelmedi ama.ben bu konuyu bahsettigim 2 hocayla konusmak istiyorum ama nasil konusacagimi ne diyecegimi bilemiyorum.Canim da cok sıkılıyor bu konuya..Hani simdi desem dicek ki oda kucuk ya da dicek ki sana cam panel yapicaz zaten.Bunlari derse ben diyecek bir sey bulamiyorum.Napabilirim kizlar var mi bir fikri olan? Nasil bir yol izlemeliyim?