Bu duruma canım çok sıkıliyor..

ayusugu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2016
211
44
28
27
Merhaba kizlar
Size bir şey danışmak istiyorum Çalışaacağım yer de odam olmyacak dışarıya bölme yapacaklarmış fakat bu hiç hoşuma gitmedi nasıl durdurabilirim çok canım sıkılıyor

Son düzenleme:

Bence yinede durumu degistirme ihtimali olaxak kisilere bivsoyle bi ihtimalde olsa sansini dene derim cunku dikkat daginikligindan ziyade insan rahat edemez

Evet tam ustune bastiniz.Rahat edemem ben surekli tetikte olucam

Asistanlıktan ziyade sekreter olarak işe alınmış olabilir misiniz durum onu gösteriyor çünkü. Konuşmanız bi şeyi degistirmez muhtemelen bi süre sonra alışırsınız

okulda mı çalışıyorsun? ben de araştırma görevlisiyim de bizim odamız var ancak sürekli orada çalışmıyoruz genelde doğrusu ben kütüphaneyi kullanıyorum çok daha verimli oluyor.

Asistanlıktan ziyade sekreter olarak işe alınmış olabilir misiniz durum onu gösteriyor çünkü. Konuşmanız bi şeyi degistirmez muhtemelen bi süre sonra alışırsınız
Zaten kurumda pozisyonum sekreter olarak.Ama mesela okulda baska bir birimin sekreteri hocanin odasinda kaliyor.Baska bir birimde de yine bir sekretr oda.disinda kaliyor ama onun yeribenim yerim gibi dikkat dagici ve kasvetli degil.Havasiz degil
Olacagim yerde ne cam var ne klima e zaten tahmin edersiniz cam olmayan yerin ne kadar kasvetli oldugunu

Yo
okulda mı çalışıyorsun? ben de araştırma görevlisiyim de bizim odamız var ancak sürekli orada çalışmıyoruz genelde doğrusu ben kütüphaneyi kullanıyorum çok daha verimli oluyor.
Yok cnm akademik asistan degilim idari asistanim.

Bölüm sekreteri misiniz? Asistan denilince biraz yanlış anlaşılıyor.

Normalde sizin ayrı bir odanız olmalı hocaların yanında da olmaz. Her bölümde bölüm sekreterine oda ayrılır. Diğer sekreterlerin durumu nedir?

Ben yanımda bölüm sekreteri ile oturmak istemem çünkü konuşulan idari-akademik özel şeyler olabilir.

Oda sıkıntısı birçok üniversitede var. Araştırma görevlileri Bodrum gibi yerlere tıkılmış durumda.

Oda dağılımını dekanlık yapıyor ve sekreterseniz o bölümde o katta olmalısınız. Cam panel yaptırmayı düşünüyorlarsa başka alternatif yok sanırım. Panelin tamamen cam olmamasını talep edin pimapenli olsun en azından. Oturur pozisyonda iken yalnızca göğüs hizası görünsün.

Sıkıntınızı yalnızca bölüm başkanına söyleyin. Herkese dillendirmeyin.

Evet,haklisiniz odalarinda istememeleri kadar normal bir sey yok.Konusacaklari ozel meseleler olabilirler.Ya soyle ki mesela baska birimde hocanin sekreteri yaninda kaliyor hoca ile ayni odada.Birtek rektorlik katinda bir kiz disarda kaliyor ama o da tek bir birime bagli degil ve bulundugu konum yani tamam o da disarisinda cam panel yapmislar iki tane ama cam mevcut ya da cok dikkat dagitici bir ortam degil.Benim bulundugum katta ise yani katin giris kisminda bulunucam ve o kisimda ne bir cam ne bir klima yok..Odalar bulunuyor.E haliyle ne kadar kasvetli olur hele de yaz aylari dusunemiyorum..cam panel de yaparlar mi bilmiyorum.Yapsalar dahi ya dusunsenize masanin iki yaninda cam panel onu acik insanlar onunuzden geciyor bulundugunuz yerde cam yok bir sey yok..Off.cok moralim bozuluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…