Bu duruma nasil tepki vermeliyim?

Kardesının yaptıgından ablası sorumlu olamaz. Bu hayatta kımseye kefil olup onu ovmeyeceksın. Ayrıca sonradan bakıpta yarı yolda bırakacagına belliki düşünmüş eski yerindende memnun olunca vazgecmıs. Bu kızada kızalacak bırsey yok

Bakıcının da iş aeçme hakkı var diye düşünüyorum. Yanlış anlamadıysam gidip başlamamış da zaten, değil mi? Başlamadığı bir işten vazgeçme hakkı var sonuçta.

Bence bakıcınıza hiçbir şey söylemeyin, kardeşi olsa dahi onunla alakası olan bir durum değil sonuçta. Boşu boşuna tadsızlık olmasın. İyi bakıcı bulmak çok zor çünkü.

Sızın bakıcıyla aranızı bozacak bıseyınız yok. Arkadas gıbı degılmısınız keske yapmasaydı bende mahcup oldu dıye arkadas gıbı soylersınız, calısan gıbı degıl

ayrıca madem siz kendi bakıcınıza tepki vermeyi düşünüyorsunuz, arkadaşınız da size tepki versin. çünkü referans olup öven sizsiniz.

Bence bakiniciniza aranızdaki samimiyeti,kurduğunuz bağı zedelemeye deymez.Belkide kendini suçlu hissedip devam bile etmek istemeyebilir sizinle.Cunku anlattığınıza göre iyi kalpli ve utanma,mahcubiyet nedir bilen bir kisi canlandi gözumde.
Birşey dediğinde size bu konuyla ilgili biz kendimize bakalım o durum olmasaydı iyiydi deyip geçiştirirdim ben olsam kızımın huzuru ve güvenilir bir bakiciyi kaybetmemek adına.

Tabiki..bende sizinle ayni gorusteyim .
ama kizdigim şey bana kesin kesin diyip,1 saat sonra vazgeçip, bana bişey soylememeleri.
yada keşke arkadaşima biraz dusuneyim deselerdi.
arkadasimda sevindi etti.
bakici bulmak burda zor cunku
1 saat sonra vazgeçmek çok geç bir vakit değil.Hatta arkadaşınız çok şansliki bakmaya başlayıp 3 gün sonra vazgeçseydi daha kötüydü.
Banada eski alışmış ve mutlu olduğum bir iş yerimden iyi bir teklif gelse kabul edip,yeni anlaştığım yere açıklamamı yapar başlamadan iptal ederdim.Bence bunu herkes yapar.

Back
X