bu durumda ah etmem yanlışmı ? ahım tutarmı ?

Ne iğrenç akrabalarınız varmış. Ben yine de beddua etmezdim ya beddua çok riskli bir olay gibi geliyor bana. Allah'ından bulsunlar diyin içinizi rahatlatacaksa. Zira kimsenin yaptığı yanına kâr kalmıyor, burda olmazsa ahirette.(inançlı olduğunuzu anladığım için yazıyorum)

Sizin durumunuz da kim olsa beddua eder hatta çabalardı onların hayatlarını bozmak için siz sadece beddua ettiyseniz iyisiniz yine.
Siz olayı gördükten sonra soylemediniz mi gerçeği? Hala evli mi bu insanlar?

Bugün karşılaştım bir ayakkabıya bakıyordum yorumlara biri yazmış "40 numarayı aylardır bekliyordum kim aldıysa hayrını görmesin" bu gibi durumlarda bile beddua edenler varken konu sahibine çok bir şey diyemiyorum muhtemelen büyük bir iftira atmışlar.

Aman Allahım korkunç dediğim gibi ben bu beddua işlerine hiç girişmedim şimdiye kadar çünkü korkuyorum. Er geç hakettiğini bulacak gözüyle bakıyorum. Ha asla da kendimi ezdirmem böyle bir durumda, eziklikten de bahsetmiyorum tabiki

Akrabalar arasında çok oluyor öyle şeyler
Benimde başıma geldi öyle bişey
Amaaan amaaan bidaha kimseye selam vermem

maalesef üstü kapandı o günden sonra herkes kabuguna çekildi şimdi herkes kanka oldu ben bana yapılanla kaldım.....

ne iftirası attılar size?
Kendilerini ifşa ettiler derken biz uygunsuz şeyler yapıyorduk diye anlattılar mı?
Sonra herkes de onlara iyi yapmışsınız mı dedi?
hayır herkes onları korudu ben iftira atan kadın durumuna düştüm ağzımı açtırmadılar neler ettiler bana neler.......

maalesef üstü kapandı o günden sonra herkes kabuguna çekildi şimdi herkes kanka oldu ben bana yapılanla kaldım.....
Size ne diye iftira attilar? Yeri geldi mi lafı gediğine oturtun bana iftira attiniz iftiracisiniz, kendi pisliginizi böyle örttünüz diyin açık açık vura vura

Ben asla beddua etmiyorum, dönüp dolaşır beni, evladımı bulur diye ama yaşadığınız şeye üzüldüm.
Bu iki insan hala evli mi?

konuşmama fırsat verdirmediler Allah bin türlü belalarını versin dilerim yüzlerine bakmayacak duruma gelirler......

hayır herkes onları korudu ben iftira atan kadın durumuna düştüm ağzımı açtırmadılar neler ettiler bana neler.......
Salaklar kendi kendilerini ifşa ettiler yazmışsınız da.
Siz konuşmayın diye size iftira attılar o zaman. Ondan sonra da siz gerçeği söyleyince intikam için yalan söylüyor falan dediler.
Kendileri sıyrıldılar böylece planları buydu.
Bir yerden çıkar bence ama siz unutunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…