Bugün karşılaştım bir ayakkabıya bakıyordum yorumlara biri yazmış "40 numarayı aylardır bekliyordum kim aldıysa hayrını görmesin" bu gibi durumlarda bile beddua edenler varken konu sahibine çok bir şey diyemiyorum muhtemelen büyük bir iftira atmışlar.Ne iğrenç akrabalarınız varmış. Ben yine de beddua etmezdim ya beddua çok riskli bir olay gibi geliyor bana. Allah'ından bulsunlar diyin içinizi rahatlatacaksa. Zira kimsenin yaptığı yanına kâr kalmıyor, burda olmazsa ahirette.(inançlı olduğunuzu anladığım için yazıyorum)
Aman Allahım korkunçBugün karşılaştım bir ayakkabıya bakıyordum yorumlara biri yazmış "40 numarayı aylardır bekliyordum kim aldıysa hayrını görmesin" bu gibi durumlarda bile beddua edenler varken konu sahibine çok bir şey diyemiyorum muhtemelen büyük bir iftira atmışlar.
Akrabalar arasında çok oluyor öyle şeylerselam arkadaslar , 2 kuzenimi çok kalabalık ortamda uygunsuz bir şekilde yakalım keske ben yakalamasaydım oda ayrı bir konu ...
bu kuzenim erkek olan evli baskasıyla , kız olanda başkasıyla nişanlıydı .. ben agzımı açmadan bu salaklar kendilerini ifşa ettiler söylerim sandılar , suçlarını bastırmak için bana ikisi birden iftira attılar ve tüm sülaleye beni harcayıp karaladılar , işin kötüsü bu duruma sevinenmi dersiniz onların tekrar kanka gibi takılmalarına hiç değinmiyorum bile midesizlik hatsafhada, onlara destek verenler oldu çünkü onların yüzleri arsız.... 5 yıl oldu bu olay yaşanalı öyle çok ah ediyorumki erkek olan kuzenimi dilerim beni kötü ettigi akrabalara düşman etsin , kız olan kuzenimi de rabbim attıgı iftiraları birebir yaşasın insan içine çıkmaz hale gelsin , bu duruma sevinen hangi akrabam varsa benim yaşadıgımın bin beterini yaşasın diyorum.. çünkü canımı çok yaktılar annemi çok aglattılar......
maalesef üstü kapandı o günden sonra herkes kabuguna çekildi şimdi herkes kanka oldu ben bana yapılanla kaldım.....Haksız yere dökülen gözyaşının hesabini Rabbim ya bu dünyada ya diğer tarafta elbet soracaktır. Ah etmene bile gerek yok hak eden hak ettiğini bulur. Sadece haksizlik yasadiginda asla susma ne olursa olsun sesini en yuksekten duyur susmak kabullenmektir
hayır herkes onları korudu ben iftira atan kadın durumuna düştüm ağzımı açtırmadılar neler ettiler bana neler.......ne iftirası attılar size?
Kendilerini ifşa ettiler derken biz uygunsuz şeyler yapıyorduk diye anlattılar mı?
Sonra herkes de onlara iyi yapmışsınız mı dedi?
evliler sanki hiç bişey yaşanmamış ben iftira atan bir kadınmışım onlar masummuşHala evliler mi peki?
Size ne diye iftira attilar? Yeri geldi mi lafı gediğine oturtun bana iftira attiniz iftiracisiniz, kendi pisliginizi böyle örttünüz diyin açık açık vura vuramaalesef üstü kapandı o günden sonra herkes kabuguna çekildi şimdi herkes kanka oldu ben bana yapılanla kaldım.....
konuşmama fırsat verdirmediler Allah bin türlü belalarını versin dilerim yüzlerine bakmayacak duruma gelirler......Aman Allahım korkunçdediğim gibi ben bu beddua işlerine hiç girişmedim şimdiye kadar çünkü korkuyorum. Er geç hakettiğini bulacak gözüyle bakıyorum. Ha asla da kendimi ezdirmem böyle bir durumda, eziklikten de bahsetmiyorum tabiki
Gerçekten midem bulandı. Size ne diye iftira attılar?halen evliler eşlerinin bu durumdan haberleri yok
Salaklar kendi kendilerini ifşa ettiler yazmışsınız da.hayır herkes onları korudu ben iftira atan kadın durumuna düştüm ağzımı açtırmadılar neler ettiler bana neler.......
Yok onu anladım da, hakkınızda ne uydurdular?çünkü yakalandıkları için suçlarını örtbas etmek için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?