bu durumda ah etmem yanlışmı ? ahım tutarmı ?

5 yıldır saçlarım ağardı , diliyorum mevladan Allah benim çalınan 5 yılımı onlardan 50 yıl olarak alır öyle yürekten ah ediyorum öyle ah ediyorumki.

O kadar iftiraya ben olsam gerçeği söylerdim onlar uğraşsın, neden yapmadınız ki. Allah cezalarını verir inşallah

O kadar iftiraya ben olsam gerçeği söylerdim onlar uğraşsın, neden yapmadınız ki. Allah cezalarını verir inşallah
çünkü kızın annesi yani teyzem aglaya aglaya ortalıgı susturdu , inanan inandı inanmayan inanmadı , yürekten amin, mevla onları öyle bi şaşırtsın ki öyle bi yalnızlıga sürüklesin ki her günleri diger günlerinden zehir olsun.

Sizin durumunuz da kim olsa beddua eder hatta çabalardı onların hayatlarını bozmak için siz sadece beddua ettiyseniz iyisiniz yine.
Siz olayı gördükten sonra soylemediniz mi gerçeği? Hala evli mi bu insanlar?
evliler işin komik tarafı ikisininde eşleri hem bilmiyor birde üstelik sevildigini zennedip kandırılıyorlar , acınası insanlar midesizler.

Cok benzerini tam 12 yil once yasadim.
Anne tarafimdan dayim ve dedem haric kimseyle konusmuyordum. Rahmetli dedem vasiyet ettigi icin ananemle baristim ve çocuklarımız birbirini tanisin diye ananemde bulusturuyoruz bebekleri o kadar.

Yalniz ben sizin gibi beddua etmedim, icim yandi, aforoz edilen kimsesiz birakilan ben oldum ama arkami dondum hayatıma baktim.

Bu olayi yasadigimdan beri hersey, her dert o kadar anlamsiz ve kucucuk geliyor ki, dunya yikilsa amannn der keyfime bakarim o derece buyudum, olgunlastim.

peki kötülük edenler belalarını buldumu ? içinizi nasıl soguttunuz..?

Valla istiyosanız ah edin tabi de, hayatta öyle bi adalet sistemi yok maalesef.
Yani o "herkes ettiğini bulur" filan lafları biraz züğürt tesellisi, herkes ettiğini bulmuyor. Keşke bulsa.

Anlatabildiğiniz insanlara işin doğrusunu anlatın.
Yalanlara inananları ise hayatınızdan çıkarın, zor olabilir akraba oldukları için ama yapabilirsiniz.
Görüşmeyin.

Sanki konunuz yarım kalmış gibi. Bir yere kadar anlatıp bırakmışsınız, merak edip soranlara da açıklayıcı cevap vermiyorsunuz. Kafamda tam oturtamadım konuyu.

Size nasıl iftira attılar da herkes size cephe aldı? Siz kendinizi savunmadınız mı? Onları yakaladığınızı akrabalarınıza söylediniz mi? Konuşturmadılar diyorsunuz ama hiç mi kendinizi ifade edip savunacak bir ortam olmadı? Yani onların size iftira atması tamam ama sonrasında herkesin size tepkili olması vs oturmuyor kafamda.

Allah bildiği gibi yapmış bence. Hem sapıklar hem ensestler hem de arsızlar. O duruma gireceğime ölmeyi tercih ederim Allah korusun. Sen de boşa ağlama. Onlara inanlar da onlar gibidir. Konuşmamaları daha hayırlı olmuş

Ne iftirası attılar? İftira üzerine siz de onları mı açığa verdiniz? Evlilikler nişanlılıkları ne durumda

'İftira: edilen kişiyi değil, edeni kirletir'

İftiraya uğramışsınız, ki bu bir nevi sevinilecek birşey. Günahınızı almışlar ve sizin günahlarınız onlara yükleniyor.

mazlumun/haksızlığa uğramış olanın bedduası tutar denir. İnsan canı yanınca böyle şeyler söyleyebiliyor, maalesef hiçbirimiz bu durumda sakin kalıp karşı tarafa iyi temennide bulunacak ya da hemen sabra sarılacak maneviyata da sahip değiliz, evliya vs değiliz yani, o yüzden yaptığınız normal bence. Kendinizi üzmeyin hiç, eden bulur elbet.

konuşmama fırsat verdirmediler Allah bin türlü belalarını versin dilerim yüzlerine bakmayacak duruma gelirler......

Bela okuma yinede. Kul inanmadiysa bile Allah gördü. Cezasini iki dünyada da cekerler. Sen zamana birak

Valla ben büyük bir olay yaşayıp üzüntüden kendimi toprlayamadığım herkese ah ettim hiç de pişman değilim. Hepsi de özürlerle geri döndüler yine olsa yine ederim.

Sizi de bu kadar üzüp hayatlarına devam eden insanlara bir de iyi dilekte mi bulunacaksınız?allahlarından bulsunlar ya

peki kötülük edenler belalarını buldumu ? içinizi nasıl soguttunuz..?

Benim icim yillar içinde kendimi odakladigim hayatimin guzelligiyle sogudu. Kendime odaklandim, kendime yatirim yaptim, iyilestim.

Onlar bir suru kez bela yasadilar, ama ilahi adalet tecelli etmedi cunku ders almadilar.

Beddua die bişey yoktur.
İlahi adalet olabilir sadece.ama oda uzun sürüo genelde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…