bu durumda ah etmeye hakkım var mı??

Bence sakın ah etme bırak ne hâli varsa görsün. Böyle büyük bir sorumluluğun altına girme hiç yoktan yere. Allah a havale et onu ve kendin için dua et arkadaşım..

yok arkadaşım insan zaten etmem dese bile klbi öle demiyor Allah da bunu biliyor. Benm bu durumda sormak istediğim ah etmeye hakkım var mı yoksa bu arkadaş kendi açısından haklı mı??

Valla ben adamda bir suç göremedim. Senin anlattıklarına bakarsak karaktersiz bir adammış da, sen kendi kendine gelin güvey olmuşsun biraz da. Adamın ne olduğunu bile bile sana yaklaşımının samimi olmadığını anlamışsındır. Buna rağmen hayal kırıklığı yaşaman saçma. Bu tip adamlar kadınları kendisine çeker biraz da. Ama ne olduğunu anlamak zor olmasa gerek. Kısacası uzaklaş, unut gitsin. Ah etmelik bir durum da yok.

yani tamamen birlikte olmak için mi yaklaştı diyosun, sevgi fln yoktu?? evt şimdi bir de üzüldüğümü görerek bundan zevk alıyo pislik egosu tatmin oldu tabii

ben samimiyetsizliğini anlamadım yemin ederim tam tersi çok samimi geliyodu, bu evleneceği kız zamanında bunu aldatmış bunla birlikte olmuş sonra gitmiş başkasına adam bunu kaldıramamış baya nefret ediyodu bende sandım ki ağzı yanınca artık benm gibi düzgün bi kız istiyo fln öle gibiydi sonra ne oldu da barıştılar evleniyolar anlamadım

Bak hala iyi niyetli yaklaşıyorsun. Adamın karaktersiz olduğunu detaylıca açıkladın, yeni mesajında yazdıkların da bunu doğruluyor gördüğün gibi. Biraz saf bir yaklaşım içindesin, doğal olarak erkeklere güvenim kalmadı diyorsun. Sadece erkekler değil bütün insanlar karakterleriyle sevilir. Bir insanın karakterini tanımak için aylar geçmesine gerek yok; tavırlarıyla, yaşadıklarıyla kendisini ele verir. Senin düşündüğün gibi bir yaklaşım içerisinde olsaydı emin ol bunu samimi şekilde hissederdin. Boş yere düşünüp de üzme kendini; bu tip insanlarla çok karşılıyoruz. Önemli olan yol yakınken neyin ne olduğunu görüp iş işten geçmeden uzaklaşmak.

ben ilk defa böyle bi insan tanıdım ya cok enteresan .. böle erkeklere de onun evleneceği kızlar gibi kızlar daha şeytansı tipler çekici geliyor beni çok çocuk görmüştür eminim iyi niyetli düşündüğümü söylüyosun ya mesela hangi noktalar da? sadece birlikte olup biraz takılmak mı istedi?? hatta belki o kızı kıskandırmak?? arkadaşlar cok toyum ve olayları yanlış analiz ediyorum fikirlerinize ihtiyacım var ki bidaha aynı hataları yapmamak adına, peki madem böyle bi insanın evliliği ne kadar sürer ki??????????

sen ah etsen ne olacak ki? canını senınkınden daha fazla yakanları ahı tutar zaten
sen ucuz atlattıgına dua et :34:

kızlar bana cok büyük bişey yapmadı ama ole rezil bi adamki karaktersiz benle alay ediyo şimdi dilerim ki bin kat fazlasını yasasın inşallaaaahhh

kızlar bana cok büyük bişey yapmadı ama ole rezil bi adamki karaktersiz benle alay ediyo şimdi dilerim ki bin kat fazlasını yasasın inşallaaaahhh

Anlattıklarına bakarsak adam kadın avcısı!

Ne ah et, ne bir daha sana yanaşsın..

Emin ol seni kullanıp bir kenara atardı.

Allah'ın sevgili kuluymuşsun dua et.

Fuckbuddy ne ya? Her gün zina yapan birinden ne hayır gelir? Hadi onu bırak sen nasıl düşünürsün bu adamla sevgili olmayı? Düşüp kalktığı kızın yüzüne bakıcaktın sürekli..

Mutlu davran lütfen onun yanında, alay etmesine mahal verme.. Pis herif..

ya bunlar insan değil bunlarınki sevişme de değil çiftleşme ztn sorun şu ki kız köpek gibi aşık o yüzden böyle bişey yapıyo zaten ama asıl hayvanlık adamda bile bile kızın duygularını kullanıyor resmen it..sonra bide şimdi gözünün önünde başkasıyla evleniyor pislik hergün görcekler birbirlerini ne rezillik yaa böyle adamlar mutlu oluyo sonun da bide gerçekten galiba verilmiş sadakam varmış ben konduramıyodum yaa severken öle değildir diyodum kendi içimde aklıyodum ama bunun mazereti yok

ben o adamda suc göremiyorum. Evlenip ayrildigini biliyorsun, nisanlisindan ayrilmis.. anlattigina göre karaktersiz, kendisini birsey saniyormus. Bunlari bildigin halde neden aklini böyle bir insanda kaybedebiliyorsunki?!
Flirt etmis olabilir ama ah etmeye bence (BANA GÖRE) hakkin yok..
Beraber olsaydin, kim bilir belki daha kötü olurdu.
Hayirlisi buysa ozaman daha ne iyisi olabilirki.

haklısın bişey yaşanmadı ama ha çıkmışsın ha sana ümit vermiş ikisi dehayal kırıklığı değilmidir?? benm gözümde eş durumlar aynı hayal kırıklığı.. ha belki çıksaydık ve birlikte olsaydık evet cok daha farklı ve kötü bi durum olurdu benm için ..belki bunları bilerek yptı bile bile aşık etti şimdi benle alay ediyo egosunu tatmin ediyo sırf ego tatmini için benle oynadı diyelim yine de mi ah etmeye hakkım yok??????????????

İligi davranış derken ne kast ediyorsunuz yani direkt ilanı aşk,teklif etti mi?
Ah ben ederdim şahsen ama erkeklerin çoğu böyle kızlar çabuk kapılırlar böyle dua etmekten başka çaremiz yok...
O kızla mutlu olcak mı Allah bilir belki iyiki kurtuldum diyeceksiniz....

Back
X