bu durumda ah etmeye hakkım var mı??

direk ilanı aşk etmedi tabii ki çakal arkada iz bırakır mı o her ihtimali hesaplamıştır aynı iş yerinde olduğumuz için kanıt bırakmamaya gayret etmiştir sonra ben sağa sola anlatmayım diye tam karda yürüyüp izini belli etmeyen sinsi bi tip, aynı iş yerinden birini daha düşündüğü için.. tek kanıtım yani flirt ediyodu bakışları, tavırları, onun dışında mesela herkese benim ismimle hitap ediyomus fln öle seyler sölüyodu yani sanki hep aklındaymışım gibi ...bide başka bi hoca da dolaylı yoldan şey dedi sen yüz vermeyince başka kıza gitti.. yani kanıtlarım bunlar ama dediğim gibi somut bişey yapmadı bilerek yapmadı pislik artık işin kurdu olmul 50 tanesiyle ola ola..

ben o adamda suc göremiyorum. Evlenip ayrildigini biliyorsun, nisanlisindan ayrilmis.. anlattigina göre karaktersiz, kendisini birsey saniyormus. Bunlari bildigin halde neden aklini böyle bir insanda kaybedebiliyorsunki?!
Flirt etmis olabilir ama ah etmeye bence (BANA GÖRE) hakkin yok..
Beraber olsaydin, kim bilir belki daha kötü olurdu.
Hayirlisi buysa ozaman daha ne iyisi olabilirki.

Sen hiç aşık oldun mu hayatında?:) insanın gözü görüyo mu ve o kdr iyi kalpli ve sempatik duruyo ki yardımsever biri hiç inandıramadım kendimi

Sen hiç aşık oldun mu hayatında?:) insanın gözü görüyo mu ve o kdr iyi kalpli ve sempatik duruyo ki yardımsever biri hiç inandıramadım kendimi

Valla canım kusura bakma da ben aşık oldum, evet insanın gözü görmüyor bazı şeyleri ama saf da olmuyor. Bazı özellikleri, hareketleri insanın gözüne batmaz ama görünen köy de kılavuz istemez. Ha sen burada neyin mücadelesini veriyorsun anlayabilmiş değilim :). Şimdi çıkıp gelse yaptıklarını düzgünce ifade etse sana, sen yine bu adama inanacak birisi gibi görünüyorsun(kusura bakma). Niyetin nedir? Sormak istediğin sadece beddua etmek mi? Bu senin bileceğin iş. Ufak tefek flörtlerle kadın avcısı olduğu çok belli olan bir erkeğe inandığın için bence sen kendine kızamadığın için hıncını almak istiyorsun. Boşa üzme kendini, hayatına bak.

canı m haklısın artık tartışmak saçma ama niye gerildin onu anlamadım açıkçası:) , bu başlığı açtığımda olay yeni olmuştu ve can acısıyla açmıştım ..artık ah edip etmemek bile umrumda deil şimdi daha iyiyim.. değmiycek bi insan daha fazla üzülmek saçma dediğin gibi hayatıma bkıcam bundan sonra

canı m haklısın artık tartışmak saçma ama niye gerildin onu anlamadım açıkçası:) , bu başlığı açtığımda olay yeni olmuştu ve can acısıyla açmıştım ..artık ah edip etmemek bile umrumda deil şimdi daha iyiyim.. değmiycek bi insan daha fazla üzülmek saçma dediğin gibi hayatıma bkıcam bundan sonra

Ya tatlım sana değil seni üzen adama gerildim :19:. Ama iyi olmana sevindim, işte budur :).

Back
X