- 17 Ağustos 2016
- 3.746
- 4.199
- 133
- Konu Sahibi melankolik_24
-
33 yasindayimkaç yaşındasın?
Yani erkek ilk adimi atmali her zaman?Ondada bi etkileşim okuduysa zaten bulur seni
Hayır Tabiki bende ilk o arasıncı değilim ama ilk kez gördüğüm birinede adım atmazdım sanırımYani erkek ilk adimi atmali her zaman?
Peki nasil attiniz ilk adimi sosyal medya araciligiyla mi? Arkadasim ilk adimi sen atarsan kolay oldugu icin degerini bilmez diyorİlk adımı atmak size saçma geliyorsa bekleyin ama ben bu konuda ilk adım son adıma pek takılmam içimden nasıl geliyorsa öyle hareket ederim eşimde de, önceki ilişkimde de ilk adımı ben atmıştım ‘aman ne kaybederim olmazsa farklı menülere bakarım’ kafasındaydım çünkü
Bir Cafede gördüğünüz insanı böyle kolay bulmanız ilginç. Ben tv de gördüğüm oyuncuyu bile bulamıyorumYani erkek ilk adimi atmali her zaman?
Yasadigimiz yer kücük bir yer. Oturdugumuz mekanin inst. sayfasi var orda ki resimlerde begenisi gördüm ve resminden tanidim:)Bir Cafede gördüğünüz insanı böyle kolay bulmanız ilginç. Ben tv de gördüğüm oyuncuyu bile bulamıyorum
Peki nasil attiniz ilk adimi sosyal medya araciligiyla mi? Arkadasim ilk adimi sen atarsan kolay oldugu icin degerini bilmez diyor
böyle uygulamalar var artık eskiden yer bildirimi yapardık farmville diyesim geliyoBir Cafede gördüğünüz insanı böyle kolay bulmanız ilginç. Ben tv de gördüğüm oyuncuyu bile bulamıyorum
Sosyal medyasını nasıl buldunuz? (sorumu geri aldım, yukarıda cevaplamışsınız)Merhaba arkadaslar, gecen gün arkadasimla bir mekanda birisini gördüm ve hosuma gitti. Cok uzun süreden beri birisine karsi ilgim olusmamisti ama bu kisiden elektrik aldim. Onun da bana bakislari oldu ama sonra telefon geldi ve kalkti. Sosyal medyadasini buldum hayatinda biri yok gibi görünüyor ama belli olmaz tabi. Hayatimda biri olsun istiyorm uzun süredir de yanlizim ama erkegin adim atmasi daha mantikli sanki? Benim simdi ona adim atmam dogru olmaz diye düsünüyorum. Siz hic ilk adimi atip sonra iyi ki atmisim dediniz mi? Kismetimi kendim mi bulmaliyim yoksa beklemelimiyim? Dün bu sorular bana dert oldu uyuyamadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?