- 1 Ocak 2017
- 1.918
- 3.261
- 133
- Konu Sahibi melankolik_24
-
Bunu bilmiyordum bak ben de tuhaf tuhaf kişileri niye öneriyor diyorumSosyal medya hesabı Facebooksa profiline sürekli bak, bi süre sonra ortak arkadaş olmasa bile sizi öneriyor. Ben ordan anlıyorum
Evet öyle ya hiç görmzsen?Arkadasim önce bir bekleyelim belki bir daha karsilasirsiniz o zaman daha güclü sinyaller verirsin (sık bakmak gibi) belki o adim atar sen bos yere simdiden atmamis olursun diyor. Bilemedim. Ya hic görmezsem.
AttimEvet öyle ya hiç görmzsen?
Çocuk sen adım atmadığın için istemiyor diye düşünüp ilk adımı atmazsa?
Bence at gitsin,ne kaybedeceksin ki
Merhaba arkadaslar, gecen gün arkadasimla bir mekanda birisini gördüm ve hosuma gitti. Cok uzun süreden beri birisine karsi ilgim olusmamisti ama bu kisiden elektrik aldim. Onun da bana bakislari oldu ama sonra telefon geldi ve kalkti. Sosyal medyadasini buldum hayatinda biri yok gibi görünüyor ama belli olmaz tabi. Hayatimda biri olsun istiyorm uzun süredir de yanlizim ama erkegin adim atmasi daha mantikli sanki? Benim simdi ona adim atmam dogru olmaz diye düsünüyorum. Siz hic ilk adimi atip sonra iyi ki atmisim dediniz mi? Kismetimi kendim mi bulmaliyim yoksa beklemelimiyim? Dün bu sorular bana dert oldu uyuyamadim.
böyle uygulamalar var artık eskiden yer bildirimi yapardık farmville diyesim geliyoadını bile unuttum neydi yaaa
neyse işte onun gibi bir çok uygulama var. oturduğun kafede o uygulamayı kullananlarla iletişime geçebiliyosun, çoğu kişi kullanıyor
Özelden yazayim arkadasin bahsettigi uygulamayi ama ben onu kullanmadim kullanmiyormhangi uygulama bu ?
Ben sadece adini bildigim birini facebooktan bulmustumBir Cafede gördüğünüz insanı böyle kolay bulmanız ilginç. Ben tv de gördüğüm oyuncuyu bile bulamıyorum
Iyi de kolay olmanizin kistasi ilk adimi atmaniz miymiş? Ayrica kolay derken kime göre neye göre.. zaten o kafadaysa belli eder kendini sizin ilk adimi atmaniz sonucu aslinda karsidakinin karakterini görürsünüz.. sizi de devamindaki hareketleriniz ortaya koyar ozguvenli ne istediğini bilen bir imajin yaninda baktiniz adam size ters yol verip gidersinizPeki nasil attiniz ilk adimi sosyal medya araciligiyla mi? Arkadasim ilk adimi sen atarsan kolay oldugu icin degerini bilmez diyor
20 li yaslarda degilim artin her gecen sene aleyhime isliyor. :)Dışarıda görüp fazla mı etkileniyor bazı insanlar acaba. Hemen hayal kurmalar vs?
İlişkim olmadığı zaman dışarıda beğendiğim biriyle bakışmayı, göz süzmeyi severim ama o orada kalır yani. Ufak sosyal flörtleşmeler. Baktım diye hemen biri bulup beni eklesin istemezdim
Kabul etti istegi ama mesaj falan atmadi. Kendi resmim hic yok adim soyadim da yok nickim var sadece. Bu kim acaba demistir ama yazmadi kimsiniz diye.Hadi hayırlısı...
Eklemissin bekle bakalım nolacak?
Ben de ayni senin gibi ilk adim.erkekten gelmeli kafasindayimama öyle dedikce de olmuyor
E koy resimHic kabul etmezse cünkü benim profilimde resim falan hic bir sey yok.
O zaman ilk adimi atıp kimsin diye sormaz benceKabul etti istegi ama mesaj falan atmadi. Kendi resmim hic yok adim soyadim da yok nickim var sadece. Bu kim acaba demistir ama yazmadi kimsiniz diye.
Ben ona yazsam mi yazmasam mi? Off ne zor islerO zaman ilk adimi atıp kimsin diye sormaz bence
Adini soyadini resmini görsün ki hatirlasin aaa bu kizla kafede gorusmustuk ya da bunu bir yerden tanıyorum diyebilsin
Belki reddedilcem belki evliym dicek kimligim bari ortaya cikmasin diye.E koy resim
Ismini yazBe
Ben ona yazsam mi yazmasam mi? Off ne zor isleriyide insan merak etmez mi kim bu diye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?