Bu durumda bir sey yaparmiydiniz?

Ismini yaz
Bir de annesine geliyorsa ve evliyse zaten yaninda eşi olurdu
Profilinde var mı kadin?
Yoksa evli olmama ihtimali yüksek
Tabii tanımıyoruz kimdir necidir
Mesela bizim burada biri vardi is sebebiyle konustugum biri, ismini falan biliyorum telefonlarimiz da var bir sey oldugunda iletişime geciyoruz isle ilgili
Neyse hoş gelmişti gözüme, sosyal medyasina baktim kendi fotosu var ama pek paylaşımı yok benim de öyle cok paylasimim yok
Bir gun whatsapp durumda iki cocuk gordum dedim bu evli ama biraz üzüldüm
Sonra düşündüm yegeni de olabilir çünkü hep yalnız takılıyor yani adamin hayatinda biri var mi yok mu emin degilim hala o yüzden üzerinde durmuyorum artik, koyverdim gitti :)
Simdi hiç iletisiminin olmadığı biri hakkında da yorum yapamayız o da seni tanimiyor ama ileride aranizda bir sey olacaksa da senin de kim oldugunu bu kadar gizlememen gerek
Adam bakar tanıdık gelirsin gozune goruselim der oradan devam edersiniz
Hatta oldu da anlastiniz ilerledi, o zaman geriye dönüp baktiginda iyi ki eklemisim dersin.
Profilini düzenle oyle gizli ya da paylasimsiz profiller kimsenin ilgisini çekmez
Aynısını bir erkek bana yapsa hic umursamadan silerdim istegi...
Empati kurmak lazım karsi tarafla da...
Peki sizce simdi resim falan koyup profilimi mi düzenleyim yoksa merhaba falan deyip bir bahaneyle bir sey mi sorayim?

Sanki baska taniscak ortamim var. Karsima kimse cikmiyor ben harekete geceyim bari
Tamam iyi diyorsun da madem etkilendin gidip bi merhaba falan deseydin, ne bileyim bakışırken başınla selam verseydin.
Profilinde sana dair bir şey yokmuş mesela adam kim bilmiyor neden mesaj atsın kimsin desin. Belliki stalk etmeye çalışan birisin.
Hesabını düzenlersen de dikkat çeker ama hikaye olarak kendini paylaş bari seni görsün sen olduğunu bilsin

hangi uygulama bu ?
adını unuttuğumun okunuşu forskuar'dı çok eski ama bu dediğim hala var mı bilmiyorum hani kafede falan otururken yer bildirimi check-in derdik hatta, bilmiyorum kullandın mı ama mesela o var, adı değişmiş başka bir şey olmuş.
bir de başka bir uygulama var tanışma uygulamaları gibi ya (benim ağzım yandı uygulamadan; biri kullanıyormuş da ordan biliyorum yoksa kullandığımdan değil :KK14: )
ismini özelden yazıyım yasaktır belki.

Tamam iyi diyorsun da madem etkilendin gidip bi merhaba falan deseydin, ne bileyim bakışırken başınla selam verseydin.
Profilinde sana dair bir şey yokmuş mesela adam kim bilmiyor neden mesaj atsın kimsin desin. Belliki stalk etmeye çalışan birisin.
Hesabını düzenlersen de dikkat çeker ama hikaye olarak kendini paylaş bari seni görsün sen olduğunu bilsin
Yazsam basit mi olurum?

Bence ekle sonrasında ondada birşeyler varsa devamını o getirir zaten. Ne kaybedersinki olmazsada denedim olmadı der geçersin içinde kalmasın :)

Profilinde isim falan değiştirmeseniz de, fotoğrafınızı koyup o şekilde mesaj atabilirsiniz.
Anlattığınız gibi bir hesapsa mesaj atma olasılığı çok düşük.

Ben olsam aramızda hiç konuşma geçmeyen birini bulmaya tenezzül etmezdim sanırım ya..
Ama aklımda o kadar yer edinebildiyse ‘ya rahatsız ediyorum ama çok tanıdık geldiniz dün şu şu mekanda mıydınız, orda gördüm sanırım sizi:)’ yazardım ben 😄

O ne dedi? O mesajdan evlilige kadar nasil geldiniz?
Coook uzun hikaye ama ozet geceyim
Meslektas olma vesilesiyle zaten tanisiyorduk. Arkadas olarak gorusmuslugumuz var 2 yil. Sonra bir aksam gel takilalim dedim takildik ;) ben tek gecelik olarak dusunmustum acikcasi cunku bazi problemlerim vardi ozel hayatimda. O geceden sonra arkadas olarak gorusmeye devam ettik her is cikisi. Hem sevgili gibiydik hem degildik. Belki onun hayatinda baskalari da vardi bilmiyorum hic sormadim. Zamanla sevgili olduk,evlilige karsiydi kendisi. 2,5 yil ugrasti evlenelim diye ve evlendik ;)

İlk adımı atmak size saçma geliyorsa bekleyin ama ben bu konuda ilk adım son adıma pek takılmam içimden nasıl geliyorsa öyle hareket ederim eşimde de, önceki ilişkimde de ilk adımı ben atmıştım ‘aman ne kaybederim olmazsa farklı menülere bakarım’ kafasındaydım çünkü ☺️☺️
Siz nasil ilk adim atmistiniz?

Back
X