Bu DURUMDA cocugu olan varmı?????

Tamamen saglıgına kavuştuktan sonra Bebek düşünmek daha doğru olmaz mı ?

Evet olur!!!!
Niye kendi kendine ilaçları bıraktı ki?
Daha çok hasta olmak için mi?

Psikiyatrik ilaclar asla asla asla aniden birakilmaz! Cok ciddi sonuclari olur. Allah korusun cocuguna zarar bile verebilir istemeyerek.

Benim en basit sosyal fobi sorunumda bile aniden birakmadim kademeli olarak biraktim.

Bu ilaçlar kafasına göre bırakılacak ilaçlar değil. Doktor doğru zamanda bıraktıracaktır. Bu arada yarım kalması daha kötü şekilde tekrarlamasına sebep olabilir. Bu durumda tedavisi öncekine göre daha uzun sürebilir. Çok yanlış.

Bende cok sasırdım evet bırakmıs uc gundur kullanmıyr doktorlada konusacaklar iste yarın bu durumda biri varmı?

Keşke kendi kendine ilaç bırakmasaymış. Birden bire çökebilir veya yavaş yavaş eski haline gelebilir. Ben antidepresan kullandım 2.5 yıl, azalta azalta bıraktım ama hala psikiyatri ile görüşüyorum ayda bir. Çok da faydalı olduğunu düşünüyorum.

ama bu süreçte doktoru yanında olmalı. Tabii ki anne olabilir bu bir engel değil eğer artık iyiyse.

Duan iyi bence tabiki doktor ne der bilmiyorum oda kendini cok iyi hissediyr

bes senedir piskolojk ilaclar kullanıyor

İlaçlar öyle kafaya göre pat diye bırakılmaz, bu işler doktor kontrolünde -bilgisinde olur.
Ablanıza ne teşhis koydular yazın daha kolay fikir yürütebilelim.

3ay bekleyecek ilaclar bi vucuttan atılsn die

İlaç kullanırken hamile kalınsa bile, hamilelik fark edildiği an bırakılsa da olabiliyor.
Ama ilacına bağlı... Siz daha açık yazarsanız, yardımcı olunur.

Bir aile dostumuz var kız arkadaşı 34 yaşında major depresyon geçirdi ilaç kullandı bir çok antidepresan.
İlaçları bıraktıktan 3 ay sonra hamile kaldı.
Ama psikolojik olarak düzelmişti.
Psikolojik olarak düzelmediyse sıkıntı olur bence.

Ya eskiden cok agır seyler yasamıs bisey olsun durmadn aglıyor elleri ayakları bukuluyor sinir krizine giriyor bagırıryor cagırıyor iste

Piskolojk olarak iyi gorunuyor hamileligin ona iyi gelecegini dusunuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…