Tamamen saglıgına kavuştuktan sonra Bebek düşünmek daha doğru olmaz mı ?Selam kızlar.. bir ablam hakkında yardım alacagım bu kez kendisi bes senedir piskolojk ilaclar kullanıyor baya bi zorluklardn gecti ama bir iki senedir iyi ve ilacları iki tane kaldı yani uzatmyım iyiye gidiyor...
Kendi kendine ilacları bıraktı neden mi cunku cocuk istiyr iki tane var ama bir tane daha istiyr yasıda 35 bu durumda olupta cocugu olan varmı bir zorlukla karsılasırmı?? Bilgisi olan varsa paylasabilirmi.. 3ay bekleyecek ilaclar bi vucuttan atılsn die sonra bebis dusunecek bi zarar olurmu yada cocukla ilgili bir sıkıntı olurmu!!!
Bu yastan sonra cocugu daha ne edeckmis gibi yorumlar istemiyrm!! sadece yasayan goren sahit olan varmı bu duruma uzaktan yakından.tedekkurler
Evet olur!!!!Selam kızlar.. bir ablam hakkında yardım alacagım bu kez kendisi bes senedir piskolojk ilaclar kullanıyor baya bi zorluklardn gecti ama bir iki senedir iyi ve ilacları iki tane kaldı yani uzatmyım iyiye gidiyor...
Kendi kendine ilacları bıraktı neden mi cunku cocuk istiyr iki tane var ama bir tane daha istiyr yasıda 35 bu durumda olupta cocugu olan varmı bir zorlukla karsılasırmı?? Bilgisi olan varsa paylasabilirmi.. 3ay bekleyecek ilaclar bi vucuttan atılsn die sonra bebis dusunecek bi zarar olurmu yada cocukla ilgili bir sıkıntı olurmu!!!
Bu yastan sonra cocugu daha ne edeckmis gibi yorumlar istemiyrm!! sadece yasayan goren sahit olan varmı bu duruma uzaktan yakından.tedekkurler
Selam kızlar.. bir ablam hakkında yardım alacagım bu kez kendisi bes senedir piskolojk ilaclar kullanıyor baya bi zorluklardn gecti ama bir iki senedir iyi ve ilacları iki tane kaldı yani uzatmyım iyiye gidiyor...
Keşke kendi kendine ilaç bırakmasaymış. Birden bire çökebilir veya yavaş yavaş eski haline gelebilir. Ben antidepresan kullandım 2.5 yıl, azalta azalta bıraktım ama hala psikiyatri ile görüşüyorum ayda bir. Çok da faydalı olduğunu düşünüyorum.
ama bu süreçte doktoru yanında olmalı. Tabii ki anne olabilir bu bir engel değil eğer artık iyiyse.
bes senedir piskolojk ilaclar kullanıyor
3ay bekleyecek ilaclar bi vucuttan atılsn die
İyi anne olamamaktan korkuyor oda evetayrıca ilacı bıraktıktan sonra eski hastalığı neyse artık tekrarlamayacak mı? o çocuğa kaliteli annelik yapabilecek mi?
Selam kızlar.. bir ablam hakkında yardım alacagım bu kez kendisi bes senedir piskolojk ilaclar kullanıyor baya bi zorluklardn gecti ama bir iki senedir iyi ve ilacları iki tane kaldı yani uzatmyım iyiye gidiyor...
Ya eskiden cok agır seyler yasamıs bisey olsun durmadn aglıyor elleri ayakları bukuluyor sinir krizine giriyor bagırıryor cagırıyor isteİlaçlar öyle kafaya göre pat diye bırakılmaz, bu işler doktor kontrolünde -bilgisinde olur.
Ablanıza ne teşhis koydular yazın daha kolay fikir yürütebilelim.
İlaç kullanırken hamile kalınsa bile, hamilelik fark edildiği an bırakılsa da olabiliyor.
Ama ilacına bağlı... Siz daha açık yazarsanız, yardımcı olunur.
Piskolojk olarak iyi gorunuyor hamileligin ona iyi gelecegini dusunuyorBir aile dostumuz var kız arkadaşı 34 yaşında major depresyon geçirdi ilaç kullandı bir çok antidepresan.
İlaçları bıraktıktan 3 ay sonra hamile kaldı.
Ama psikolojik olarak düzelmişti.
Psikolojik olarak düzelmediyse sıkıntı olur bence.
İyi anne olamamaktan korkuyor oda evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?