Bu DURUMDA cocugu olan varmı?????

Kızlar anne olmayı cok
iyi anne olamayacaksa hiç olmasın. hayır etrafında hiç mi akıllı insan yok da uyarmıyor. zaten iki tane çocuğu varmış.
İki tane cocugu var ama cocukları bir tane daha istiyor bebekn olsun evde istiyorlar

Ya eskiden cok agır seyler yasamıs bisey olsun durmadn aglıyor elleri ayakları bukuluyor sinir krizine giriyor bagırıryor cagırıyor iste

Canım bak bu bir teşhis değil, bu sadece bir hastalığın yükselmiş hali ya da belirtisi.
Doktoru ile irtibatta kalabilmeli, içgörü sahibi olabilmeli, şakaya gelmez böylesi şeyler.
Bir atak gelirse, kriz nasıl yönetilir vs bunlar doktorla bir araya gelerek ayrıntılarıyla ele alınmalı, hayati bir şey bu.
Öyle kafaya göre ilaç bıraktımdı, iyi hissettimdi olmaz.

5 kardeşiz bir guatr bize neler yaşattı;sizden ricam tamamen tedavi olmadan çocuk düşünmesin,ayrıca bu dünyaya sadece doğurmakla ,bebek getirmekle iyi hissedilmiyor;yardım kuruluşlarına,derneklere vakıflara gidilip,sosyal olup; çocuklarını manen doyurup, daha iyi hissedilebilinir!

Ablanızı bu fikirden vazgecirdinin derim.

Vaziyeti böyleyse ilaçları bırakırsa çıldırır, çocuklarına da yazık olur. Ilacini kafasına göre bırakmasın, kafasina göre karar vermesin, doktora danışsın.

Bu şartlar altında bence yapmasın varolan çocuklarına yoğunlaşsın. Çocuk lafiyla hareket edilmez zaten. Kocası bu işe ne diyor? Umarım en azından o aklı başında bir insandır.

anladığım kadarıyla ablanız çocuk yaparak kafasını başka yerlere vermek istiyor fakat bunu her insan yapamaz öncelikle ilaçları kendi kendine bırakamaz.doktor kontürolünde bıraktı diyelim tamamen düzelecek mi tam kendini hazır hissetiğinde odaklanmalı hamile kalmaya çocuk oyuncağı değil bu sonuçta.

Antidepresan ilaçları öyle aniden bırakılmaz. Doktor kontrolunde ve doz azaltılarak bırakılır. Benim migren için kullandığım 10mg lik ilacı bile bırakırken sürekli kontrole gittim..

Olmaz hanımefendi olmaz. Bu halde nasıl kaliteli annelik yapar?
Ne dersen de, faydasız...

Hastanelerde gebelik tedavisi gören bayanların çoğu ekonomik ve eğitim seviyesi düşük ailelerden geliyorlar. Ayranı yok içmeye hesabı.

Tmm nüfus güçtür kabul ama birazda makul olmak gerekmez mi?

Bazı insanların kısırlaştırılmaları gerektigini düşünüyorum.

Çok sinirleniyorum.

Benim de çok yakından tanıdığım bir yakınım da psikiyatri ilaçları kullanıyor ve destek alıyordu..
Bir çocuğu vardı ve ikincisine hamile kaldı.. Hem de ikiz..
Kadın bir cesaret çocukları doğurmaya cesaret aldı ama hamilelik dönemin de psikolojik olarak çok zorluk çekti..
Kadın doğum yapti, ilk 6 ay annesi destek oldu. Sonrasın da kadın tek başına iki çocuğa bakmaya çalıştı.
Eşi de çok destek oldu ama kadın çok zorluk çekti. Pişman oldu dahi diyebilirim. Psikolojisi alt üst..

Ablanın zaten 2 tane çocuğu varmış. Normal psikolojideki insan dahi bir çocuğa bakmakta zorlanırken, ablan gibi psikolojisi hassas insanlar telef olur.. bence elindeki iki çocuğu iyi yetiştirmek için uğraşsın.. onlarla ilgilensin..

Piskolojk olarak iyi gorunuyor hamileligin ona iyi gelecegini dusunuyor

Ya gelmezse ya hormonal değişiklikler hastalığı tetiklerse? 2 ilacı kaldı diyosunuz demek ki daha fazla ilaç kullanıyordu.

Bu da ciddi bir rahatsızlığı olduğunu düşündürüyor. Benim gördüğüm etrafımdan psikolojinin şirazesi bir kere kaydı mı

tekrarlaması daha kolay oluyor.Çok iyi düşünmeli. Hem varolan hem doğacak çocuğunu hem de tabi ki kendisini.

Bebek büyütmek zorlu ve sıkıntılı bir süreç. Hele ağlayan uyumayan çabuk hastalanan bebekler bir kat daha zor.

Psikolojik problemi olmayan kadınların bile psikolojisi bozulabiliyor.İyi cesaret.ve bence biraz da bencillik.

Sadece istiyor diye. Çocukları var düzelmiş kendisini riske atmaya hakkı yok.Çünkü o bir anne.

Yaşıyla alakası yok ama zaten psikolojik olarak destek alan biri neden çocuk yapmak ister anlayamadım. Bide tedavisini kendi mi bırakacak? Doktor kontrolünde mi? İlaçların kimyasal etkilerinden daha çok bebeğe zarar verecek şeyler bunlar

Hamilelik başlı başına zor bir süreç,duygu durumu mahveden lohusalığı desen aynı olan birşeyken,bir insanın iki çocuğu varken,böyle bir macera ne kadar mantıklı sizce.allah aşkına önce o iki çocuğuna baksın.ha bire ürüyoruz ya hiç bakabilir miyim demiyoruz ülkecek

Hali hazırda ablanın cocuklari bu surecten cok fazla etkilenmistir bir de yeni kardes ile cok daha kotuye gider. Yeni bebek yerine evdeki cocuklarin psikolojisi üzerine düşsün. Onlarla ilgilenip hayatinin kotu anılarını unutturmaya calissin. Benim annem de ben kucukken major dep. Gecirdi hala uzerimde izlerini taşıyorum. Lutfen o bir birey ve iyi hissetmek icin degil iyi bir yasam sunulabilecekse yapılmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…