- 9 Haziran 2016
- 255
- 225
- 103
- Konu Sahibi Atesliejderha
-
Tabiki de kaldır cnm canım maalesef biz bu ay çocuk için uğraştık ama o zaman daha Türkiye de yoktu .. olacağını da sanmıyorum ama tutarsa naparım diye düşünüyorum .. önce sağlıkArkadaşlar 32 yaşındayım 33 e yol alıyorum. Gebelik planlıyorum ama corona dolayısıyla tedirginim.
Eşim bişey olmaz diyor ölme ihtimalimiz her zaman var yaşımız geçiyor diye düşünürken ben belirsizliklerde boğuluyorum.
Virüs hamilelerde daha ağır seyredebiliyormuş ve bebeğe zarar verebilme ihtimali de varmış.
Birkaç ay hamilelik fikrini rafa mı kaldırsam bilemedim.
Sizin düşünceleriniz neler?
Evet daha önce düşüğüm oldu yani yine hamile kalabilirim ve bu durumda hamilelik psikolojisinin üstüne bu durumlar ne kadar kaldırabilirim bilemiyorum çok kararsızım.Herkes hemen olmuyor demiş ama ilk denemede tutturan da çok. Ya siz de onlardansanız?
Yaşınızda bir şey yok. Ben de 31de karar verdim ki iki senelik evliydim, yaş için telaş etmedim bekledim. İlk denemede de hamile kaldım. Yaşınız bir kaç ay beklemeyi kaldıracak durumda bence. İlk denemede olsa, nasıl kontrole gideceksiniz? Hastanelere acil durum dışında gitmeye korkuyor insanlar, siz nasıl kalp atışına fln gideceksiniz.
Ben olsam yazı beklerim. Yaza durum düzelirse deneyin
Bizde düsünüoduk vazgectk hatta doktorada sordum oda erteleyin dedi.gerci bizim baska cocuklarmzda var acelemiz yokArkadaşlar 32 yaşındayım 33 e yol alıyorum. Gebelik planlıyorum ama corona dolayısıyla tedirginim.
Eşim bişey olmaz diyor ölme ihtimalimiz her zaman var yaşımız geçiyor diye düşünürken ben belirsizliklerde boğuluyorum.
Virüs hamilelerde daha ağır seyredebiliyormuş ve bebeğe zarar verebilme ihtimali de varmış.
Birkaç ay hamilelik fikrini rafa mı kaldırsam bilemedim.
Sizin düşünceleriniz neler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?