- 20 Ocak 2020
- 3.065
- 5.756
- 78
- Konu Sahibi Atesliejderha
-
Istedigimiz ay hamile kalsaydik su an herkesin çocuğu vardi forumlara bakmiyorsunuz sanirim kadinlarin nasil dert yandigini.. yasiniz da geçiyordaha da zorlanırsiniz bence daha da uzatmayin Allah isteyen herkese nasip etsinArkadaşlar 32 yaşındayım 33 e yol alıyorum. Gebelik planlıyorum ama corona dolayısıyla tedirginim.
Eşim bişey olmaz diyor ölme ihtimalimiz her zaman var yaşımız geçiyor diye düşünürken ben belirsizliklerde boğuluyorum.
Virüs hamilelerde daha ağır seyredebiliyormuş ve bebeğe zarar verebilme ihtimali de varmış.
Birkaç ay hamilelik fikrini rafa mı kaldırsam bilemedim.
Sizin düşünceleriniz neler?
Şu an hamileyim ama kontrolerime bile gitmeye korkuyorum ve muhtemelen gitmiycem bu süreç geçene kadar rafa kaldırmalısın çocuk planınıArkadaşlar 32 yaşındayım 33 e yol alıyorum. Gebelik planlıyorum ama corona dolayısıyla tedirginim.
Eşim bişey olmaz diyor ölme ihtimalimiz her zaman var yaşımız geçiyor diye düşünürken ben belirsizliklerde boğuluyorum.
Virüs hamilelerde daha ağır seyredebiliyormuş ve bebeğe zarar verebilme ihtimali de varmış.
Hayırlısını isteyinArkadaşlar 32 yaşındayım 33 e yol alıyorum. Gebelik planlıyorum ama corona dolayısıyla tedirginim.
Her zaman hayırlısını diledim, diliyorumHayırlısını isteyin
Yok bazıları tek bir bebeğin toplamda 15-20 ilişkide yapıldığını zannediyor ben buna emin oldum. Puzzle gibi tek tek parçaları birleştirerek yani. Bazısı hızlı yapıp bir iki ayda hamile kalıyor, bazısı ağırdan alıyor beş on senede zor tamamlıyor sanki, o mantık.Bugün marketler talan edildiği için bebeğine bebek bezi bulamayan bir kadının ağlayarak sizin gibi tek seferde 20 tane alacak gücüm yok diye bebeğime bez giydiremeyecek miyim dediği videoyu izledim. Mesele yalnızca enfekte olmak değil, sağlık imkanları, ekonomik olanaklar her şey bu denklemin içinde. Bunu depremle başka bir şeyle kıyaslamak çok saçma. Sen başla hemen olmuyor zaten mantığına da şok oldum. Yani bu tek ilişkide olan bir şey zaten her denemede üstüne eklemiyorsunuz ki. O ilişki kiminde 1. İlişki olır kiminde 500.Ne alaka yani anlayamadım.
Bence erteleyin derim hastahaneler acilden girişleri iptal ediyor şehirde tek bir hastaneye yönlendiriliyor gebeler özel hastaneleri bilemem ama her gün daha hızlı yayılan bir virüs varken aylik kontrol zamanları derken ben göze alamazdım inanın her ay gitmekle kalmıyor ne testi bitiyor ne baska biseyi hamilelik zor bi süreç hastane açısından evet ölüm herzaman var ama tedbirimizi alalımArkadaşlar 32 yaşındayım 33 e yol alıyorum. Gebelik planlıyorum ama corona dolayısıyla tedirginim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?