Bu durumda hamilelik düşünmek?

Gayet de pat diye hamile kalinabiliyor, sen başla ancak olur diyenlere bakma.
Hemen olması ihtimalini de hesaba kat, olursa şuan kontrollere gitmesi bile stres olacak senin için.
Hamileyim doğuma bile tek gitmeyi göze aldım.
Bu psikoloji de geçirmek istersen hamileliğini sen bilirsin.
Ama ben olsam yapmazdim.

Bu arada not.
Tek seferde tek korunmasız ilişkiyle iki kere hamile kaldım aynı şekilde.

Ben iki cocuguma 30 yaş üstünde pat diye hamile kaldim 
İngiltere gecenlerde bir bebeğe virüs bulaştı. Annesindede var. Doğum sırasında mi bulaştı önceden mi bilmiyorlar henüz. Burda (Almanyadayim) hastanelere refakatçi kabul etmiyorlar bile şu anda. Yani muhtemelen herhangi bir durumda hastanelik olsaniz veya kontrolleriniz olsa yalnız gitmek zorunda kalırsınız üstelik. Cünkü Türkiyede böyle uygulamaları getirecektir. Dün eşimle de bu konuyu konuşmuştu ve ben bu durumda hamile kalmak istemezdim dedim.

Ertele bence canim ben hamileyim dogum yapcam korkuyorum.kontrole bile gidemiyorum bu ara

Az önce baktım. Benim doğum yaptığım hastanede baba doğuma gelebilir, ama ondan hariç baba bile artık ziyaretci olarak kabul edilmiyormuş. Ben doğum yaptığım zamanlarda aile odalarda babada kalabiliyordu seninle.

İsteyince hemen olmuyorculara güvenme. Ben dinledim, ilk denemede gebe kaldım. Vallahi şu dönemde kesinlikle düşünme derim benim şuan yaşadıklarımı bir ben bilirim bir Allah ama yaş faktörünü de değerlendirmek gerekir.
En doğru karar içinden gelen karar diyip uzuyorum.

Son düzenleme:
Sanırım bir kaç ay ertelemeniz hepiniz için daha iyi olur. Sonuçta ilk denemede tutarsa keşke dersiniz.
Hastaneye sık gitmeniz gerekecek çünkü. Ben tedirgin olanlardanım.

"Şimdiden başlayın, hemen olmuyor zaten" diyenler hangi mantıkla bunu söylüyor anlamadım. İlk denemede olursa ne olacak? Kumar oynamak değil de nedir bu?

Konu sahibi dünyanın hali ortada. Yarın ne olacağımız belli değilken gaza gelmeyin.
Yaşınız genç, bir şeye geç kalıyor değilsiniz.
Bekleyin ortalık durulsun, önünüzü görün. Ondan sonra harekete geçersiniz.

3.5 yıllık evliyim Takıntılı biri olduğum için
çocuk istemeye başladığım zaman doktor kontrolünde hap tedavisi gördüm hamilelik sürecini daha rahat geçirmek adına.
Hap tedavisi çok uzun sürdü şükür geçen ay bitti denemeye başlarız diyordum böyle bi sorun çıktı.
Ben erteledim çocuk düşüncesini bende 31 yaşındayım ama durumun ciddiyetini görmezden gelemem

Bugün marketler talan edildiği için bebeğine bebek bezi bulamayan bir kadının ağlayarak sizin gibi tek seferde 20 tane alacak gücüm yok diye bebeğime bez giydiremeyecek miyim dediği videoyu izledim. Mesele yalnızca enfekte olmak değil, sağlık imkanları, ekonomik olanaklar her şey bu denklemin içinde. Bunu depremle başka bir şeyle kıyaslamak çok saçma. Sen başla hemen olmuyor zaten mantığına da şok oldum. Yani bu tek ilişkide olan bir şey zaten her denemede üstüne eklemiyorsunuz ki. O ilişki kiminde 1. İlişki olır kiminde 500.Ne alaka yani anlayamadım.

ya valaha millet delirdi
marketlerde bir demet maydonoz için yarım saat sıra beklersin
marketlerdeki sıranın başı bar sonu yok

Ben olsam 2020 nin geçmesini beklerim başımıza gelmeyen kalmadı herşey üst üste geliyor şahsen yapmazdım tabi siz bilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…