- Konu Sahibi Atesliejderha
-
Ertele bence canim ben hamileyim dogum yapcam korkuyorum.kontrole bile gidemiyorum bu araArkadaşlar 32 yaşındayım 33 e yol alıyorum. Gebelik planlıyorum ama corona dolayısıyla tedirginim.
Eşim bişey olmaz diyor ölme ihtimalimiz her zaman var yaşımız geçiyor diye düşünürken ben belirsizliklerde boğuluyorum.
Virüs hamilelerde daha ağır seyredebiliyormuş ve bebeğe zarar verebilme ihtimali de varmış.
Birkaç ay hamilelik fikrini rafa mı kaldırsam bilemedim.
Sizin düşünceleriniz neler?
ya valaha millet delirdiBugün marketler talan edildiği için bebeğine bebek bezi bulamayan bir kadının ağlayarak sizin gibi tek seferde 20 tane alacak gücüm yok diye bebeğime bez giydiremeyecek miyim dediği videoyu izledim. Mesele yalnızca enfekte olmak değil, sağlık imkanları, ekonomik olanaklar her şey bu denklemin içinde. Bunu depremle başka bir şeyle kıyaslamak çok saçma. Sen başla hemen olmuyor zaten mantığına da şok oldum. Yani bu tek ilişkide olan bir şey zaten her denemede üstüne eklemiyorsunuz ki. O ilişki kiminde 1. İlişki olır kiminde 500.Ne alaka yani anlayamadım.
Kaç tane tanıdığım planladığı ay hamile kaldı.İstiyorsanız vazgeçmeyin. Hemen pat diye hamile kalınmıyor zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?