Bu durumda nasıl davranmalı?

Visnekralicesi

Biliyorsun geçiyor zamanla ama ne fayda.
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2019
2.459
3.456
83
Bir arkadaşım var çok eskiden beri arkadaşız bazı sebeplerden aramız açıldı mesafeli olduk kim haklı, kim haksız konusuna hiç girmicem onunda kendine göre haklı yönleri var benimde Bn çok kırıldım sözlerine, davranışlarına ama hep olsun dedim oda böyle bir karakterde deyip kabul ettim alttan aldım, yıllardır ama çok soğudum kendisinden artık gelip, gitmek istemiyorum bana karşı çok yanlış yönleri var bir tarafımda kendimi suçlu hissediyorum şimdi o arkadaşım ayrılmanın eşiğinde morali bozuk anlatıyordu sorunlarını kırgınlık girince araya 20 gün olmuştur buluşmuyoruz Bn şimdi kendimi bir arkadaş olarak sorumlu hissediyorum gidip nasılsın, ne yaptın demek istiyorum bir tarafımda gitme pişman olucaksın sen yıllardır arkadaşım deyip yanında oldun ama o hiç hatırını saymadı bunun, beni aramıyor, gelmiyor sosyal medyada çevrim içi gördüm msj attım ama cvp vermemişti Bnde onun birşeyi vardı onu getirdim akşam 9 civarıydı bıraktım cıktım bna otur bile demedi Bnde arayıp sormuyorum onu görüyorum akrabalarına gidip geliyor kırgınlık cabuk gecen birşey değil ama şimdi son kez bu ayrılık süreçinde Bn arkadaş olarak bir kez daha hadi neyse deyip yanında olsam mi yoksa çok daha öncesi bitmesi gereken bu arkadaşlık burda son mu bulsa?

Back
X