- 13 Temmuz 2012
- 788
- 41
- 118
sevgilimle uzun bir ilişkimiz oldu bir ara ayrıldık bana bir ton laf etmişti sevmiyorum seni umutlanma yazma bana vs. ama bir yandanda açık kapı bırakmıştı belki ben yazarım sana demişti ama onca lafı ettikten sonra büyük bir hayal kırıklığıyla onu unutmam gerektiğini düşünmüştüm. Sonra bikaç ay geçti ve ben biriyle çıkmaya başladım, onu sevemedim kısa sürede ayrıldık. eski sevgilime yazdım konuştuk oda bana zaten yazacakmış öyle dedi, sonra bir süre geçti ve barıştık, düne kadar mutluyduk, cumartesi gunu ona senden sonra biriyle çıktım dedim birşey demedi daha sonrasında konuştk okadar seni unutamam diyodun gidip başkasıyla çıkmışsın şüpheye düşürdün beni dedi bu konuyu tartıştık ve kapattık, dün gece ona uzun bir mesaj yazdım senin beni sevmediğini sanıyodum dedim, benden ayrıldın sonra başka birini bulamayınca benmle tekrar barıştın ben böyle düşünüyodum ama artık değişti düşüncelerim gibi anlattığım uzun bir mesajdı. bir anda sinirlendi sen bittin benim gözümde Şu an ilişkiyi bitirdin dedi, neden dedim ben seni unutamadığım için kimseyle konuşmamışım bile ama sen neler düşünüyomusun ya yazıklar olsun sana dedi bir sürü şey saydırdı sana olan sevgim boşuna gitmiş gibi hissediyorum kalbim okadar kırıldıki kendinden nefret ettirdin sen dedi bittin dedi benim için ne kadar hakkım varsa haram olsun meğer sen melek yuzlu bir şeytanmışsın dedi yalvardım hayır öyle değil dedm seviyorum seni dedim ama dinlemedi inanmıyorum sana dedi konuşmak istemıyorum çok sinirliyim dedi yarın akşam konuşuruz dinmiyo sinirim dedi. tamam dedim.
arkadaşlar yardım edin ne diyim ona lütfen bişey söyleyin ben gerçekten onu seviyorum o bana neden inanmıyo lütfen yardım edin