Bu durumda ne yapabilirim ki daha lütfen yardım edin lütfen :'(

cosmobird

tomorrow will be another day
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2012
788
41
118
sevgilimle uzun bir ilişkimiz oldu bir ara ayrıldık bana bir ton laf etmişti sevmiyorum seni umutlanma yazma bana vs. ama bir yandanda açık kapı bırakmıştı belki ben yazarım sana demişti ama onca lafı ettikten sonra büyük bir hayal kırıklığıyla onu unutmam gerektiğini düşünmüştüm. Sonra bikaç ay geçti ve ben biriyle çıkmaya başladım, onu sevemedim kısa sürede ayrıldık. eski sevgilime yazdım konuştuk oda bana zaten yazacakmış öyle dedi, sonra bir süre geçti ve barıştık, düne kadar mutluyduk, cumartesi gunu ona senden sonra biriyle çıktım dedim birşey demedi daha sonrasında konuştk okadar seni unutamam diyodun gidip başkasıyla çıkmışsın şüpheye düşürdün beni dedi bu konuyu tartıştık ve kapattık, dün gece ona uzun bir mesaj yazdım senin beni sevmediğini sanıyodum dedim, benden ayrıldın sonra başka birini bulamayınca benmle tekrar barıştın ben böyle düşünüyodum ama artık değişti düşüncelerim gibi anlattığım uzun bir mesajdı. bir anda sinirlendi sen bittin benim gözümde Şu an ilişkiyi bitirdin dedi, neden dedim ben seni unutamadığım için kimseyle konuşmamışım bile ama sen neler düşünüyomusun ya yazıklar olsun sana dedi bir sürü şey saydırdı sana olan sevgim boşuna gitmiş gibi hissediyorum kalbim okadar kırıldıki kendinden nefret ettirdin sen dedi bittin dedi benim için ne kadar hakkım varsa haram olsun meğer sen melek yuzlu bir şeytanmışsın dedi yalvardım hayır öyle değil dedm seviyorum seni dedim ama dinlemedi inanmıyorum sana dedi konuşmak istemıyorum çok sinirliyim dedi yarın akşam konuşuruz dinmiyo sinirim dedi. tamam dedim. :( arkadaşlar yardım edin ne diyim ona lütfen bişey söyleyin ben gerçekten onu seviyorum o bana neden inanmıyo lütfen yardım edin :(

Hem beni sevmediğini söyleyip ona yazmamamı isteyecek,hem de ben sana yazarım deyip açık kapı bırakacak.Yok öyle bir dünya.Sanki aldatmışsın gibi trip yapıyor bir de.Nereye gidersen git be.Senden sonra olmuş şeyin neyine kızıyorsun.Boşver şunu yahu..

Son düzenleme:
Aaaah biz kızlar hep dürüst olmaya çalışırız :ssz: Keşke ondan sonra biriyle çıktığınızı söylemeseydiniz, emin olun o daha hayırlı olurdu. Zaten siz neden ayrıldığınızı biliyorsunuz karşı tarafın bilmesine gerek yoktu.Bilse işte böyle arza çıkaracak ki çıkarmış ... Klasik erkek versiyonu diyeceğim ama bir erkekte benden hemen sonra biriyle çıksa sonra ayrılsa bile aynı şeyler aklıma gelir ... Şuan ona ne söylerseniz söyleyin inanmayacak gibime geliyor.Hatta ilerde yüzünüze bile vurabilir ya da o size inat bir şeyler yapabilir.Bilemedim şimdi ne yapsanız :44:

Dengesiz biriyle dengesiz bir ilişki yaşamışsınız ve sonra kaldığınız yerden devam ederek bu dengesizliği sürdürmüşsünüz.
Ancak sizde de suç var ki hemen birinden ayrılınca yeniden biriyle çıkıp yaralarınızı sarmak istemişsiniz.
Her zaman başkalarını kullanmak doğru değildir, kendi doktorunuz kendiniz olmayı öğrenmezseniz gün gelir birisi de sizi doktor yapıp iyileşince yarı yolda bırakır.

Aaaah biz kızlar hep dürüst olmaya çalışırız :ssz: Keşke ondan sonra biriyle çıktığınızı söylemeseydiniz, emin olun o daha hayırlı olurdu. Zaten siz neden ayrıldığınızı biliyorsunuz karşı tarafın bilmesine gerek yoktu.Bilse işte böyle arza çıkaracak ki çıkarmış ... Klasik erkek versiyonu diyeceğim ama bir erkekte benden hemen sonra biriyle çıksa sonra ayrılsa bile aynı şeyler aklıma gelir ... Şuan ona ne söylerseniz söyleyin inanmayacak gibime geliyor.Hatta ilerde yüzünüze bile vurabilir ya da o size inat bir şeyler yapabilir.Bilemedim şimdi ne yapsanız :44:

bende bilmyorum ama vicdanım hiç rahat değil ve ben onu seviyorum işte :(

'Sen yazma ama ben canım ne zaman isterse yazarım.' Oldu canım, başka?
Ayrıldığınız andan itibaren başkasıyla birlikte olma hakkınız var, bunun açıklamasını da yapmak zorunda değilsiniz. Sonuçta onu aldatmadınız, arkasından iş çevirmediniz.

Erkek arkadaşınız ayrılmak için bahane aramış bence, yoksa açıklama yaptığınız mesajın üstüne bitirdin bu ilişkiyi demesinin başka bi açıklaması olamaz.

sevgilimle uzun bir ilişkimiz oldu bir ara ayrıldık bana bir ton laf etmişti sevmiyorum seni umutlanma yazma bana vs. ama bir yandanda açık kapı bırakmıştı belki ben yazarım sana demişti ama onca lafı ettikten sonra büyük bir hayal kırıklığıyla onu unutmam gerektiğini düşünmüştüm. Sonra bikaç ay geçti ve ben biriyle çıkmaya başladım, onu sevemedim kısa sürede ayrıldık. eski sevgilime yazdım konuştuk oda bana zaten yazacakmış öyle dedi, sonra bir süre geçti ve barıştık, düne kadar mutluyduk, cumartesi gunu ona senden sonra biriyle çıktım dedim birşey demedi daha sonrasında konuştk okadar seni unutamam diyodun gidip başkasıyla çıkmışsın şüpheye düşürdün beni dedi bu konuyu tartıştık ve kapattık, dün gece ona uzun bir mesaj yazdım senin beni sevmediğini sanıyodum dedim, benden ayrıldın sonra başka birini bulamayınca benmle tekrar barıştın ben böyle düşünüyodum ama artık değişti düşüncelerim gibi anlattığım uzun bir mesajdı. bir anda sinirlendi sen bittin benim gözümde Şu an ilişkiyi bitirdin dedi, neden dedim ben seni unutamadığım için kimseyle konuşmamışım bile ama sen neler düşünüyomusun ya yazıklar olsun sana dedi bir sürü şey saydırdı sana olan sevgim boşuna gitmiş gibi hissediyorum kalbim okadar kırıldıki kendinden nefret ettirdin sen dedi bittin dedi benim için ne kadar hakkım varsa haram olsun meğer sen melek yuzlu bir şeytanmışsın dedi yalvardım hayır öyle değil dedm seviyorum seni dedim ama dinlemedi inanmıyorum sana dedi konuşmak istemıyorum çok sinirliyim dedi yarın akşam konuşuruz dinmiyo sinirim dedi. tamam dedim. :( arkadaşlar yardım edin ne diyim ona lütfen bişey söyleyin ben gerçekten onu seviyorum o bana neden inanmıyo lütfen yardım edin :(
Eger sorun degilse kac yasinda oldugunuzu sorabilir miyim? Ona gore degisir...

İliskini bitirmissin yollarınız basta ayrılmıs ve sen seviyorum dedigin halde baska biriyle denemeye calısmıssın sonra olmayınca yine ona dönmüssün. Ama o kimseyle denememis belli ki seni beklemis, sen de bundan emin degildin heralde ki ona uzun bi mesaj yazmıssın. Nasıl bi tepki vermesini bekliyordun?

Hem baskasıyla denemissin, hem bunu itiraf etmissin, onu da bi sekilde sindirmis ama üstüne bir de sorguluyorsun beni seviyor musun diye. Suc sende bence belki sevgilin asırı tepki verdi ama seni sevmese ya da zamanında ayrıyken seni beklemese niye seninle tekrar birlessin? Hem suclu hem güclüsün gibi geldi bana. Acıkcası ayrıldıktan sonra baskasıyla birlikte olup da bana dönen insanı kabul etmezdim, kendine sormalısın kim kimi birini bulamadıktan ya da unutamadıktan sonra geri dönüs yaptı?

İliskini bitirmissin yollarınız basta ayrılmıs ve sen seviyorum dedigin halde baska biriyle denemeye calısmıssın sonra olmayınca yine ona dönmüssün. Ama o kimseyle denememis belli ki seni beklemis, sen de bundan emin degildin heralde ki ona uzun bi mesaj yazmıssın. Nasıl bi tepki vermesini bekliyordun?

Hem baskasıyla denemissin, hem bunu itiraf etmissin, onu da bi sekilde sindirmis ama üstüne bir de sorguluyorsun beni seviyor musun diye. Suc sende bence belki sevgilin asırı tepki verdi ama seni sevmese ya da zamanında ayrıyken seni beklemese niye seninle tekrar birlessin? Hem suclu hem güclüsün gibi geldi bana. Acıkcası ayrıldıktan sonra baskasıyla birlikte olup da bana dönen insanı kabul etmezdim, kendine sormalısın kim kimi birini bulamadıktan ya da unutamadıktan sonra geri dönüs yaptı?

haklısınız peki ben ne yapmalıyım bu akşam konuşacağız ne desem ona ne desem bilmiyorum gerçekten :(

Allah aşkına kaç yaşında insanlarsınız siz? Kendini neden bu kadar değersizleştiriyorsun? Adam ağzına geleni sayıp istediği zaman hayatına alıp istediği zaman beklemeye alıyor seni.. Hem de beni hayal kırıklığına uğrattın vs. diyor. Seni cepte görüyor bence.. Yerinde olsam umursamazdım. Zaten suçluluk duygusuna girip üzerine düştükçe ortada bir şey olmasa bile daha da kabarıp, uzatıyorlar olayı.. Ayrıca ayrıyken tabi ki istediğinle görüşe bilirsin, sana bir sürü saçma sapan şey yazmış 'umutlanma' vb, sanki bulunmaz hint kumaşıymış gibi... Kendine birazcık saygın varsa arama bu adamı.. Ben bile burada ifrit oldum..

Son düzenleme:
haklısınız peki ben ne yapmalıyım bu akşam konuşacağız ne desem ona ne desem bilmiyorum gerçekten :(

Canım bir süre bekle bence üzerine gitme belli ki kırılmıs gercekten seviyor heralde. Sen yollarınız ayrıyken bi iliski yasamıssın sonucta arkasından is cevirmemissin. Bunu uygun bir dille anlat sakin bir sekilde dogruyu da söylemissin gizlememissin yani buna da vurgu yap. Ama onu sorgulama beni seviyor musun diye (sensizken baskasıyla olmadıgından da eminsen tabi). Eger o da aynı sekilde biriyle bir iliski yasamıssa esitsiniz demektir. Yok seni beklediyse gercekten onu sorgulamaya hakkın yok. Hem sevdigini söyle, hem de dogruları söyledigini. Gizleyebilirdim de falan de. Belki yumusayabilir..

Bence gerçekten sevıyo olsaydı başta ayrılmazdınız,umutlanma msj atma ama ben sana yazarım ne demek yaa ne saçma.Ikıncısı ilişkiniz bıttığınde bı başkasıyla konuşman çok doğal,o süreçte o kımseyle görüşmedi diye senı sevıp bekledığı anlamına gelmez bu.Bence oluruna bırak kendini ıspatlamak zorunda değilsin inanan inanır inanmayan çeker gıder.

Bence gerçekten sevıyo olsaydı başta ayrılmazdınız,umutlanma msj atma ama ben sana yazarım ne demek yaa ne saçma.Ikıncısı ilişkiniz bıttığınde bı başkasıyla konuşman çok doğal,o süreçte o kımseyle görüşmedi diye senı sevıp bekledığı anlamına gelmez bu.Bence oluruna bırak kendini ıspatlamak zorunda değilsin inanan inanır inanmayan çeker gıder.

ama ozamanlar ailesiyle ilgili sıkıntıları vardı ondan

arkadasim biliyorum kalbin kirik ve cok mutsuzsun suan ama, gercekleri daha iyi gormek lazim. Erkek arkadasin bu iliskiyi yine bitirmek istiyormus da piyangoyu senin uzerine birakmaya calisiyormus izlenimi edindim anlattiklarindan.
Ayrilan kendisi degil miydi? Benden umidi kes diyen kendisi degil miydi?

Çok dengesizce hareketler bunlar..
Siz ona mecburmuydunuzz peki, "senden sonra biriyle çıktım" demeye..
Bu kadar da doğrucu olmayıverin sizde..
Söyledin de ne oldu, adam o anda gıcık kapmış size işte..
Bu konuşmanızda tuzu biberi olmuş we parlamış size..
Bence uğraşmayın, giden gitsin...
Size şeytan demişş daha peşinden koşucak mısınız yoksaa :20:

Bnce erkek arkadasin pohpohlanmak icin bahaneler yaratiyor kusura bakma ama. Kendi ayrilmis msj atma seni sevmiyorum falan diyecek ayrilcaksnz snra ayrildiginz donem icin sana trip atacak. Pesinden kosturmak istiyor bnce seni msj at surekli sevdigini soyle benmde bi tarafim kalsn diyor kisaca. Madembo kadar cok seviyormus seni senden baska biriyle olamamis neden aramamis neden ayrilmis senden.

yaşınız kaç merak ettim
sen bana yazma ben sana canım isteyince yazarım
o ne özgüven oo diyesim geldi
kendinizi bu kadar düşürmeyin Allah aşkına

Back
X