Tıbben o denilen şeyin imkanı yok. Açılma olsa nişan gelir. Bak canım herkesin uzmanlık alanı var benimkide bu. Hem anne olarak diyorum hem doktor olarak. Açılma oldu günlerdir şöyle tuvalete düşecekti böyle şöyle olacaktı böyle bir şey olamazzz.. Açılma olur doktor bunu muayenede anlarsa zaten hastahaneye yatırılır. Yani ya o kişide bir sıkıntı var yanlış anlatıyor onca doğuma karşı yada doktorlara bir garezi var. Diğer türlü şu dediğini uzman olmayan bir hastahane çalışanına onu da geçtim doğum yapan bir bayana sorsan sana olur mu böyle saçmalık der. Eski devirde yaşamıyoruz. Kaldı ki 2 normal 3 sezeryan bilmem kaç düşük yazmışsın. Eee artık o rahim ne olmuştur biliyor musun? O rahim onca doğuma esner yapısı değişir işlevi zorlaşır. Bazen idrarı dahi tutamazsın. Ben ilk doğumumda bile sıkıntı çektim idrar tutamadım diye. Kaldı ki onca şeye normal doğuma alsalar kadının ne olacağının garantisi yoktur. Ve yine kaldı ki sezeryan doktor zorlaması doktorlar normal doğum yaptırma yarışında. Asla sezeryan hanesine yazılsın istemez. Ve bunun için uzun satırlı açıklamalar yollarlar baş hekime. Şu sebepten. Sezeryan diye. Narkoz bedava değil kesi aletleri. Dikiş mevzuları. Kaldı ki kadının karnında dikiş tutar mı acaba o kadar doğuma? Lütfen bilinçlenin. Ve düzgün araştırmalar yapın. Kaldı ki doktor kötü dahi olsa ki sanmıyorum zor bir ihtimal kendi hekimlik tecrübesine sezeryan doğumu eklenmesin diye dahi riski göze alabilirdi.