Bu durumda ne yapılır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yapmayın Allah aşkına ailesinin yanına gitmiş bir kaç günlüğüne bildiğiniz tanıdığınız insanlar bırakın kafa dağıtsın işine dönmeden ailesinden mi kıskandınız. Neden kavga ediyorsunuz ki kendinizi niye soğutuyorsunuz sevgilinize.

Ailesi kalabalık mı? Benim erkek arkadaşımın kalabalık bir ailesi var hepsinin toplaştığı gün kalkıp da beni niye aramıyorsun mesaj atmıyorsun tribine girmem. Çünkü biliyorum tam dinlenmeye yattığında bir yeğeni dayı/amca kalk oynayalım diye tutturuyor ya da odaya pat diye birisi dalıp bir şey istiyor kaç kere konuşurken şahit oldum. Mesela 4 kişilik çekirdek aileyseler aramak için vakit çok rahat yaratabilir, illaki gün içinde herkesin kendine ayıracağı yatıp dinlendiği boş zamanı oluyor. Anne babası ve tek kendisiyken sevgilime 24 saat ulaşamasam açıkçası bende telaşlanırdım. Durumun şartlarına göre değerlendirmek lazım.
Anne babası ya da kardeşinden daha çok teyze, dayı, kuzen gibi akrabaları evlerine çok yakın oturuyorlar. Sevgilimi de çok seviyorlar. Gitti mi memlekete asla yalnız bırakmıyorlar. Benim sinirlenme sebebim tartıştığımız gün sizin dediğiniz gibi bir olay olması. Yani ben evde tek sanıyordum, mesajla tartışmaya başladım, yine misafirliğe gittiğini yazdı. Haber vermediği için bilmiyordum.
Merhaba,
Bence sizin ilişkinizde eksik olan başka başka durumlar ki 1 gün arayıp sormaması bu kadar konu oluyor..
uzak mesafe ilişkisi olduğu için ilgi eksikliği hissediyor olabilirsiniz..
Yorum yapan arkadaşlar uzak mesafe ilişkisi olduğunu görmezden mi geldi bilmiyorum ama en son bir ay önce görüşmüştük. Biraz daha var görüşmemize. Mesafeden dolayı ilişki sıcak kalsın diye normalde çok konuşuyoruz, boşluğa düştüm sanırım.
Yapmayın Allah aşkına ailesinin yanına gitmiş bir kaç günlüğüne bildiğiniz tanıdığınız insanlar bırakın kafa dağıtsın işine dönmeden ailesinden mi kıskandınız. Neden kavga ediyorsunuz ki kendinizi niye soğutuyorsunuz sevgilinize.
Soğuduysa kendi bilir, soğuyan insanı geri kazanmanın bence bir yolu yok. Ama tabi kasıtlı olarak kavga çıkarmak, aramızı bozmak istememiştim. Umarım bu konu yaşanmamış gibi devam ederiz. Duygusal hareket ettiğimi kabul ediyorum.

Bu arada sorumun cevabını aldım, ona göre hareket ederek iletişime geçtim, şu anda normal konuşuyoruz sevgilimle. Konuyu okuyup güzel tavsiye veren üyelere teşekkür ederim. Linçleyenlere, makaraya vuranlara da teşekkür ederim, eğlenmiş olduk. Konumu kapatabilirsiniz Mune Mune .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back