Gelen cevaplar arasında aslında kafaya taktığım şeyi siz yazmışsınız, tamamen doğru değil ama ilk kısım doğru. Şimdi ben sevgilimle bu konuyu konuştuğumda bazen meşgul olduğum için arayamıyorum bazen de ailemin yanında biraz da çekiniyorum demişti. Artık ben herksin bildiği gelin adayı olduğum için kalkar yanlarından arar diye düşünmüştüm. Çünkü bu yazın ki aile tanışmasından sonraki ilk sevgilimin tek tatile gidişiydi. Ama hiç bir değişiklik olmadı. Sevgilimin sevgisinden eminim ama sanırım bu olayın altında ailesi beni yeterince sevmiyor mu düşüncesi yatıyor. Oysaki seviyor gibilerdi. Belki de ben takıntı yaptım.
Orada olunca beni unutacağını düşünmüyorum, gerçekten sevgilim sevgisini belli eder. Hem yoğun çalışıyorum, hem arkadaşım vs çok. Dediğim gibi hem özlüyorum, hem de
Keyfinbilir
aslında bu sefer neden fazla hassas davrandığımı yakalamış. Üstteki mesajda kuruntu yaptığım şeyi yazdım. Bana uyuz olduğunu düşünüyorsunuz demek. Haklısınız. Salayım biraz.
Toplamda 3. kez bu muhabbetin kavgası oluyor. Başka bir konu için hiç kavga etmeyiz. Ama haklısınız, belki düşünüyordur, ondan yazmamıştır.