Merhaba hanımlar, sizden akıl almak istediğim bir konu var. Dert edilecek bir şey mi değil mi bilmek istiyorum. Herkesin kişiliği, aile yapısı farklı, her türlü bakış açısını öğrenmek istiyorum. Fikirlerinizi esirgemeyin lütfen. Benim 2 senedir uzak mesafe ilişkim var. Ailem bilmiyor, bizim...
www.kadinlarkulubu.com
İki sene önce benzer bir konu açmıştım. İki senede değişen şeyler sevgilim ailem ile tanıştı, ben onun ailesi ile tanıştım. Sevgilim okuduğu şehirde işe girdi, yazın evlenmeyi düşündüğümüz için para biriktiriyor. Ancak kavga konumuz değişmedi. 4 sene olacak tartıştığımız tek konu bu. Açıklayayım;
Sevgilim işten bir hafta izin alıp geçen cuma memleketine gitti. Ve beni yine çok az aradı. Günde 10 mesaj attı, 5 dakika süren konuşmalar yaptı. Dün ise sabahtan aşkama dek aramadı. Günaydın mesajı atmıştı sadece. Ben de sinirlendim ve akşam üstü mesaj üzerinden kavga ettik. Kavga büyüdüğü halde aramadı. Teyzesindeydi, ama beni tüm aile biliyor, bir müsade isteyip aramadı. Kavga iyice büyüdü ve ben mesaj yazmayı kestim. Gece iyi geceler yarın konuşuruz, sen iyice düşün hatanı yazdı. Ne iyi geceler ama yazdım. İşte en son konuşma orada kaldı. Neredeyse bir gün dolacak kimse kimseye bir şey yazmadı. Ne yapmamı tavsiye edersiniz?