Bu durumda ne yapılır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vallaha erkek arkadaşınız haklı. 4 sene olmuş hala her gün her gün yarım saatlerce aramasını mı bekliyorsunuz anlamadım, anlayışlı bile olmuş erkek arkadaşınız bence de hatanızı anlayın. Benim erkek arkadaşım memleketine gittiğinde aramaz bile, mesaj sıklığı da bariz azalır. Konuşacak acil ne var ki.

Yorumunuz için teşekkürler, istediği tarzda yorum gelmeyince cevap vermeyen beğenmedim veren biri değilim. Konumu okuyan ve yazmak için zaman harcayan herkesin fikrini beğeniyorum. Sadece bir paragrafla derdimi anlatmaya çalıştığım için belki size dayatmamla konuşuyoruz gibi gelmiştir ama sevgilimde benimle konuşmaya normalde bayılır. Çok iyi ikiliyizdir sadece memlekete gittiği zaman ailesi onu az gördüğü için aşırı ilgili oluyor, o da beni müsaade isteyip nasılsın demek için bile aramıyor. Sadece uyandım, gittim, geldim tarzında yazıyor. Sinirlendiğim şey buydu. Tartışma sonrası konu tatlıya bağlanmadığı için ne yapacağımı sormak için konu açtım. Gelen yorumlar %99 bir süre az konuş ve özür dile tarzındaydı. Özrümü diledim zaten az önce. Arayacak uyumadan beni :)

Buraya konu açtığım için mutluyum, çünkü açmasaydım gayet konuşmadan uyuyacaktım ve onun yazmasını bekleyecektim. Bu arada biz öyle küsüp konuşmayan bir çift de değiliz. Burada pek çok kişi beni hatalı bulduğu için özür dilemem gerektiğini anladım. İlk ben yazdım, özür diledim. Güzel mesajlaştık. Arayacakmış eve geçince, şu anda kuzenleriyle sahildeymiş :)
Ben size normalde bir dayatmayla konuştuğunuzu ya da iletişim kurduğunuzu söylemedim ki zaten. Yaptığım yorum ailesinin yanındayken sizi sizin istediğiniz sayıda ve sıklıkta aramamasıyla ilgili probleminize dair tamamen. Bu konuda karşınızdakine ısrar da tam olarak dayatma oluyor işte!

Bu arada benim de istenilen tarzda yorum yapmak ve beğeni almak gibi bir gayretim yok. Beğenip beğenmemeniz için değil, doğruları yazmak için yorum yaptım, her zamanki gibi :)

Bence biraz rahat bırakın. Sürekli araması çok sevdiğini göstermez, aramaması da sevmediğini. Biz de eşimle uzakken günde 1 kez 3-4 dk konuşurduk. Hatta bir tanıdığımız arkadaşımı kastederek onun eşi günde on kere arıyor senin eşin neden aramıyor diye garibine gitmişti. O arkadaşım boşandı. Birbirinizi sıkmaya gerek yok.

32 yaşındaymışsınız.🙄
16'sında liseli gibi davranmaya ne gerek var?
Liseli yakıştırması yapmanızın sebebi sevgilim ile çok konuşmam mı? Yazmasının azlığına bozulmam mı? Mesaj yoluyla tartışmam mı? İkimiz de konuşkanız, normalde çok konuşuruz. Adam tatilde, ailesiyle özlem gideriyor deseniz, ona hak verseniz anlayacağım, bir çok üye zaten bu durumda onu haklı buldu. Yapıcı eleştirlere açığım, sayfalardır dikkate alıyorum, haksız olduğumu düşünüp özür de diledim sevgilimden ama sizin tam olarak neyi liseli bulduğunuzu anlayamadım. Aydınlatırsanız sevinirim.

Liseli yakıştırması yapmanızın sebebi sevgilim ile çok konuşmam mı? Yazmasının azlığına bozulmam mı? Mesaj yoluyla tartışmam mı? İkimiz de konuşkanız, normalde çok konuşuruz. Adam tatilde, ailesiyle özlem gideriyor deseniz, ona hak verseniz anlayacağım, bir çok üye zaten bu durumda onu haklı buldu. Yapıcı eleştirlere açığım, sayfalardır dikkate alıyorum, haksız olduğumu düşünüp özür de diledim sevgilimden ama sizin tam olarak neyi liseli bulduğunuzu anlayamadım. Aydınlatırsanız sevinirim.
Hemen söyleyeyim, evlenmeyi düşündüğünüz adamla gunde 10 mesaj ve 5 dk konuşmaktan dolayi kavga cikarmanizi liseli buldum.

Hemen söyleyeyim, evlenmeyi düşündüğünüz adamla gunde 10 mesaj ve 5 dk konuşmaktan dolayi kavga cikarmanizi liseli buldum.
İşte ben daha çok çekinecek bir şey yok, tüm ailen beni biliyor, izin iste de beş gün oldu artık halimi hatrımı sor, hastane işimi sor gibi beklentilere girdim. Siteye göre hiç aramasa bile sorun değilmiş. Genel de aile yanına tatile gidenler de az konuşuyormuş. Benim çevrem biraz mıç mıç sanırım. Siz de bir sıkıntı görmemişsiniz. Dikkate alacağım.

İşte ben daha çok çekinecek bir şey yok, tüm ailen beni biliyor, izin iste de beş gün oldu artık halimi hatrımı sor, hastane işimi sor gibi beklentilere girdim. Siteye göre hiç aramasa bile sorun değilmiş. Genel de aile yanına tatile gidenler de az konuşuyormuş. Benim çevrem biraz mıç mıç sanırım. Siz de bir sıkıntı görmemişsiniz. Dikkate alacağım.
Ailesiyle ayni sehirde yasamiyor diye anladim. Ayda yılda bir görüyorsa müsaade edin hasret gidersin. Ayda yılda degilse de yine de özgür birakmalisiniz.

İki sene önce benzer bir konu açmıştım. İki senede değişen şeyler sevgilim ailem ile tanıştı, ben onun ailesi ile tanıştım. Sevgilim okuduğu şehirde işe girdi, yazın evlenmeyi düşündüğümüz için para biriktiriyor. Ancak kavga konumuz değişmedi. 4 sene olacak tartıştığımız tek konu bu. Açıklayayım;

Sevgilim işten bir hafta izin alıp geçen cuma memleketine gitti. Ve beni yine çok az aradı. Günde 10 mesaj attı, 5 dakika süren konuşmalar yaptı. Dün ise sabahtan aşkama dek aramadı. Günaydın mesajı atmıştı sadece. Ben de sinirlendim ve akşam üstü mesaj üzerinden kavga ettik. Kavga büyüdüğü halde aramadı. Teyzesindeydi, ama beni tüm aile biliyor, bir müsade isteyip aramadı. Kavga iyice büyüdü ve ben mesaj yazmayı kestim. Gece iyi geceler yarın konuşuruz, sen iyice düşün hatanı yazdı. Ne iyi geceler ama yazdım. İşte en son konuşma orada kaldı. Neredeyse bir gün dolacak kimse kimseye bir şey yazmadı. Ne yapmamı tavsiye edersiniz?
Sinir bozucu bir durum. Eşim de ben ailemin yanina ne zaman gitsem arar durur, hiç aramiyorsun diye sitem eder durur. Çok itici o böyle yaptikça hiç arayasim gelmiyor, kendi aradiginda konuşmak da istemiyorum. Kuzenler akrabalar vs toplaşmişiz bir hoş sohbet edicez çat ariyor. Açmasam kavga kiyamet açsam ortami kaçiriyorum. Günün yorgunluguyla bir keyifli uyku cekmek istiyorum yatmadan da ariyor. Bu defa basliyor niye aramiyorsun sormuyorsun ailene gittin beni unuttun bilmem ne. Yav iki hoş laf et kapat darlama insani dimi ama. Ben boyle hissediyorum sevgiliniz de böyle hissediyordur empati yapabilmeniz açisindan detayli yazdim. Kişisel algilamayin yazdiklarimi amacim sizi suçlamak degil.

Ailesiyle ayni sehirde yasamiyor diye anladim. Ayda yılda bir görüyorsa müsaade edin hasret gidersin. Ayda yılda degilse de yine de özgür birakmalisiniz.
Doğru anlamışsınız, farklı ilde çalışıyor. En son yaz sonu görüştü, yılda 4 5 kere memlekete gidiyor.

Sinir bozucu bir durum. Eşim de ben ailemin yanina ne zaman gitsem arar durur, hiç aramiyorsun diye sitem eder durur. Çok itici o böyle yaptikça hiç arayasim gelmiyor, kendi aradiginda konuşmak da istemiyorum. Kuzenler akrabalar vs toplaşmişiz bir hoş sohbet edicez çat ariyor. Açmasam kavga kiyamet açsam ortami kaçiriyorum. Günün yorgunluguyla bir keyifli uyku cekmek istiyorum yatmadan da ariyor. Bu defa basliyor niye aramiyorsun sormuyorsun ailene gittin beni unuttun bilmem ne. Yav iki hoş laf et kapat darlama insani dimi ama. Ben boyle hissediyorum sevgiliniz de böyle hissediyordur empati yapabilmeniz açisindan detayli yazdim. Kişisel algilamayin yazdiklarimi amacim sizi suçlamak degil.
Çok incesiniz, sonuna bozulmayayım diye açıklama yazmışsınız. Eleştiriye açığım, olmasam herkesin yorum yapabildiği platformda konu açmazdım. Olaylara farklı bir bakış açısı kattınız. Teşekkürler.

Çok incesiniz, sonuna bozulmayayım diye açıklama yazmışsınız. Eleştiriye açığım, olmasam herkesin yorum yapabildiği platformda konu açmazdım. Olaylara farklı bir bakış açısı kattınız. Teşekkürler.
Rica ederim yanlis anlamamaniza sevindim. Bazen karsimizdakinin hissettiklerini anlamadigimiz için farkli dusuncelere kapilabiliyoruz. O yuzden empati yapabilmenizi saglamak istedim. Sevgiler ❤

İki sene önce benzer bir konu açmıştım. İki senede değişen şeyler sevgilim ailem ile tanıştı, ben onun ailesi ile tanıştım. Sevgilim okuduğu şehirde işe girdi, yazın evlenmeyi düşündüğümüz için para biriktiriyor. Ancak kavga konumuz değişmedi. 4 sene olacak tartıştığımız tek konu bu. Açıklayayım;

Sevgilim işten bir hafta izin alıp geçen cuma memleketine gitti. Ve beni yine çok az aradı. Günde 10 mesaj attı, 5 dakika süren konuşmalar yaptı. Dün ise sabahtan aşkama dek aramadı. Günaydın mesajı atmıştı sadece. Ben de sinirlendim ve akşam üstü mesaj üzerinden kavga ettik. Kavga büyüdüğü halde aramadı. Teyzesindeydi, ama beni tüm aile biliyor, bir müsade isteyip aramadı. Kavga iyice büyüdü ve ben mesaj yazmayı kestim. Gece iyi geceler yarın konuşuruz, sen iyice düşün hatanı yazdı. Ne iyi geceler ama yazdım. İşte en son konuşma orada kaldı. Neredeyse bir gün dolacak kimse kimseye bir şey yazmadı. Ne yapmamı tavsiye edersiniz?
Kesinlikle bu ilişkiyi bitirmenin tavsiye ederim. Sevgilisine bu kadar müsaitken mesaj yazmayan adamdan hayır gelmez ya çok unursamazdır ilgisizdir ya da başkası vardır

Sacmaliyorsunuz..her gün günde kaç saat konuşmanız ve mesajlasmaniz lazım.?bunun alt sinirimi var?

Ailesi kalabalık mı? Benim erkek arkadaşımın kalabalık bir ailesi var hepsinin toplaştığı gün kalkıp da beni niye aramıyorsun mesaj atmıyorsun tribine girmem. Çünkü biliyorum tam dinlenmeye yattığında bir yeğeni dayı/amca kalk oynayalım diye tutturuyor ya da odaya pat diye birisi dalıp bir şey istiyor kaç kere konuşurken şahit oldum. Mesela 4 kişilik çekirdek aileyseler aramak için vakit çok rahat yaratabilir, illaki gün içinde herkesin kendine ayıracağı yatıp dinlendiği boş zamanı oluyor. Anne babası ve tek kendisiyken sevgilime 24 saat ulaşamasam açıkçası bende telaşlanırdım. Durumun şartlarına göre değerlendirmek lazım.

Düşüncelerinizi çok sağlıklı bulamadım.
Bir haftalık aile ziyaretinde az araması çok normal. Ailenin sizi biliyor olması birşeyi değiştirmez, yetişkin bir insanın odaya çekilip sevgilisiyle uzun konuşmalar yapması gereksiz bence.
Onların yanında konuşmadığı için ailesinin sizi sevmediğini düşünmeniz bundan endişe duymanız da garip geldi Tanışma olmuş daha elbette sizi çok seviyor ve benimsemiş değillerdir.

Merhaba,
Bence sizin ilişkinizde eksik olan başka başka durumlar ki 1 gün arayıp sormaması bu kadar konu oluyor..
uzak mesafe ilişkisi olduğu için ilgi eksikliği hissediyor olabilirsiniz..

Bence normal olan bu ya. Eşim sevgiliyken memlekete gidince arardı ben de sonra konuşuruz canım ailenle vakit geçir der kapatırdım. Ben de gidince aramam sormam pek. Yani zaten işe gidince işten çıkıp eve geçince mesaj atar eee götümü kaşıyorum aşkım mevzusuna da gerek yok heralde ya 😅
Bayılazammmm bu tiplerden :D aşkı ve sevgiyi falan hep b*kunu çıkartmaya bayılıyorlar :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X