Bu durumda ne yapılır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aramamış değil, on mesaj atmış, ara ara da konuşmuşlar,toplam 5 dk olacak şekilde
Dün mesajla tartışırken birebir aynı savunmayı yaptı. Ama dün akşamdan beri gerçekten kimse kimseye yazmadı. Yarın konuşuruz deyip yazmadığı için gerildim biraz.

Hiç bir şey yapmayın. Bırakın araya bir özlem girsin yaw. Zaten siz böyle yaptıkça ister istemez itersiniz.

Koca günde 2 sefer arar.3 ararsa sıkılıyorum berbat bir karakterim. Hele mesaj falan yazarsa foto atıyorum. El işareti bazennn kxjskkd
Gün içinde konuşulması gereken bişe yoksa konuşmuyoruz biz. İşten çıkarken bişe lazım mı diye arar ya da mesaj atar. Konu sahibi gibi olsa evlenmezdim yeminle. Adam yine evlenmeye razı olmuş, çekilecek çilesi varsa demek.

Ben buraya bakınca bizi anormal buluyorum. Benimki de kızını sormaya arıyor bazen feyztime arıyorum , koyuyorum kızını karşısına konuş diyorum sinir oluyor. Ay o ne öyle ya 5 kere aradın 3 kere dürttün, 8 kere cevapsız bıraktın

Zaten evli insanlar gün içinde neden konuşsun ki akşam aynı evde buluşmuyorlar mı

Sanırım sevgilinizin aile bireylerinin sizi benimsemesini, onların yanında daha rahat iletişim kurabilmenizi ve öncelikli olduğunuzun sağlamasını yapmasını sağlayacak bir ilgi beklediniz. Sağlıklı bir ilişkide bu gayet yeterli bir iletişimken sizin bambaşka sıkıntılarınız var gibi görünüyor. Sanırım sevgilinizden emin değilsiniz.

Eğer öyle değil ve sorunsuz bir ilişkiniz varsa bu şımarıklık, kimse sizinle sizin belirlediğiniz aralıklarla iletişim kurmak zorunda değil. Kontrol etmeye çalıştığınız şey bir insan ve evet canı konuşmak istemeyebilir, meşguldür vs vs. Bunun için size sürekli açıklama mı yapmalı? Neden kendi uğraşlarınıza yönelmiyorsunuz?

adam izin alıp ailesinin yanına gitmiş , ailesinin yanında arayıp da sürekli ne konuşacak sizinle? Kusura bakmayın ama çok bunaltıcı bir durum . Ben olsam ben de aramam .
Bunalttım yani, anladım teşekkürler.
Sevgiliniz dışında baska bir ugrasiniz yok mu? Elinizde telefon butun gun onun aramasini bekliyor gibisiniz.
Öğretmenim, bu hafta da zaten derslerim vardı. Onun dışında özellikle birileri ile buluştum ki zaman hızlı geçsin ama dün işte işten sonra evdeydim. Bir sıkıntı bastı birden, aramaması canımı sıktı.
Adam 1 hafta ailesini gorecekse izin verin de gorsun, vakit gecirsin
Dönene dek yazmayayım mı?
Tatile giden partnerin aramaması normal diyorsunuz yani. Anladım.
Ben de bunu düşündüm. Sevgilimin ikimizin arasındaki tartışmayı başkalarına anlatma gibi bir huyu yoktur aslında ama acaba birisi halinden anladı da sordu mu diye merak içindeyim.
Adamı biraz rahat bırakmanı tavsiye ederim. Bu nedir
Hiç yazmayayım mı? Özür mesajı da mı yazmayayım?
İnsan sık gitmediği yerde olduğunda telefonu eline alamıyor.Aynısını bende yapıyorum eşime Hatta Kayınvalidemlere tek gittiğimde bile
Benimki cebinden bile çıkarmıyor memlekete gidince.

Konumu okuyup cevaplamaya çalışan herkese teşekkür ederim bu arada. Konu açıp cevap vermeyenlere sinir olduğum için elimden geldiğince cevap yazmaya çalıştım.

Madem çok özlüyorsunuz biraz salın adam da özlesin biraz ona da özleme fırsatı verin

Dün mesajla tartışırken birebir aynı savunmayı yaptı. Ama dün akşamdan beri gerçekten kimse kimseye yazmadı. Yarın konuşuruz deyip yazmadığı için gerildim biraz.
Ya o kadar gereksiz davranıyorsun ki,keşke kendine dışarıdan bakabilsen...
Seni yüz kere arasa daha çok seviyor demek mi bu?
Adam ailesinin yanında. Tatilde de olabilir...yani bırak bir ailesine vakit ayırsin.
Hani tatilde yatta olur,kıskanır konuşmak istersin , anlarim. Yamaç paraşütü falan yapacaktir,yaptı mı etti mi sağ mi salim mi ararsin,onu da anlarim. Bilmediği bir ülkeye gider,endişelenirsin,her şey yolunda mı diye ararsın onu da anlarim.
Ama adam ailesinin yanında. Senin zırt pırt arama, kavga çıkartma motivasyonun ne?
Orada bulunduğu gün seni unutacağına mi inaniyorsun?
Bu ozguvensizliğin temeli neye dayanıyor?
Yani aradı,konuştu,daha mı çok sevdi? Yoo,şu an sana uyuz oluyor. Boşu boşuna uzaktaki sevgilinin canını sıkıyorsun, tatilini zehir ediyorsun.
Bir rahat bırak da adam nefes alsın yaaa,vallahi beni peşpeşe arasa annemin telefonunu açmam. Her şeyin yeri var,zamanı var.
Sen de kendine zaman ayir. Bu hareketlerin hayatsiz insan hareketi. Senin kendi hayatın yok mu onla bir saat konuşmadan duramiyor musun?

Bunun icin 4 yildir kavga edilir mi.

Sen onu hic arama, o seni hic aramasın.

Birliktelik guzel, ama illa ki ikinizin de bir digeriniz olmadan yapmayi sevdigi seyler vardir.
Esim sehir disindayken onun sevmedig8 yemekleri yaparim, onun sevmedigi filmleri izlerim, onun sevmedigi ne varsa yaparim, resmen mini tatil onu da asla aramam, o da çocukları merak edip arar. O da çocuksuz hayatı yasar gittigi yerde, gece disari cikar, ailecek asla gitmeyecegimiz restoranlara gider...

Bu dedigim de kirk yilda bir olur zaten, herkes hayatin her anindan zevk almaya calismali. Bence siz de birakin onu, bu haftanizi sadece sizin sevdiginiz seylerle geçirin. Nasilsa sonrasinda hep berabersiniz.

Tanisma sürecinde veya nisanliyken sahsen esime fazla yazmazdim ailesinin yanina gitse. Bende yazmasina dair bir beklenti icine girmezdim. Ailesile vakit gecirdigi icin. Yani kpnusmussunuz mesajlar da yazmis. Biraz müsaade mi etseniz

Yazin da yani gunaydin nasilsin iyi geveler tadinda. Neden aramadin neden msj atmadin diye bunaltmayin

Simdi ergenligim geldi aklima eski sevgilimden ozur diliyorum . Zaten izin ailesini görmeye gidiyor ee ozlemis , sonucta aile ortami sohbet muhabbet. Erkekler bizim gibi degil surekli mic mic msj ,arama dusunmuyor . Rahat birakin kafasini dinlesin .

çat diye söyledim diyorsun
Ben hep kendimi çok mıçmıç, sevgilisinin üstüne çok düşen biri olarak bilirdim ama şu KK farkına varmami sağladı ki aslında mesafeli biriymisim hayatta tatildeki insana "iyi eğlenceler" dışında bir şey yazmam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…