- 29 Ocak 2024
- 1.296
- 44
- 38
- 25
- Konu Sahibi Menekse2000
Çevresi çok geniş devamlı birileri çağırıyor o da gidiiyor ama artık bu durumdan bunaldım çünkü zaten çalışıyor ve akşam 8 de tamamen müsait olabiliyor öteki çağırıyor beriki çağırıyor bu yüzden az konuşuyoruz sohbet edemiyoruz konuşuyoruz ama az yani. Kendinin işleri oluyor çalışıyor evde tek erkek olunca sorumluluk onun üzerinde mecburen yapmak zorunda onlara katlanıyorum geleceğimiz içinde uğraşıyor maddi kazanç sağladığı işler. İş dışında yaptığı işler. Ama başkalarının da işine koşturunca yine ben beklemek zorunda kalıyorum daha birkaç gün öncesinde birkaç aydır uğraştığı iş bitti çok yorgundu oturup dinlen yani ne işin var ki o işi bitti biter bitmez kendi işine başladı dinlenemedi bile kendine de yazık ediyor beni de devamlı bekletiyor. Hayır diyemiyor insanlara muhtemelen geç gelir bende beklemem artık uyurum napıyım evet sağ olsun haberdar eder gün içinde arar 1 2 kere onlar da kısa sohbetler oluyor 5 10 dk lik gittiği yerleri söyler konuşuruz ama az az yani yoksa konuşmuyoruz degul az konuşuyoruz sohbet muhabbet edemiyoruz bir şeyler paylaşalım istiyorum dertleşelim ilgiyi de geçtim siyaset konuşalım spor geçmiş gelecek vs vs ama zaman yok tabi o kadar sohbet edemiyoruz malesef zaman yetmiyor 
Bende bu zamana kadar yeterince kızmadım tepkimi çok büyük gösterseydim belki de bu şekilde davranmaya cesaret edemezdi ama hep tamam modunda olunca..