• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma Cesareti

O kadar çok ella almanıza hem şaşırdım hem üzüldüm yazık olmuş hormonlarınıza, bu arada hepimiz insanız hata yaparız önemli olan hatada ısrarcı olmamak,
ilk eşimden ayrılmam toplamda yarım saate tekabül ediyor, bitti dedikten sonra eşyalarımı toplamam evin altını üstüne getirip çıkmam toplam yarım saat, çok bile bence.
Ayrıca çocuğunuzun olması sizin bu kararı daha kolay almanızı sağlamalı aslında, çünkü çocuğun psikolojisi sizinkinden de babasınınkinden de daha önemli,
kızınızı sevgisiz ve şiddet olan bir evde büyütmeyin ki, normalleştirip ilerde birileri ona şiddet gösterdiğinde babam da anneme böyle davranıyordu anormal bir durum yok demesin.

Sonuç olarak mutlu anne eşittir mutlu çocuk, kızınıza haksızlık yapmayın. Bol şanslar diliyorum.
kalın punto ile yazdığınız yazı beni çok etkiledi, kızıma haksızlık yapmama gerek çok doğru söylüyorsunuz. çok teşekkür ederim

Ben öyle yargılamayı sevmiyorum buradaki bir çok kişi gibi. Genelde böyle konulara da yorum yazmam zira kimin ne yaşadığını en iyi kişinin kendisi bilir. Yüksekten atmak, kınamak çok kolay. Ama çoğu insan bu labirentin içine girseydi aynı bocalamayı yaşardı, bundan haberleri yok. Allah kızınız ve sizin için en hayırlı kararları almayı nasip etsin.

Ben öyle yargılamayı sevmiyorum buradaki bir çok kişi gibi. Genelde böyle konulara da yorum yazmam zira kimin ne yaşadığını en iyi kişinin kendisi bilir. Yüksekten atmak, kınamak çok kolay. Ama çoğu insan bu labirentin içine girseydi aynı bocalamayı yaşardı, bundan haberleri yok. Allah kızınız ve sizin için en hayırlı kararları almayı nasip etsin.
O kadar haklısınız ki. Ömrüm boyunca sağlık sorunları ile sınandım şimdi de özel hayatımla alakalı sınanıyorum. Burayı açmamdaki amaç, benzer şeyleri yaşayan kadınlardan tavsiye alıp dinlemek. Ama çoğu insan başına aynı şeylerin veya daha da beterinin gelebilme ihtimalini gözetmeden acımadan yazıyor. Kimse kimsenin istediği gibi yazamaz ama en azından daha yumuşak bir dil kullanılabilir.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun.

Ailem hep arkamda olduğunu söyler ama kızımla o evden ayrılmak ekstra zor.
Evlendiğimiz ay gittik 10 seanslık bir çift terapisine çünkü ''sinirime hakim olamadım'' adı altında arkadaşlarımızla gittiğimiz tatilde bana herkesin içinde vurdu. Sonrasında özürler,çiçekler vs. E tabi daha 1 haftalık evlisin ne yapacaksın, aileler tarafından gönderildik bu terapiye ben kendi adıma fayda gördüğüme inansam da onun için zaman ve maddi kayıp

Bırak herkesin içinde vurmasını, hakaret etmesi bile boşanma sebebi. Çok özür dilerim bu ayıyı istersen Bakırköy de yatirsan yine de rehabilite olmaz.

Al çocuğunu don ailenin yanına, arkana bile bakma canim.

Bırak herkesin içinde vurmasını, hakaret etmesi bile boşanma sebebi. Çok özür dilerim bu ayıyı istersen Bakırköy de yatirsan yine de rehabilite olmaz.

Al çocuğunu don ailenin yanına, arkana bile bakma canim.
Zaten kendisi tedavi olmak istiyor sinir hastası olduğunu dile getiriyor ama ne hikmetse icraat yok. Bence sinir hastası da değil öyle gösteriyor da o da ayrı bir konu.
Teşekkür ederim düşünceniz için.

Zaten kendisi tedavi olmak istiyor sinir hastası olduğunu dile getiriyor ama ne hikmetse icraat yok. Bence sinir hastası da değil öyle gösteriyor da o da ayrı bir konu.
Teşekkür ederim düşünceniz için.
Ayaklarının üstünde duruyorsun, ailen arkanda. Bu sinir hastasıyımın arkasına sığınmış, doktora gidicem diye seni oyalıyor.

Sonrasında ne olacak biliyor musun? Ozguvensiz ve mutsuz bir kadin olacaksın.
Her çıkan tartışmada kendini suçlu bulacaksın.

Bunu kendine ve evladına yapma kuzum.

Ayaklarının üstünde duruyorsun, ailen arkanda. Bu sinir hastasıyımın arkasına sığınmış, doktora gidicem diye seni oyalıyor.

Sonrasında ne olacak biliyor musun? Ozguvensiz ve mutsuz bir kadin olacaksın.
Her çıkan tartışmada kendini suçlu bulacaksın.

Bunu kendine ve evladına yapma kuzum.
Şimdiden mutsuz ve özgüvensiz bir kadın oldum bile..
Daha fazla ileri gitmesine izin vermeyeceğim.
Kendime ve evladıma yapmamam gerek çok haklısınız :KK200:

Ailem hep arkamda olduğunu söyler ama kızımla o evden ayrılmak ekstra zor.
Evlendiğimiz ay gittik 10 seanslık bir çift terapisine çünkü ''sinirime hakim olamadım'' adı altında arkadaşlarımızla gittiğimiz tatilde bana herkesin içinde vurdu. Sonrasında özürler,çiçekler vs. E tabi daha 1 haftalık evlisin ne yapacaksın, aileler tarafından gönderildik bu terapiye ben kendi adıma fayda gördüğüme inansam da onun için zaman ve maddi kayıp oldu.
Bir haftalık evlilikte herkesin içinde dayak yemişsiniz, bunu geri dönüşü olmazdı siz hem dönmüş hemde matah biriymiş gibi birde bu leşi baba yapmışsınız.Adamdan ayrılmaktan başka seçeneğiniz yok Dayak atan adamla ne terapisi ALLAH aşkına ,en iyi terapi boşamak.....

Üzülmüyorsunuz. Sadece böyle yaparak vicdanınızı rahatlatmak istiyorsunuz. Evladına üzülüp gerçekten onu düşünen kişi, onun ruhsal değişimini gördüğü halde BOŞANAMIYORUM demez. Gider boşanır ve çocuğunu kurtarır.
Üzülmüyor tabi ki kızının gözünde dayağı normalleştiriyor.Kocam başımda olsun dayak attığı yerde gül bitsin kafasında.Hiç olayı romantikleştirmesin.... işi var arkasında ailesi var Kızı şiddetle büyüyor ama ne hikmetse kızı için boşanamıyor yersen....

Üzülmüyor tabi ki kızının gözünde dayağı normalleştiriyor.Kocam başımda olsun dayak attığı yerde gül bitsin kafasında.Hiç olayı romantikleştirmesin.... işi var arkasında ailesi var Kızı şiddetle büyüyor ama ne hikmetse kızı için boşanamıyor yersen....
o kafada olsam burda ne işim var bu başlık altında. benim kızım daha bebek, aklı ermeden bu işi bitirmek istiyorum önceki yazdıklarımı okuyun öyle yorum yapın oturduğunuz koltukta pijamalarla ahkam kesmek ne kadar kolay ya. acımasız yorumlarınızı kendinize saklayın veya hiç yorum yapmayın. başınıza gelmeden de ölmazsiniz bunu da unutmayın.

Sadece merak ettiğim için soruyorum, hamile kalmanızı imkansız kılan hastalığınız varken neden korunma gereği duydunuz?

Bu eş ve baba müsveddesini de def edin gitsin, ayrılırsak çocuğu görmem ne ya pişkin pislik.
yıllardır tedavi gördüm kadın doğum polikliniklrinde geçti resmen genç kız dönemim ve hastanede olduğum için de elimin altındaydı sürekli muayene olma şansım vardı, doktoruma evlendiğimi söyleyince korunmam gerektiğini söyledi ve bazen bizim bile aklımızın ermediği şeyler yaşanıyor dedi bende korundum ona rağmen de hamile kaldım. evet çocuk istiyordum ama evliliğin üzerinden 2-3 yıl geçmesini istiyordum hep.
Klasik erkek yalanı şehri terkederim demektir o yüzden de görmem diye boş beleş konuşuyor.

Canım benim kervan yoksa düzülür. Sen annenin hastalıkları dersin sonra ıssız kalirsin, sonra onun babası ölür sonra çocuk babasına düşer derken sıkıntı hiç bitmez.
Beni bu halde mı bırakıyorsun diye vicdan yapar bir de.
Bu adamdan olmaz. Gitsin tedavi olsun ama boşandıktan sonra. Yani baktın iyi tekrar evlenirsin. Gençliğine yazık. Sen hasta olursun.

Şöyle düşün sen bir annesin ya. Sen ameliyat olsan, kızın bu durumda olsa iki elin kanda olsa bıraksın o evi gelsin dersin.
Aynısı kızının başında olsa ne olursa olsun bağrına basarsın. Yani bekleme.

Canım benim kervan yoksa düzülür. Sen annenin hastalıkları dersin sonra ıssız kalirsin, sonra onun babası ölür sonra çocuk babasına düşer derken sıkıntı hiç bitmez.
Beni bu halde mı bırakıyorsun diye vicdan yapar bir de.
Bu adamdan olmaz. Gitsin tedavi olsun ama boşandıktan sonra. Yani baktın iyi tekrar evlenirsin. Gençliğine yazık. Sen hasta olursun.

Şöyle düşün sen bir annesin ya. Sen ameliyat olsan, kızın bu durumda olsa iki elin kanda olsa bıraksın o evi gelsin dersin.
Aynısı kızının başında olsa ne olursa olsun bağrına basarsın. Yani bekleme.
haklısınız, hayat akıp gidiyor durmuyor hiç durduğu yerde her an bir olay oluyor. Tekrar evlenmek mi aman aman büyük konuşmam başıma gelmemesi için ama benden uzak allaha yakın olsun. benim kızım bu durumda olsa ki allah korusun, elbette bıraksın gelsin derim

Aileniz sizi ateşe atmış bu kadar bariz bir ayrılık sebebiniz varken en başta... Genelde gizli saklı şiddet gösteriyorlar; sizinkinin umrunda bile olmamış çevredekiler çok ilginç. O denli kendini, sinirini kontrolden uzak biri demek ki... Böyle biri çocuğunuza karşı da çok sabırlı değildir ve olmayacak da ileride. Kızınızın da şiddetten nasiplenmesini istemiyorsanız bir an önce bitirin.

o kafada olsam burda ne işim var bu başlık altında. benim kızım daha bebek, aklı ermeden bu işi bitirmek istiyorum önceki yazdıklarımı okuyun öyle yorum yapın oturduğunuz koltukta pijamalarla ahkam kesmek ne kadar kolay ya. acımasız yorumlarınızı kendinize saklayın veya hiç yorum yapmayın. başınıza gelmeden de ölmazsiniz bunu da unutmayın.
Hiç alakası yok siz kızınıza şiddetin normal olduğunu kadınların dayak yemesinin sıradan bir şey olduğunu öğretiyorsunuz Sağa sola beddua savurmak yerine dönünde kızınızın şiddet gördüğünüzde gözlerinin içine bakın.Ailem arkamda değil,işim yok kimsem yok diyen kadınlar bile mevzu evlat olunca kaplan kesiliyor siz ise dayak yiyip oturuyorsunuz.Sert konuşuyorum belki aklınız başınıza gelir.Ayrıca ALLAH herkesin kalbini biliyor beddua edip durmayın kime çarpıp geri size döneceğini bilemezsiniz.Tövbe edin ,kendinize gelin.Ben sizi ya da kocanızı önemsemiyorum dayak atan memnun yiyen memnun olan o masum kız çocuğuna oluyor Böyle bir evde büyüyor ...

Back
X