Merhaba herkese ,
Bir ehliyet kursuna yazıldım yazılı sınavı geçtim şu an pratik ders alma aşamasındayım .
Kursa dersleri ne şekilde alacağım dedim biz size ders yazacağız arayacağız dediler . Tamam dedim . Sonra aradılar ilk derse gittim ikinci kez için ben onları Aradım biz arayacağız dediler Tamsm dedim . 1 ay sonra aradılar cımartesi aksam ders yazalım diye tamam dedim o Cumartesi de işe gitmem gerekti sabahtan Aradım Cumartesi için yetişmem mümkün değil dersi bir sonraki güne alabilir miyiz diye bizde öyle olmuyor o Yüzden iptal edemem yerine derste yazamam dedi Tamsm peki dedim . Tam 1 ay sonra yeniden aradı ders yazalım diye gittim aradan 1 ay gecti önceki gün aradılar arife günü uygun musunuz diye bende o gun çalışıp çalışmayacağımız belli değil ben sizi arayayım eğer çalışırsak gelemem dedim Tamsm dedi bugün Aradım biz bugün çalışıyoruz gelemeyeceğim o Yüzden diye o zaman bu ders için de telafi yazamam dediler bende o zaman madem telafi yazamıyorsunuz ders ücretini bana iade edin dedim edemeyiz dediler bu şekilde Tartışma sürdü ne yapmam gerekiyor bu durumda ?