Bu durumda ne yapmalıyım ?

öncelikli talebin ders olsun ama ayda bir olayıda çok saçma.
kartın olmasada işin içindesin prosedür nasıl işlemesi gerekiyor biliyorsun.
Tüketici derneği aklıma geldi ama fatura aklıma gelmedi beynim durdu bir an ;)
Dersi düzenli şekilde en çok 1 hafta arayla yazın diyeceğim .
Çünkü dersi çok uzun aralıklarla yazıyorsunuz ben sınava ne zaman gireceğim dedim biz sizi hazırlayacağız diyorlar .

Evet anladım onu eleştirdim ben de. Ayrıca arife gününe ders koymaları da garip. Siz isteseniz neyse de. Kaça vereceklermiş acaba? Öğleden sonraysa şikayet ederken kullanırsınız.
Şu da var abim de bu işi yaptı zamanında. Sırf kimse mağdur olmasin diye akşam 9 - 10 da giderdi derse. Bayram günü müsait olana bile anlayış gösterirdi. Sizin kurs sırf para peşinde.
Arefe öğleden sonraya ders yazmışlar .
Insanlık Anlayış göstermeyi gerektirir zaten .
Bazende oluyor önceden plan yapılır uymuyorsa telafi dersi koyulur öyle değil mi ? Biz insanız sonuçta o gun acil bşy Çıkabilir vs vs

1 ay ara versem kontak açmayı unuturum. 1 ay ne ya.

Bende gazla,freni karıştırırım herhalde o kadar ara verirsek:KK48:

Hakkınızı savunun lütfen, benim derslerim haftada bir oluyordu...
Ayda bir ders mi olurmuş...

Ayrıca gidemeyeğim zaman arardım ve uygun olduğum başka bir güne alırdık...

Merhaba herkese ,

Bir ehliyet kursuna yazıldım yazılı sınavı geçtim şu an pratik ders alma aşamasındayım .
Kursa dersleri ne şekilde alacağım dedim biz size ders yazacağız arayacağız dediler . Tamam dedim . Sonra aradılar ilk derse gittim ikinci kez için ben onları Aradım biz arayacağız dediler Tamsm dedim . 1 ay sonra aradılar cımartesi aksam ders yazalım diye tamam dedim o Cumartesi de işe gitmem gerekti sabahtan Aradım Cumartesi için yetişmem mümkün değil dersi bir sonraki güne alabilir miyiz diye bizde öyle olmuyor o Yüzden iptal edemem yerine derste yazamam dedi Tamsm peki dedim . Tam 1 ay sonra yeniden aradı ders yazalım diye gittim aradan 1 ay gecti önceki gün aradılar arife günü uygun musunuz diye bende o gun çalışıp çalışmayacağımız belli değil ben sizi arayayım eğer çalışırsak gelemem dedim Tamsm dedi bugün Aradım biz bugün çalışıyoruz gelemeyeceğim o Yüzden diye o zaman bu ders için de telafi yazamam dediler bende o zaman madem telafi yazamıyorsunuz ders ücretini bana iade edin dedim edemeyiz dediler bu şekilde Tartışma sürdü ne yapmam gerekiyor bu durumda ?
Ayda 1 ders mi olur,ehliyetim yok ama annemin var kurs günleri vermişti yıllar önce haftaiçi gitmişti annem öyle ayda 1 falan değil.Ders saatleri önceden belli olur arkadaşların dediği gibi.

Bende gazla,freni karıştırırım herhalde o kadar ara verirsek:KK48:

Hakkınızı savunun lütfen, benim derslerim haftada bir oluyordu...
Ayda bir ders mi olurmuş...

Ayrıca gidemeyeğim zaman arardım ve uygun olduğum başka bir güne alırdık...
İşte gidemeyeceğim zaman Aradım baska güne alamayız o gün için iptal oluyor ders telafi de yazamayız dediler

Ayda 1 ders mi olur,ehliyetim yok ama annemin var kurs günleri vermişti yıllar önce haftaiçi gitmişti annem öyle ayda 1 falan değil.Ders saatleri önceden belli olur arkadaşların dediği gibi.
Belirlemediler . Bende her aradığımda biz sizi arayacağız dediler

ben yeni aldım ehliyeti, derslerde süreklilik önemli. bana bir saat söylediler, çalıştığım için beş gibi bir saatti, pazar hariç hergun gittim ve gittiğim hergun için imza attım. geri adim atmayın, bence kursunuzun yaptığı uygulama yanlış...

ben yeni aldım ehliyeti, derslerde süreklilik önemli. bana bir saat söylediler, çalıştığım için beş gibi bir saatti, pazar hariç hergun gittim ve gittiğim hergun için imza attım. geri adim atmayın, bence kursunuzun yaptığı uygulama yanlış...
Ben gittiğim günler için imza atmadım . Bizde hoca ders yazılmışsa o gun için artı koyuyor

Ben gittiğim günler için imza atmadım . Bizde hoca ders yazılmışsa o gun için artı koyuyor
arti koyması bir şey ifade etmez ki, dosyamı alırken eksik imzalarımı bile aldılar benim.. dersleri almadım diye şikâyetçi olsanız siz haklısınız...

Öyle şey mi olur. Size bir program yaparlar. Her hafta şu gün şu saatte ders var diye. Ayda bir ders olunca unutulur zaten.
Çok kalabalık herhalde program yapmıyorlar . Öylr rastgele kim uygunsa arıyorlar . Uygun'um diyene o gun ders yazıyorlar . 2 tane hoca var derse bazen biri bazen biri giriyor

Back
X