Bu durumda ne yapmalıyım?

villevalo93

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2023
39
31
3
31
Merhaba. Yaklaşık 3 yıl önce bir dating uygulamasından çok hoş bir çocukla tanışmıştım ve yüz yüze de bir kez görüşmüştük. Ben o zaman beklentilerimizin çok uyuşmayacağını düşünerek görüşmeyi devam ettirmemiştim; ancak o görüşmeye devam etmek istiyordu. Benim yüzümden iletişim kesilmişti. Hatta benimle tanıştıktan sonra dating profilini bile silmişti ancak dediğim gibi ben iletişimi devam ettirmedim. Şimdi tekrar denk geldik ve konuşmaya başladık. Ben bu çocukla tekrar görüşmek istiyorum ancak sizce bu sefer buluşma teklifini ilk ben yapsam ne olur, yoksa ondan mı beklemeliyim?

E istiyorsanız gorusun siz söyleyin neyden cekiniyorsunuz ? Daha once istenmedigi icin bu sefer adım atmayabilir.

Konu sahibi daha çok kısa süre önce buluşma teklif ettiğin adamdan hayal kırıklığına uğramamış mıydın? Herkes ilk buluşmaları bir daha sen teklif etme diye üstüne basa basa söylemişti. Biraz bekle yahu madem konuşmaya başladınız adam teklif etsin. Bazı üyeler hiç ders almıyor 🤦🏻‍♀️

Konu sahibi daha çok kısa süre önce buluşma teklif ettiğin adamdan hayal kırıklığına uğramamış mıydın? Herkes ilk buluşmaları bir daha sen teklif etme diye üstüne basa basa söylemişti. Biraz bekle yahu madem konuşmaya başladınız adam teklif etsin. Bazı üyeler hiç ders almıyor 🤦🏻‍♀️
Aa bende hic eski konulari bilmeden teklif et nolacak dedim😬

Aynı kişi değil sonuçta bu buluşmada iletişimi kesen bendim. O yüzden bu sefer ben sorabilirim diye düşündüm

Merhaba. Yaklaşık 3 yıl önce bir dating uygulamasından çok hoş bir çocukla tanışmıştım ve yüz yüze de bir kez görüşmüştük. Ben o zaman beklentilerimizin çok uyuşmayacağını düşünerek görüşmeyi devam ettirmemiştim; ancak o görüşmeye devam etmek istiyordu. Benim yüzümden iletişim kesilmişti. Hatta benimle tanıştıktan sonra dating profilini bile silmişti ancak dediğim gibi ben iletişimi devam ettirmedim. Şimdi tekrar denk geldik ve konuşmaya başladık. Ben bu çocukla tekrar görüşmek istiyorum ancak sizce bu sefer buluşma teklifini ilk ben yapsam ne olur, yoksa ondan mı beklemeliyim?
tabi ki ilk teklifi sen yapabilirsin ama aslı ikinci bulusma teklifini yapma

Hayatı çok hızlı yaşıyor konu sahibi
Yeni sevgiliden ayrılmış hemen online datelere başlamış ahahahah ondan bu habire başkasıyla görüşmeye çalışması
Halbuki zaten teklifini yapacak biri yani ne desek boş bende ne bileyim pişman oldu onla gorusmedigine uzgun denemek istiyor falan sandım 🥲

Konuyu nasıl açsam bilemedim de; “tekrar denk gelmemiz bence güzel oldu; bir kez daha görüşmeye ne dersin?” Gibi bir şey yazsam nasıl olur?
Bence çok güzel olur ama aynı sonuçla karsilasmama olasılığıniz var o da sizi reddebilir yani.
Veya görüşür sizinle ama ilişki beklentisi var mı beklentileri değişti mi ona da bı bakmak lazım.

Aynı kişi değil sonuçta bu buluşmada iletişimi kesen bendim. O yüzden bu sefer ben sorabilirim diye düşündüm
Aynı kişi olmadığının farkındayım ama kendini böyle erkeklere fazla hevesli gösteriyorsun. 3 yıl önce bir kere görüşüp sonra istemediği adama buluşma teklif ettiğine göre kesin yoklukta diyecek arkandan

tekrar denk geldik konuşmaya başladık dediğin de sen mesaj attın öyle başladı di mi doğruyu söyle :KK70:

Aynı kişi olmadığının farkındayım ama kendini böyle erkeklere fazla hevesli gösteriyorsun. 3 yıl önce bir kere görüşüp sonra istemediği adama buluşma teklif ettiğine göre kesin çok yoklukta diyecek arkandan

tekrar denk geldik konuşmaya başladık dediğin de sen mesaj attın öyle başladı di mi doğruyu söyle :KK70:
Bunda bu kadar gülecek ne var anlamadım? Uygulamada karşılıklı olarak birbirinizi beğeniyorsunuz zaten. İlk beğeniyi o atmış.

Back
X