bu durumda ne yapsam ki?

beutyandbeast

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2017
260
141
33
35
Önceki konumdan bilenler vardır belki, daha önce evlenip boşanmış olduğumu henüz söyleyemediğim ve yaklaşık 1 buçuk aydır devam eden bir flörtüm var. :)
Şimdi söyleyeceğim konu bununla alakalı değil ama, başlayayım;
Yaklaşık 2 haftadır yurtdışındaydı ve görüşemedik. Geldiğinde ise hastaydı, birkaç gün yine görüşemedik. Sonra iki gün önce falan 2 saatliğine falan görüştük ama yine hastaydı yani çok durmadık ama yetmedide bu kadarcık.
Neyse dün iyiydi ve akşam buluşacaktık. Akşam üzeri bana yazdı, şirket etkinliği olacağını akşam bana kaç gibi müsait olacağını yazacağını söyledi.
Neyse birkaç saat geçti akşam oldu ben okuldan çıktım, o sırada benim arkadaşlarımda hadi yemeğe gidelim falan diyorlar. Buna yazdım ' etkinlik geç bitecekse yemeğe gideceğim bende, senden haber bekliyorum' dedim. O sırada arkadaşlarımı da 15dk falan okulun önünde diktim, baktım cevap yok gittim bende ama oturamadım yerimde ha yazdı ha yazacak, bi anda çıktım ben geliyorum yazar falan diye. bu arada mutlaka buluşmadan önce üstümü değiştirmek azcık süslenmek istiyordum, o yüzden çok oturamadım arkadaşlarla kalktım eve gittim hazırlandım, buna tekrar mesaj attım. Bekledim, bekledim... Cevap yazmadı hiç.
Neyse artık saat geç olunca ( gece 1 ) sinir ola ola makyajımı temizledim yattım ama tüm gece uyuyamadım zoruma gitti. Sabahın 7sinde mesaj attı, ' balım şarj bitti, bende içmiştim zaten eve geçtim yattım, şimdi uyandım, bu akşam bizim olsun o zaman, günün güzel geçsin' yazmış...
Bende ' sorun yok, birkaç saat bekledikten sonra bende yattım zaten, bu akşam okulun partisi var ona katılacağım belki birkaç gün sonra görüşürüz' dedim. Orda ardından 'canım benim afedersin biraz sorumsuzluk gibi olmuş, iyi eğlenceler ozaman tatlım, pazartesi görüşürüz olmadı güzel olur, günün güzel geçsin' dedi. ( bu, günün güzel geçsin'i de nereden bulduysa iyice sinir oldum), cevap yazmadım

Normalde bu tarz bir olaya benim refleksim engelleyip çıt demeden hayatımdan çıkarmak olurdu. ama sonra aradan vakit geçince özleyince 'aa abarttımmı acaba keşke kesmeseydim keşke düzgün konuşsaydım' düşünceleri beynimi kemirdiğinden aynı şeyi bu sefer yapmak istemedim.

Ama en teklifsiz arkadaşını, yakınını, karını-kocanı, anneni-babanı bile ektiğini ertesi gün sabah söylemez bir insan(ben söylemem yani). Herşeyi geçtim çok ayıp değil mi?
Hala sinirliyim ve huzursuzum, çok hoşlanmıştım ondan ama aklıma geliyor, yurtdışındayım, yıllar sonra tekrar öğrenci oldum, buraya gelir gelmez bir türke aşık oldum, acaba gezsem tozsam eğlensem ve kafamı böyle şeylere takmamak için iletişimi koparsam mı?
Yoksa ne biliyim pişman olur muyum? devam mı etsem?

Siz yukarıda anlattığım olaya nasıl tepki verirdiniz?

Laylaylom, galiba sana göre sevmeler ...

Boşandığını söylememişsin.
Orası ırgalamaz beni.

Henüz 1 buçuk aylık ilişki.
Ve ilk ayda başlayan "balım, canım"lar.
Şarj bitti gibi uydurulan bahaneler, (powerbank ne güne duruyor?)
Sonra ben de zaten içtim demeler.
Güya ertesi akşam telafi etmeler.

Kisacası "YAN CEBIMDE DUR" ..

Neyse, arkadaşlar sana zaten öneride bulunur, ancak söyleyebileceğim tek şey:

Aşk ve eğitim asla eşit olmaz. Biri mutlaka ağır basar.

Çok ikilemde kaldım, hem olumlu hem olumsuz düşündüm.
ama sanırım şu taraf ağır basıyor.
Siz misilleme yapınca "aa oldu o zaman günün güzel geçsin" diyen ve sevgi pıtırcığı şeklinde muhabbeti sürdüren birine sinir olurdum,
sonra içimde büyütür büyütür kesin başka yerden çıkartırdım acısını.

Başak burcu mu acaba kendisi?

Ben biraz - afedersiniz- cıvık bir his aldım kendisinden.

Yaşlar kaç bu arada sizde ve onda? O da etkili yorumlamak için.

Şarjım bitti bahanesi bir bana mı abuk geliyor bilmem. Şarj öyle zırt diye bitmiyor, insan önceden fark ediyor. Eee etkinliğin başında da bir mesaj atabilir, buluşmanızı iptal edebilirdi. Adam sizi önemsememiş. Lakin yerinizde olsam arkadaşlarımla bir yere gitmişim, adamdan da ses çıkmamış, akşamımı yarıda bölüp, eve dönüp, daha ortada olmayan bir plan için hazırlanmazdım. Hadi hazırlandım, daha sonra adama seni birkaç saat bekleyip, sonra da yattım mesajı vermezdim. Tam tersi, senden haber gelmeyince, hayatıma baktım, arkadaşlarla takıldım der geçerdim. Kendini nimetten saymıştır şimdi o. Ve yerinizde olsam, evet, ne güzel yurt dışına gitmişsiniz, bu sorumsuz, dünya kendi etrafında dönüyormuş zanneden hödüklerden ülkemizde zaten bolca var, bir şey kaçırmıyorsunuz, bu adamı önemsemeyip, yeni hayatınıza, eğitiminize, yeni insanlara filan odaklanın.

Çok ikilemde kaldım, hem olumlu hem olumsuz düşündüm.
ama sanırım şu taraf ağır basıyor.
Siz misilleme yapınca "aa oldu o zaman günün güzel geçsin" diyen ve sevgi pıtırcığı şeklinde muhabbeti sürdüren birine sinir olurdum,
sonra içimde büyütür büyütür kesin başka yerden çıkartırdım acısını.

Başak burcu mu acaba kendisi?

Ben biraz - afedersiniz- cıvık bir his aldım kendisinden.

Yaşlar kaç bu arada sizde ve onda? O da etkili yorumlamak için.
ahaha evet başak burcu nasıl anladınız? :)
ben 28 o 31 yaşında. Bebe değiliz ( biraz olay basit olunca, liseli gibi geldi dimi?). Ama evet o pek sevgi pıtırcığı, balım canım tatlım diye konuşuyo sürekli, ayıp ettiği birşeyin üzerinede öyle konuşunca bende daha fazla sinir oldum

Ay ben gece ne bok yedi de hiç yazmadı diye kurardım 🤣
ya aslında ilişkimiz çok official bir boyutta olmadığı için kıskançlık aşamasına henüz gelmedik:) , beni ilgilendiren saygısızlık kısmı şuan, bir kızla da olsa gerçekten şirkettekilerle de olsa ( ki bunu asla bilemeyeceğim:) ), şu an için değişen birşey olmuyor

a

yyy kulaklarım tırmalanıyor ama:)
Zaten arkadaşlarınızın yanından, ya ararsa şimdi diye düşünüp, erkenden ayrılmanız hata bence. Arasaydı bile, cevap vermeyince başka planlar yaptım diyebilmelisiniz. Günlerinizi onu bekleyerek boşa harcamayın. O sizin planlarınıza uysun.

çok büyük ayıp etmiş açıkça söylesenize ona bunu
o çekinmemiş ayıbından siz niye çekiniyorsunuz

Sizi ekmiş ,haber vermemiş.
Şarz biterken uyarı geliyor ,size sarzım bitiyor diye haber verebilirdi.
Biraz kendi haline bırakın derim ben ,kendini çok önemsiyor.

Zaten arkadaşlarınızın yanından, ya ararsa şimdi diye düşünüp, erkenden ayrılmanız hata bence. Arasaydı bile, cevap vermeyince başka planlar yaptım diyebilmelisiniz. Günlerinizi onu bekleyerek boşa harcamayın. O sizin planlarınıza uysun.
zaten o güne randevulaştığımız için, son anda ekmeler benim tarzım değil. Çevremdekilerden de aynısını bekliyorum dolayısıyla. Bu şekilde ekeceğini tahmin etmemiştim:) buluşuruz sanıyordum

ahaha evet başak burcu nasıl anladınız? :)
ben 28 o 31 yaşında. Bebe değiliz ( biraz olay basit olunca, liseli gibi geldi dimi?). Ama evet o pek sevgi pıtırcığı, balım canım tatlım diye konuşuyo sürekli, ayıp ettiği birşeyin üzerinede öyle konuşunca bende daha fazla sinir oldum

Bir başakla 3,5 sene çıktım da ondan :D
Ciğerlerini bilirim ayıptır söylemesi.
Yaşı da -estağfurullah- bebe sandığım için değil de, eğer Başak burcu ise çok geç olgunlaşacağı için size daha çok gıcıklıklar yaşatır. 40 gibi kafası dank eder. O yüzden sordum.

Siz ne burcusunuz? Ona göre yoruma devam edeyim?

Arayışınız neye yönelik ise bu aralar, Başak burcu erkeği olumlu da olabilir olumsuz da.

Çok nev-i şahsına münhasırlardır ayıptır söylemesi :kızgın:

Karşılıklı olarak birbirinize saygınız yok. Bence bu ilişki zaten uzun ömürlü görünmüyor.

Ben karsinizdakinin sorumsulugundan cok evlenip bosandiginizi soylememize takildim.Bosanmaniz ayip yada gunah degil,hata hic degil.Su kosullar altinda iliskiniz mukemmel olsa bile bunu saklamaniz karsinizdaki insan icin ciddi bir guven eksikligine neden olucak bu saklanicak bir mesele degil.Acikcasi suan iliskinizde ana sorun durustluk gibi...

Günün güzel geçsin lafı benide acayip sinir etti. O ne öyle yaa geçesi varsa da geçmez yani. Birde bozuk plak gibi aynı şeyi tekrarlaması. T9 la yazıyorsa kolay geliyor demek.

Bir başakla 3,5 sene çıktım da ondan :KK70:
Ciğerlerini bilirim ayıptır söylemesi.
Yaşı da -estağfurullah- bebe sandığım için değil de, eğer Başak burcu ise çok geç olgunlaşacağı için size daha çok gıcıklıklar yaşatır. 40 gibi kafası dank eder. O yüzden sordum.

Siz ne burcusunuz? Ona göre yoruma devam edeyim?

Arayışınız neye yönelik ise bu aralar, Başak burcu erkeği olumlu da olabilir olumsuz da.

Çok nev-i şahsına münhasırlardır ayıptır söylemesi :kızgın:
ben aslan burcuyum :) yükselenim başak.

Yani aslında bir arayışım yoktu benim, aksine bir süre yalnız kalmaya odaklanmıştım mutluydum. aniden tanıştık ve ilk günden itibaren acaip bir çekim oldu, nasıl anlatılır bilmem, zıplaya zıplaya çarpa çarpa yürüyen bir çift düşünün:). Mantık olarakta çok hoşuma gitti, acaip mantıklı ve açık açık konuşan birisi. ( yada çok yeniyiz, 'öyle izlenim aldım desem daha doğru olur' )
Çooook uzun zamandır böyle bir his yaşamıyordum. Dolayısıyla görüşmeye devam ettik.
Ha herhangi bir ilişkiden beklentimi soruyorsanız, sanırım sadece en önemli şey saygı. mesela beni bu şekilde ekişi büyük saygısızlık .. Normalde tahammül etmeyeceğim birşey.
Bi de ne mıç mıç olmayı nede haftada bir-iki görüşen soğuk bir çift olmayı kaldırabilirim. Biraz her açıdan rahatlık ve huzur arıyorum. Dozunda ilgiyi seviyorum, ama bir yanlış yaptıysa ve üstüne canım cicim konuşuyorsa( bu olayda ki gibi) irite oluyorum :)
Çok arsızca kıskanç değilim, yine karşımdakinden de aynısını beklerim. Kavgaları sevmem, bağırarak kavga etmem, karşıdaki bağırırsa, elim ayağım bacaklarım titrer zaten, bir insanı o aşamaya getirebilecek bir şey yaşatacağımı sanmıyorum. uçuk bir hayatım yok çünkü, mizaç olarakta sakinim. Eğerki kendi iç dünyasında abartılı yaşayıp herşeyi büyütüyorsa, ve bağrış çağrış sürekli kavga çıkartıyorsa, bence ben haklıyım:) hayatımdaki her insana empati yaparak yaklaşıyorum çünkü
Kısaca çok soft bir ilişki yaşamak istiyorum:) sakin huzurlu saygılı

Back
X